Page 119 of 121 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121 LastLast
Results 2,951 to 2,975 of 3021

Thread: T-Mobile pitanja :)

  1. #2951
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2,873
    Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    39 Posts
    Rep Power
    75898

    Default

    Quote Originally Posted by hercules View Post
    Potrosio sam mjesecni protok od 2Gb za ovaj mjesec i okinuli su mi internet i to je OK.
    Od prekjuce telefon nikako ne moze mrezu da uhvati. Jedino da sa 4g seprebacim na 3g i onda dodje signal.
    Restartujem telefon na kratko uhvati 4g i onda svako malo ga kida sa mreze jer nemam portokas i to je OK dok potpuno ne izgubi signal.

    Slijedi peripetija: zovem sa sluzbenog telefona i objasnjavam da imam muke na privatni broj i nakon opisa problema operater me pita pa zove te li me sa tog broja sa kojeg imate problem?
    Ne kralju, evo me 100m od repetitora i nemam signal, kako mislis da te mogu zvati sa telefona bez signala.
    Sve je u redu sa brojem, ubacite karticu u drugi telefon i radice.

    Srecom danas otkrih ovo za 3G pa me narod moze dobit i ja mogu nekoga zvat.

    Kako mi rekose, ovo je posljedica nemanja VoLTE opcije razxvijene nego se radi handover sa 4g na 3g i koji ocigledno steka u ovakvim situacijama. I sad cekam 1 u mjesecu da se vrnem na 4g.
    Nisi mi jasan. Zasto pokusavas da se nakacis na 4G mrezu ako nemas internet? Dovoljna ti je i 2G mreza.

  2. #2952
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    20,859
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    282
    Thanked in
    157 Posts
    Rep Power
    292737

    Default

    Ne pokusavam da se zakacim. Bih da obavim telefonski razgovor a da ne moram ja sam da se prebacam na 3g mrezu.
    Da ne pricam da prebacanje na 3g mrezu ne zna da uradi 80% korisnika.

    Samo da mogu da koristim obicnu osnovnu funkciju telefona.

    Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  3. #2953
    Join Date
    May 2015
    Posts
    703
    Thanks Thanks Given 
    76
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    33 Posts
    Rep Power
    22167

    Default

    Ada sprdas li se ti. Udjes u opcije i izaberes 3g ili 2g da ti jos manje bat trosi i eto.
    2sek posla. Ne prebacas svako malo.Nego dok ne dobijes net.
    Ko to ne umije na tel treba mu ga oduzet.

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

  4. #2954
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,766
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    25 Posts
    Rep Power
    24661

    Default

    Iskljucio VoLTE?

  5. #2955
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    12,019
    Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    683
    Thanked in
    385 Posts
    Rep Power
    739187

    Default

    Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ne pokusavam da se zakacim. Bih da obavim telefonski razgovor a da ne moram ja sam da se prebacam na 3g mrezu.
    Da ne pricam da prebacanje na 3g mrezu ne zna da uradi 80% korisnika.

    Samo da mogu da koristim obicnu osnovnu funkciju telefona.

    Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
    Pa telefon sam prebacuje na 3G a ako nema 3G prebacuje na 2G cim stisnes dugme za pozivanje.

    Kod nas nema VoLTE, ja imam neogranicen 4G i kad pozivam vazda ide na 3G/2G.
    Last edited by TAKUMI; 31-05-20 at 00:25.


  6. #2956
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    20,859
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    282
    Thanked in
    157 Posts
    Rep Power
    292737

    Default

    Quote Originally Posted by Utoka View Post
    Ada sprdas li se ti. Udjes u opcije i izaberes 3g ili 2g da ti jos manje bat trosi i eto.
    2sek posla. Ne prebacas svako malo.Nego dok ne dobijes net.
    Ko to ne umije na tel treba mu ga oduzet.

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Oprosti Tesla nisam te prepoznao.
    1. Nemam problem sa trosenjem baterije. Lagano na 4g izgura dan ipo.
    2. Mobilni imam preko 20 godina i dovoljno sam informaticki pismen daprebacim sa 4g na 3g. Velika vecina ne bi se bakcala promjenom sa 4g na 3g nego bi promijenila telefon i dobila isto.

    Quote Originally Posted by Sale View Post
    Iskljucio VoLTE?
    Nemam ni podesavanja za to

    Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Pa telefon sam prebacuje na 3G a ako nema 3G prebacuje na 2G cim stisnes dugme za pozivanje.

    Kod nas nema VoLTE, ja imam neogranicen 4G i kad pozivam vazda ide na 3G/2G.
    Citas li ti sto ja pisem?
    Ne radi prebacanje sa 4g na 3g/2g kako treba. A taj handover imamo kao rjesenje jer nemamo VoLTE.
    Last edited by hercules; 31-05-20 at 11:26.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  7. #2957
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    90
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    Naplacuje li se prelazak iz postpejda u pripejd?

  8. #2958
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,766
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    25 Posts
    Rep Power
    24661

    Default T-Mobile pitanja

    @hercules

    Sta imas od opcija na: Settings > Mobile data > Mobile data options > voice and data

    Last edited by Sale; 31-05-20 at 11:54.

  9. #2959
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    20,859
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    282
    Thanked in
    157 Posts
    Rep Power
    292737

    Default

    @Sale nema na Android ovakvog menia kao na iPhone. Na xiaomi imam samo preffered network type.


    Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
    Last edited by hercules; 31-05-20 at 21:11.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  10. #2960
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    197
    Thanks Thanks Given 
    118
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts
    Rep Power
    14412

    Default

    Mici to kinesko smece

  11. #2961
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    PG
    Posts
    12,019
    Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    683
    Thanked in
    385 Posts
    Rep Power
    739187

    Default

    Quote Originally Posted by hercules View Post
    Oprosti Tesla nisam te prepoznao.
    1. Nemam problem sa trosenjem baterije. Lagano na 4g izgura dan ipo.
    2. Mobilni imam preko 20 godina i dovoljno sam informaticki pismen daprebacim sa 4g na 3g. Velika vecina ne bi se bakcala promjenom sa 4g na 3g nego bi promijenila telefon i dobila isto.


    Nemam ni podesavanja za to


    Citas li ti sto ja pisem?
    Ne radi prebacanje sa 4g na 3g/2g kako treba. A taj handover imamo kao rjesenje jer nemamo VoLTE.


    Telefon je zeza, ne mreza.


  12. #2962
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    4,797
    Thanks Thanks Given 
    111
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    96919

    Default

    Ukucas kod u dialer *#*#4636#*#* i ides na phone information, tamo ces naci tu opciju. Mozes i kroz meni ali ti je ovako lakse.

  13. The Following User Says Thank You to Martin Mcfly For This Useful Post:


  14. #2963
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    10,286
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    160
    Thanked in
    85 Posts
    Rep Power
    255414

    Default

    Quote Originally Posted by hercules View Post
    Potrosio sam mjesecni protok od 2Gb za ovaj mjesec i okinuli su mi internet i to je OK.
    Od prekjuce telefon nikako ne moze mrezu da uhvati. Jedino da sa 4g seprebacim na 3g i onda dodje signal.
    Restartujem telefon na kratko uhvati 4g i onda svako malo ga kida sa mreze jer nemam portokas i to je OK dok potpuno ne izgubi signal.

    Slijedi peripetija: zovem sa sluzbenog telefona i objasnjavam da imam muke na privatni broj i nakon opisa problema operater me pita pa zove te li me sa tog broja sa kojeg imate problem?
    Ne kralju, evo me 100m od repetitora i nemam signal, kako mislis da te mogu zvati sa telefona bez signala.
    Sve je u redu sa brojem, ubacite karticu u drugi telefon i radice.

    Srecom danas otkrih ovo za 3G pa me narod moze dobit i ja mogu nekoga zvat.

    Kako mi rekose, ovo je posljedica nemanja VoLTE opcije razxvijene nego se radi handover sa 4g na 3g i koji ocigledno steka u ovakvim situacijama. I sad cekam 1 u mjesecu da se vrnem na 4g.
    Je li taj tel ranije koristen na 4G? Ako jeste pozovi i trazi da ti dodaju APN za 4G jer ti je nekako pobrisan a kada on nije uskladjen sa telefonom onda ti se desava to stekanje kad spustis na 3G on ti je ok i nema tih problema. Mislim da ti je to.

    Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

  15. #2964
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    4,797
    Thanks Thanks Given 
    111
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    96919

    Default

    Quote Originally Posted by Martin Mcfly View Post
    Ukucas kod u dialer *#*#4636#*#* i ides na phone information, tamo ces naci tu opciju. Mozes i kroz meni ali ti je ovako lakse.
    I jos da dodam taj problem se desava takodje kad su parametri za 3G dakle kad je APN tmcg-wnw a ne tmcg-4g

  16. #2965
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,682
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    7 Posts
    Rep Power
    77222

    Default

    Aj ne mlatite praznu slamu. Od veceras u ponoc ti je rijesen problem.

    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

  17. #2966
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2,873
    Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    39 Posts
    Rep Power
    75898

    Default

    Quote Originally Posted by emiretf View Post
    Aj ne mlatite praznu slamu. Od veceras u ponoc ti je rijesen problem.

    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
    To je samo privremeno, do sledece potrosnje interneta. A ti ako nemas neki predlog kako da covjek rijesi problem onda se nemoj javljat sa ovakvim porukama. Mi ne mlatimo nego pokusavamo da pomognemo covjeku.

  18. #2967
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    10,286
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    160
    Thanked in
    85 Posts
    Rep Power
    255414

    Default

    Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Je li taj tel ranije koristen na 4G? Ako jeste pozovi i trazi da ti dodaju APN za 4G jer ti je nekako pobrisan a kada on nije uskladjen sa telefonom onda ti se desava to stekanje kad spustis na 3G on ti je ok i nema tih problema. Mislim da ti je to.

    Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    Quote Originally Posted by Martin Mcfly View Post
    I jos da dodam taj problem se desava takodje kad su parametri za 3G dakle kad je APN tmcg-wnw a ne tmcg-4g
    Da. I provjeri obavezno je li ti pristupna tacka tmcg-4g

    Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

  19. #2968
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    20,859
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    282
    Thanked in
    157 Posts
    Rep Power
    292737

    Default

    Quote Originally Posted by Martin Mcfly View Post
    Ukucas kod u dialer *#*#4636#*#* i ides na phone information, tamo ces naci tu opciju. Mozes i kroz meni ali ti je ovako lakse.
    Hvala za sugestiju. Volte provisioning je na OFF.
    Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Je li taj tel ranije koristen na 4G? Ako jeste pozovi i trazi da ti dodaju APN za 4G jer ti je nekako pobrisan a kada on nije uskladjen sa telefonom onda ti se desava to stekanje kad spustis na 3G on ti je ok i nema tih problema. Mislim da ti je to.
    Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    Jeste. Korišten je 4g uredno evo pola godine je sve radilo kako treba.
    Quote Originally Posted by Martin Mcfly View Post
    I jos da dodam taj problem se desava takodje kad su parametri za 3G dakle kad je APN tmcg-wnw a ne tmcg-4g
    tmcg-4g je APN podešen.
    Quote Originally Posted by emiretf View Post
    Aj ne mlatite praznu slamu. Od veceras u ponoc ti je rijesen problem.

    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
    Super. Aj sad zaobiđi temu.
    Quote Originally Posted by Apolo View Post
    To je samo privremeno, do sledece potrosnje interneta. A ti ako nemas neki predlog kako da covjek rijesi problem onda se nemoj javljat sa ovakvim porukama. Mi ne mlatimo nego pokusavamo da pomognemo covjeku.
    Eto upravo to je poenta problema.
    Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Da. I provjeri obavezno je li ti pristupna tacka tmcg-4g

    Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    tmcg-4g je APN podešen.

    I dalje ne radi.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  20. #2969
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    10,286
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    160
    Thanked in
    85 Posts
    Rep Power
    255414

    Default

    @hercules ako je kod tebe sve podeseno onda treba i neko iz podrske da ti doda za 4G na centrali, obrisao ti se.

    Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

  21. The Following User Says Thank You to bojankov For This Useful Post:


  22. #2970
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    20,859
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    282
    Thanked in
    157 Posts
    Rep Power
    292737

    Default

    Sad svakako ne mogu dobiti i vjerovatno će od 12 ovo proraditi. Ali bzvz problem.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  23. #2971
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,766
    Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    25 Posts
    Rep Power
    24661

    Default

    Prijavi, pa nek ti odrade reset.

    Cudno je to da moze nesto da se “izgubi” na centrali.

  24. #2972
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,682
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    7 Posts
    Rep Power
    77222

    Default

    Opet kazem da ste mlatili praznu slamu. Kad istekne protok tako se ponasa telefon. Neka dokupi protok kad mu istekne i sve ce biti u redu.

    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

  25. #2973
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    20,859
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    282
    Thanked in
    157 Posts
    Rep Power
    292737

    Default

    Super. Onda zaobiđi topic kao što rekoh prethodno. Svaki naredni ovakav post i ove sadržine biće spam.

    Sve proradi u 12:01.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  26. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:


  27. #2974
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Cetinje
    Posts
    4,088
    Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    18779

    Default

    U toku proslog mjeseca sam narucio telefon uz promjenu paketa sa 2.1 na 3.1 preko portala. Dobio sam potvrdu na mail, telefon za 1 euro + cijena novog paketa, kurir mi je donio ispred zgrade i preuzeo sam telefon i ugovore (potpisao sve naslijepo) da bi mi uz novi racun stigla rata na telefon + cijena pretplate. Sad gledam ugovor i vidim da sam potpisao kupovinu telefona na rate i promjenu paketa. Zvah kolcentar radi reklamacije, kakva je sansa da mi se ovo ispravi?
    067-572270

  28. #2975
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    10,286
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    160
    Thanked in
    85 Posts
    Rep Power
    255414

    Default

    Quote Originally Posted by hercules View Post
    Super. Onda zaobiđi topic kao što rekoh prethodno. Svaki naredni ovakav post i ove sadržine biće spam.

    Sve proradi u 12:01.
    Hercules, ovo sto sam ti ja rekao je problem bio 100%
    Da znas da ako se ponovi a hoce opet kad potrosis protok, posalji Emilu broj da ti na "centrali" uskladi APN sa podesavanjima na telefonu



    Quote Originally Posted by mmijo View Post
    U toku proslog mjeseca sam narucio telefon uz promjenu paketa sa 2.1 na 3.1 preko portala. Dobio sam potvrdu na mail, telefon za 1 euro + cijena novog paketa, kurir mi je donio ispred zgrade i preuzeo sam telefon i ugovore (potpisao sve naslijepo) da bi mi uz novi racun stigla rata na telefon + cijena pretplate. Sad gledam ugovor i vidim da sam potpisao kupovinu telefona na rate i promjenu paketa. Zvah kolcentar radi reklamacije, kakva je sansa da mi se ovo ispravi?
    Sanse da se ispravi su sasvim realne. Samo trebas podnijeti vjerovatno pismenu reklamaciju

    Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    Last edited by bojankov; 04-06-20 at 09:02.
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

  29. The Following User Says Thank You to bojankov For This Useful Post:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 25-09-11, 18:38
  2. Pitanja...
    By qwert in forum Motociklizam
    Replies: 5
    Last Post: 03-07-11, 13:24
  3. 2 pitanja
    By primarius in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 9
    Last Post: 18-06-09, 22:36
  4. sa t-mobile postpaid na t-mobile prepaid
    By SpellStealer in forum Mobilna telefonija i telekomunikacije
    Replies: 2
    Last Post: 28-05-07, 17:32

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •