Da li neko ima iskustva sa podnosenjem dozvole za priviremeni objekat na drazvnom zemljistu. Htio sam eventualno da napravim nastresnicu za auto, vjerovatno sam ja jedini koji je trazio dozovlu za to ali ajde da makar probam![]()
Da dodam i ja pitanje, da nema ko kontakt nekog majstora za obradu teraco kamena ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne, cak ne vidim da i postoji uopste ta opcija. Jos uvijek mi nema traffica ali vidim danas npr kad je bio onaj udes u Budosu da pokazuje da je kao blokiran taj dio puta, kao one crvene ispkekidane linije sa znakom zabrane, ali nema ono da pokazuje kuda je zeleno, kuda crveno, cak sam bio izbrisao aplikaciju pa je ponovo instalirao ali nista…
Jos mi se jedan cudan bug desava s vremena na vrijeem da kada neke (ne sve) brojeve - udjem u imenik i kliknem na broj da pozovem on mi otvara ili instagram te osobe ili neke poziva na whatsapp, nista mi jasno nije, kleo sam se u ios i uzgleda ga izmalerisao
Nemoj bit siguran da je do tel.
Sjedim s kumom i njemu stiže poruka sa,pazi sad,njegovog broja i ucrtava mu se njegovo ime i prezime(kojeg nema u imeniku,jer ko ima svoj br. tel memorisan u svom tel.imeniku?).Posle blejanja u tel(ja zajedno sa njim) stiže mu dolazni poziv na tel.sa,pazi sad,njegovog broja telefona!?
Posle 10 min,smije mu se njegov poznanik,inače na visokom položaju u jednom našem mob.provajderu i objašnjava da je on to napravio jer može.
Ne,nisam pod dejstvom psihotika ni rakije loše.
Mislio sam d aznam nešto o tehnici,ali ostaje mi nada da sam još na ti sa hardverom.Sa softwerom sam definitivno na vi.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 16-09-23 at 22:53.
Da ti taj poznanik nema iphone?
Apple kao Apple je napravio savršeni nered sa svojim IOS 17.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Taj što je pravio zajebanciju nije moj poznanik,no kumov.Ne znam koji tel.ima ali da mi je prije toga zazvonio telefon i ucrtao mi se moj br.telefona kao pozivni mislio bi da sam u tvalajt zon
Last edited by joni; 17-09-23 at 07:32.
Ostavio sam mogućnost da sam zaostao u softweru,pa će bit da je to.Meni je plafon bio da nekome sa stola krijući u tel.editijem moj br.telefona u CKB ili Monet,stavim maramicu usta i podhebavam ga.
A sad,tačnije jutros mi se na tel. upisuje kao poziv samo ime druga,iako ga u imenik imam pod imenom i prezimenom.Android mi je tel.Što je ovo,kakve su ovo mađije.Tačno ću sa pojedinim meni bitnim ljudima uvesti JNA pravilo lozinka/odziv,pa kad me zovnu zanemarim što piše na ekran nego on meni reče lozinku a ja njemu odziv i onda sam siguran s kim pričam![]()
A jos jedno pitanje - da nema ko ovaj Delimano rostilj iz Volija sto je 50eur, valja li ovo ista? Cini mi se da mu je snaga dobra 2200W
imas to prepoznavanje evo po godine, imas preko viber da ga viber prepozna kao i preko google isto tako ako se dje korisnik registrovao.
nije bas twilight al jes kad ti se ucrta broj , djuro mutni, vlado prevara, noktici, sareni baloni....
Haha,ali tek mi se od danas izgleda ucrtava ime koje su kontakti sebi nađenuli na viber.To je zato što sam sinoć viber update-ova.
Ako može pomoć što u settings vibera da podesim da mi se ucrtava ime kontakta kako sam ga ja upisao a ne kako sebe prevare nazivaju
Settings
Call
Ugasi CallerID
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
na kineze se koristi google contact kao apk za kontakte i meni kad god me neka firma zovne meni se ocrta njen ID.
Kod mene je problem što mi miješa te nazive kontakata, nekad se učitavaju kako su memorisani a nekad kako ih je neko drugi memorisao, i to je samo na viber vec i na sms, pozive. Nekad uopšte ne pokazuje ime kontakta, samo broj.
Ugašen mi je caller id na vb.
Da kvotujem tebe, a koliko sam vidio i @joni se razumije.
Treba mi trimer da nešto malo oko kuće sredim. Taj posao bi mi odradio bilo koji. Ali onda razmišljam da se već evo nekolike godine cimamo oko košenja na selu. Ovi što su do sad kosili i uzimali travu (plus im plaćeno za to) se sad nešto kao premišljaju. Pa razmišljam možda da uzmem neki jači i za tu potrebu ako bude neophodno. Nisam nikad radio sa trimerom pa me interesuje sledeće. Može li ovim Stihl Fs 120 (480e) ili STIHL
FS 350 (580e) da se pokosi nekih 8 do 10 hiljada kvadrata. I koliko je uopšte on praktičan za košenje tolikih površina? Da li je možda bolje ići na one veće kosilice koje se kače na motokultivator ili kako li se već zove onaj mali faktormada su one put 2000e...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
FS 90 i FS 120, za dan, ja drug okosili 8000 kvadrata. FS 350 moze to da okosi ako ti imas zivotaMoze i FS 120. Ja sam uvjek pristalica da ima malo vise snage "u rezervi", tako da bih radije 350 uzeo za toliki posao . E sad, nesto sto ja smatram vazno, kolika je trava i je li sve livada, da nema dje kakvi kamen. Ako je sve livada, a trava porasla, stavis fino noz, mozes onaj trokraki i poteras ga burazere, dok mozes. Ona struna je za manju travu. Ali, kao sto rekoh, ako nema kamena, bogomi je ona kosacica, koju pominjes, majka, lakse je odit za njom no se nosit sa trimerom. Pa ako si u mogucnosti...kupi je. Gledam ih po Krnovu kad odem na paraglajding...upali i ide za njom, okose grdilo za dan.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
8-10.000m˛...Bogomi je to mučno s trimerom.Ne zbog trimera,no zbog tebe.A tek pokupit to,ne znam što bih ti rekao.
Ako si imao nekog,kolko te shvatih,ko je do sad to kosio zauzvrat uzimajući sijeno,pa se ove godine "prenemagao",to je zato što je ova godina bila "goveđa" što vele stari.Trave svuđe i na sve strane u izobilju.Ili kupuj kosačicu ozbiljnu ili sačekaj dogodine...opet će ti tražit da ti kose,posebno ako drže stoku veliku.
Last edited by joni; 18-09-23 at 23:14.
Ovo su odgovori koji su mi i trebali. Nemam neku potrebu da se zalijećem sa kupovinom. Nego čekajući jednog drugara da mi tu oko kuće nešto sitno završi pade mi na pamet da kupim trimer kako ne bih čekao nikoga. A onda sam to prebacio na veći nivo i daj kad kupujem da kupim nešto ozbiljno što će i na selo da koristi. Ali zaključujem iz vaših odgovora da trimerom (bilo kojim) nije lako kositi tolike površine, pa onda bolje gledati kosačicu. A za ovo moje tu mogu uzeti i neki kineski prdavac.
Hvala.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Preporuka za neki piercing studio?
Ali da su profi, sterilni, low pain i tako te bitne stvari![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks