Ne dozvoljava prijavu sa postojecim extra tv nalogom.
https://play.google.com/store/apps/d...ekom.magentatv
Sent from my Xiaomi 12T pro
Always,forever and beyond ...
Ne dozvoljava prijavu sa postojecim extra tv nalogom.
Od 9og Septembra ne moze da se primi mail na Note 22. Na Web Max sve radi normalno. U cemu je problem? Javlja network error.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
zvah ja na 1500. kad dobijemo novi resiver tada se ovo završava, jer sam i ja naišao na isti problem
тапаталк
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Last edited by Dasho; 21-09-23 at 18:37.
Telekom do kraja godine gasi prevaziđenu 3g mrežu.....
https://www.vijesti.me/v/675656?utm_..._share_counter
Sent from my iPhone using Tapatalk
U pretraživač unijeti "2g end of life"
Potrosih 60gb interneta ( toliko ima) u septembar za 15dana. Prvi put u zivotu.
Posto u telekom umiju samo da izvade listing i kao debili da gledaju u njega - samo cekam da mi kazu upali izgasi telefon, ima li neko ideju?
Cisto prije oktobra da se rijesi.
tel se koristio kao i svaki drugi mjesec evo 5godina, bukvalno trika nema 60gb da fizicki uspije da potrosi. Niti se ikad desilo da se i primakne tom protoku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by acs; 30-09-23 at 16:03.
f6
Mislim da sam se 3-4 puta nakačio na WiFi ovog mjeseca![]()
Pojavljuje se PASTE ali se nista ne pastuje.
Ovaj problem sam imao i na v15.
Restartovao sam telefon i sad radi…
Radi li vam extra tv aplikacija na telefonu?
Ako sam prije 20 mjeseci potpisao ugovor na 24 mjeseca i dobio telefon uz paket za 1 euro, zasto sad ne mogu da raskinem ugovor tako sto cu platiti i ova preostala 4 mjeseca? Bio sam do poslovnice i trazio da me prebace na mono postpaid, da platim ta 4 mjeseca do kraja ugovora...
A oni meni kazu da sam dobio telefon koji po njihovim cijenama kosta 260 eura i da bih morao da platim i tih 260 eura, uz ova 4 mjeseca.
Ovo mi je totalno nelogicno a razlog prelaska na mono je taj sto One trenutno nudi neogranicene minute i poruke + 50gb za 9 eura mjesecno (ko prebaci broj) a gratis ide i hbo max aplikacija sa jos 100gb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks