Naravno da ne... Niti smije da ima...
E sad, ukoliko imaš matični broj, hmmmmm...![]()
Ima li dje na netu da se provjeri da li neko ima drzavljanstvo CG? Nedajboze neka baza podataka.
I am so post-rock I shit sad birds.
Naravno da ne... Niti smije da ima...
E sad, ukoliko imaš matični broj, hmmmmm...![]()
A ne mislim sad da vidim ima li Šinavatra drzavljanstvno, stvarno. I naravno da imam maticni.
?
Mene zanima bili valjalo danas da povedem auto na pranje
Ja neshto ne mogu da zamislim zavjese po standardnom kalupu na tim lijepim prozorima. Ja ti ih tu ne bih ni stavljala.... Ako ti bash smeta njihova "golotinja" imash one prelijepe...hm...nijesu papiri...nijesu folije...ne znam kako da ih nazovem...za stakla....koje uchine staklo prelijepim...daju mu razne sare i oblike...a nishta se kroz staklo, zahvaljujuci njima, ne vidi.![]()
Jeste sparko udubljenje. Hvala drugari
Da je meni doma, radio bi vitraž samo takav.
Ali ovo je za na poslu, šefu i koleginici bije Sunce od 12. Srećom pa je zimsko vrijeme pa se ne žale više toliko. Aludira na moj pol i kreativnost, a esteta je jednostavan, đe vitraž da mu predložim ili to na lijepljenje
Valjda mi u snu posvjesno naleti kakva ideja, oće me to. Ili u prolazu nenadano naiđem na rješenje.
Kako preci 100tinjak preostalih strana za ispit u roku jednog dana i noci ...
Coca-cola? Energetska pica? Slatkisi? Kafa?
samo dobra volja, sve ostalo je kratka energija koja ako te digne spustice te stravicno , i citanje perifernim vidiom i razmisljanje sta je vazno i podvlacenje u bojama
tigrovo oko onda klasicna zavjesa preko udubljenja
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Dakle samo volja.To imam i manje cdm foruma
![]()
Postoji li neki kolaz papir velicine 1m X 1m, treba mi da dekorisem ogledala neka...Ili neka vrsta lepljive trake u boji koja moze da se poreze u bilo kojem obliku ?
gdje su najpovoljnije sanitarije?
I imao je pravo!!!
Mislim,stvaaaaarno![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Kapiram pojam negativne reklame, ali ko je smislio zdravkoherbiko zdravkoherbiko zdravkoherbiko treba mu genitalni organ odsjeć i naćerat ga da isti pojede.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne kapiram zasto se ljudi cimaju oko neg reputacija? Eto to je moje pitanje.
manje vise bas je sve isto, samo nemoj gledat od sanitarija kineske plocice, uzas su zivi, ostalo svejedno, salon na zabjelu preko puta belaviste , kips, i slicno
moze za vikenad ako oces
to mi je hitno, evo krecem 2 sata no sam neke druge stvari zavrsavala. hvala ti u svakom slucaju :*
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ko se cima?![]()
čovjek se u postu prije moga pitao zašto mu je neko za post "ima li đe da se kupi kolaž papir" dao negaativnu reputaciju...i ja sam se nadovezala da sam od istog čovjeka dobila neg.rep za post "ufatila me svejednoća"...ako to nije za zapitati se ne znam šta je?
Ja ne kapiram što ti ne kapiraš?![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks