Ima li neko preporuku za el. trotinet za oko 400e? da li gledat ovaj hrvatski ms energy ili segway, xiaomi?
Ima li neko preporuku za el. trotinet za oko 400e? da li gledat ovaj hrvatski ms energy ili segway, xiaomi?
Što se tiče trotineta, imamo ih 4 u kuću, i popravljali bar 20 rodinskih i komšijskih. Da skratim, samo Xiaomi. Ne razmišljaj, razloga je milion.
MS Energy nije hrvatski, to je nebrendirani kinez i fabrike ga kupuju na veliko i stavljaju svoje ime. Kvalitet izrade daleko najlošiiji, i dalje koriste čelik a ne aluminijum, špijator: Izgledaju masivno, ali imaju nebrojeno problema, poslije par kilometara počinju da škripkaju, dobijaju luft na više mjesta, i onda svako malo čačkanja i popravke ukoliko oćete da ga zadržiš u optimalnom stanju.
Segway je sličan Xiaomiju, neznatno lošije izrade.
Ono što je glavna prednost Xiaomija, pored toga što je najkvalitetniji, je distupnost djelova. Na Aliju ima bukvalno SVE, od najsitnijeg šarafa, do točka. Milion modifikacija, estetskih, ili u perfomansama. Sve po bagatela cijenama. Sad više i znam što su im slabe tačke ( u prvom folding meganizam ), narućim par šarafa ili kvakica viška, sve se može obavit u kućnoj varijanti.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Postoji li neko povoljno električno vozilo sa dometom od makar 100km?
Ili polovno ovdje kod nas da se uzme?
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja imam xiaomi mi scotter 3 i prezadovaljan sam.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
U koje butige u PG ima pantalona sa dzepovima sa strane, sirih onih malo..?
Zafaljujem na informacijama.
Drzava univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Hvala puno na pomoci, sad mi je dosta jasnije. Ja sam gledao taj MS Energy jer su im tockovi 10inch a Xiaomi 8.5, pa sam mislio nesto da je udobniji ili sigurniji za voznju.
Kad se sve uzme u obzir ispada da je ovaj model Xiaomi od 440e najbolji izbor ili eventulno jeftinija verzija za 380. Neko mi rece da je dobar model ovaj Smiles X8
masu bolje se vozi 10 nego 8 tocak. Ja imam 10 a probao sam i 8. sa 10 bukvalno mogu i poprecke ulecet u krivinu, nego ne vozi svako ekstremno pa i nije neka razlika 8 i 10. Sto se tice kvarova, obicno to bude kontakt izmedju baterije i ploce, jer se od vibracija vremenom pojedu isti
znate li ima li đe u cg scholl spreja za obuću? bilo ga je svuda ranije ali evo već mjesec dana ne mogu da ga nađem u apotekama i marketima.
![]()
Ima li neko ekipu keramicara za preporuku koji bi uradili jednu intervenciju? Im ali ko sa Haus mastorom iskustva, kakvi su oni za te stvari ako neko zna?
Zato ja placam pomocu aplikacije banke. Ostaje mi trag u telefonu i svaki put mi stigne na mail izvjestaj.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Znam ja za to, ali ovo je drugacija situacija..
Onda je ovaj Smiles x8 najbolji izbor, drug ga isto vozi godinu i nesto i prezadovoljan je sa njim a bas ga dosta vozi svaki dan.
Koje je radno vrijeme limenke?
TT
Od 8-16sigurno,a za 7-17 nisam siguran,nek neko potvrdi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Do 17. Ali ne znam je li od 7 ili 8
Od 8 - 17
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Đe kupiti pristojno odijelo a da ne moram dizat kredit za njega i da ne izgleda kao nešto Pogrebno što prodaje u okviru pokojničkog paketa? Koja marka, koji materijal?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Mozda u Zaru ako nisi previse korpulentan![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks