Imash drug optika lucic (vojna zgrada preko puta pejtona) mala opticarska radnja bash mala ,sa vrlo korektnim cijenama stakla imaju i okvira al po obliku za stariju klientelu,ja uglavnom narucujem okvire sa neta ebay ,aliexp. I kod njega radim stakla vrlo povljno jer iste lomim makar jedne u godini...
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Zna li neko ima li koliko snijega na Ivanovim koritima i kakav je put do gore (da li je kvalitetno ociscen)?
Hvala!
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Ima li ko br kakvog rent a car-a ?
Da se moze vani sa kolima i da ne traze 73383929€ depozita ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trebalo bi @Tom da drzi auta za izdavanje, samo sto je u Baru
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Zna li neko dje bih mogao nabaviti klasicne sijalice, zarulje?
Pg-Gintaš
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Hvala na preporuci ali ja sam bookiran do kraja mjeseca da nemam sam šta da vozim.
@Pasha izbjegavali su svi ta izdavanja van države jer su često mijenjana pravila za ulazak/izlazak kod nas a i u okruženju, pa se desi da ljudi "ostanu" na granici ni krivi ni dužni, da ne mogu da se vrate kad treba i slično, a to nikome ne odgovara.
Za depozite ne znam sto bih ti rekao, ali 100-500 je neka praksa.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Postoji li neka pouzdana kurirska sluzba koja radi dostavu iz beograda u podgoricu da bi se poslao jedan prsten
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks