Ima li Boom taxi sms službu? Dajte broj ako ima. Nemoj ko da mi je zvičio negativnu reputaciju da ne vadim oružje. :devil:
rofi, ne kontas. poenta je u tome da se ljudi(naravno i normalno) cude kad se neko "buni" ili ne slaze za nesto banalno-sasvim ok. nema veze sa reputacijom. ja kad dam reputaciju nekome, znaci da mi se svidja sto je napisao/la ili da me nasmijao/la. a necu dati neg rep nekome zato sto je napisao da voli da jede jagode.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
ja mislim da je ta rep jedino cime ljudi u zivotu imaju da se dichei ako je negativna kuku lele kako i tu failam u zivotu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Mali frizider za piće, mozda 60X50 dimenzija...dje mogu nabavit, a da ne uzimam iz coca cole i sl, jer necu da je isaran sa natpisima ??
Moze li mi neko na pm dat broj drustva za zastitu zivotinja ?
Gdje ima u Pg da se kupe 120mm fanovi za PC? Po mogucnosti 2-pin connector.
Last edited by VanjaTheMan; 03-12-12 at 13:35.
Look upon my works ye mighty and this pear...
brod...
sta sve treba da se uradi koliko para treba uloziti,da bi se otislo na brod ?
Ja bih pitao sledece.
Imam neki dvd stari i malo ga uzeh da ga koristim ovih dana ali dje je caka. Kad se malo pojaca muzika na onaj mi glavni wufer ili kako se to zove zuji strasno. Ona membranica od zvucnika skripi i djelje najstrasnije. Ima li tome popravke jer ga nesto ne mogu trpjet da mi zvijuka oko pjesama.
Sto mi je najzalije na ono cudo nidje sarafa ka da su ga amerikanci pravili, pa se ne moze otvorit ni da se vragu da, da se vidi sto ima unutra. Kilo ljepila su potrosili na taj jedan vufer dok su sve to spojili i zalijepili. Nije im nam padalo da bi neko htio da otvori to mozda.
Drug je trebao da ide na brod i znam da je nesto polagao 2-3 mjeseca, sad sta ne znam, a to je u Kotor zavrsavao. On valjda planira da ide na ono prekookeansko putovanje i znam da je jos nesto radio ali ne znam sta. Zavisi hoces li na teretni ili putnicki, ima i u tome fora.![]()
Ako se ne varam, polazu se 2-3 mjeseca brevete, ispiti se placaju..Sredjuju se dozvole i onda ti treba veza da te ubaci na brod...
Naravno to su neki osnovni poslovi na brodu, ali je i to fino placeno![]()
Zasto je Vatikan dao svom teleskopu ime Lucifer?
zato sto je Lucifer andjeo ali pali![]()
O boze sa ovako nebuloznim pitanjima ?!
Pa sasvim je jednostavno zaljuciti zasto je dato to ime! Ako pogledas geografski izgled mjesta na kome je postavljen pomenuti satelit...moze se vidjeti da se nalazi izmedju 7 i 9tog stupnja geografske sirine i duzine ... koje su u kartografiji poznate kao L.U.C.I. i duzinom koaj je poznatao kao F.E.R. .... jednostavno sasvim!
Poslije su to svi razni i prazni tabloidi preuzeli i napravili satanisticku reklamu
U potpisu:
Papa Crka Nenormalni!
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Haha kako su ludi, kao luci u sirini fer u duzini, mater im djavolsku![]()
Eh... Nisi u poslu sa njima kao ja pa ne znas sve njihove ludosti?!
Zamisli kako su nazvali svoju biblioteku u vatikanu ? Zamisli nazvali su je PERSA ?! Objasnjenje im nije dobro kao ovo gore! Vec kazu da izmedju ulica u kojima se nalazi biblioteka je u vremenu inkvizicije kojom su oni upravljali nalazila se kuca jedne Perse Biticeli koja je prva zena koja se suprostavila inkviziciji (nije pretekla objesili su je za kosu i vukli konjima po istoj ulici no to je sad druga prica...) Zato su oni tu biblioteku nazvali tako a da ironija bude veca ispred te akadaemije su dvije statue KONJA U POKRETU :/ ???
Vatikan - zlooo !!!
Vise o ovome imas na www.sprdamsejadannebio.com pa pogledaj i procitaj vise o njihovim vragolijama!
Ja citam reko daspr li se ovaj samnom...
Zasto je Mesi najbolji od sviju? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA
zato što ga je napravio sam lucifer![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
zasto Messi je nekima toliko "bitan" a mene toliko zabolje.... nije mi jasno. ma nek je zdravo patuljak ne velim... ali pffjbt I dont give a shit sta se veli
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Zato sto neki nemaju cemu da se raduju u zivotu pa se raduju glupostima i svakakvim ''MIDZETIMA''!![]()
...a mozda je i Vatikan u pitanju jopet!
Mozda je mesi mason
sto se se zakacili za Vatikan ima li ko neko pametnije pitanje ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks