racunali su na to da su drzavni sluzbenici uzivali dosta.
Da li je realno da drzava nije uplatila subvencije uoci praznika jbt.. privatnik svoj dio da na vrijeme, a drzava kasni.. pa stvarno..
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
racunali su na to da su drzavni sluzbenici uzivali dosta.
ogroman je otrovni oblak interneta iznad crne gore
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Meni su 31.dec uplatili za novembar...
Kakav je status za decembar, najavljivali su da će biti produženo, ali nije bilo nikakve zvanične odluke koliko mi se čini...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Pa bilo je sve u zadnji cas ,nisu ni znali da li ce biti ili nece ,pa je sigurno bilo zbrke . A sad praznici i ne rade ,tako prije 10 tesko da ce ti sta biti .
Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
Sve je to do poslodavca i knjigovodje a ne do drzave
Ne prdnjavi prdnjavo ljudska...
Ljudi,zna li neko radi li sjutra biro rada?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako bude ko znao za onaj tv servis.....jedino sto sam na search nasao je nesto iz 2015 godine
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ima li od od vas da prodaje neku lap top torbu obicnu jeftinu samo da je zdrava i cista
Moram bivsem poslodavcu da vratim lap top a torba mi je ostala 2k kilometara daleko
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
E ne vala. Hvala jos jednom
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Potreban mi je predlog gde i koji vatromet uzeti a da se ne zakoljem :-)
Večeras mi dolazi ekipa mališana pa bih da im pruži zadovoljstvo da oni "ucestvuju" u puštanju vatrometa?
Pretpostavljam mirnovec ali mi treba i predlog koji?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ja bih ti samo preporucio da ti samo sigurnos bude na prvom mjestu . To ti govorim iz razloga sto je jedan moj rodjak za Novu imao strasan eksces, pukao mu je vatromet u ruci ,gdje je prilikom toga ostao bez prstiju ,a poslije toga su mu odstraniti kompletnu saku . Zato kazem sigurnost na prvom mjestu ,nemoj ha drzati koji god da uzmes .
Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
Jel' nocas policijski kao i prije praznika od 22h ?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Boga pitaj.
Habibi ya nour el ain
Ya sakin khayali...
Čitam pdf CDM foto takmičenje pa viđoh da je Bronx banovan i svi ga izjedna napadaju.
Šta je uradio to čovjek ?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks