Ona lepinja im je slatka ali meni nije smetalo
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Drug jedan je na dan otvaranja probao svašta, za burger kaže da je bio kao sladak, da ga je bacio ali da je pica bila vrh…
Ona lepinja im je slatka ali meni nije smetalo
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ono kad se kaze spolja gladac iznutra jadac, ja uzeh gurmansku za ponijeti neka sto je nista posebno no ti je oni mutavi radnici ne umiju ni spakovati, no ti je strpaju u kesu bez salvete i icega drugog a na stranu sto deru sa cijenama, za mene takodje nikad vise pa neka deru one srednjoskolce.
Last edited by goldfinger; 15-03-25 at 11:54.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Teriyaki Beef u Chilema odlična, već drugi put naručujem u poslednjih 3 dana, meni odlična varijanta za doručak (da se počine malo od jaja, kobasica...)
Popeci u Kristal (Vampirica), prejaki, čini mi se da su mi prije bili bolji, ukusniji, ođe se osjeća previše ovaj sir/kajmak, baš dominira. Šopska salata čista desetka, povrće svježe. Svinjski ražnjići prosječni (ali porcija mašala baš)
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Kad spomenu Fat Cat.
FAT CAT
+420 735 751 751
https://g.co/kgs/QbJctKx
Nije u CG ali sve preporuke i za hranu a I za puvu
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Porto mi je najljepši restoran u Podgorici što se ambijenta i atsmofere tiče i usluga im je uvijek bila super.
Često smo ga birali za neke specijalnije prilike, prvi rođendani, godišnjice, itd. pa odosmo i u petak muž i ja na večeru i isto mislim da je hrana ( iako fina ) najslabija karika.
Sirevi u predjelu svi dosta slični, masline ( ovo me najviše pogodilo ) - one iz tegle, crni rižoto ukusan, ali lignje u njemu malo žilave.
Tuna stek savršen (samo što bismo sigurno zamijenili boraniju da smo ranije obratili pažnju na prilog).
Kalamarata sa morskim plodovima odlična.
Mak kolač presuv, nabijen, baš bzv fil, dođe glazura od bijele čokolade preko i to je to, ja sam mislila da će biti kao onaj iz hotel Kalamper, ili makar da su mrvicu nekog sosa od višnje stavili sa strane ili kuglu sladoled, NEŠTO.
Sve su ovo neke minorne manjkavosti, hrana je i dalje mahom dobra, ali hocu da kažem ne prati mi u potpunosti sve ostalo.
Sviđa mi se što vazda držiš isti standard - ni imena jela, ni cijena, ni valja li ili ne valja, ni đe si pojeo.... samo slika i ništa više u temi koja se zove "Mjesta gdje se dobro jede".![]()
Dobar je hamburger kod Jokića, čak i fino malo ispresuju lepinju na ploči, dok recimo u Bloku/ex Radinović stavljaju soli/vegete kao da sjutra ne postoji. Kapiram da meso može tako duže da stoji, al ono malo neka kočnica u zglobu treba da postoji.
Last edited by Stivi; 19-03-25 at 16:40.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja ne stavljam vegetu, mora da je do toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovjerih Kristal sinoć, onaj u Central point. Uzeh miješano meso, bijaše odlično, meni lično za klasu ukusnije nego u Roštiljijadu.
Ostali uzeše ćevape na kajmaku, takođe su bili zadovoljni.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
A brate vise se nece uvazavat tvoje misljenje, barem sto se hrane tice![]()
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Ne znam što da ti kažem, bez da su ukusi različiti. Meni je bilo korektno.
Ali za klasu ukusnije nego u Roštiljijadu? Ja nisam ništa konkretno do sad jeo u Central Point (bio na doručak par puta), ali od dosta ljudi čuh da je ok, korektno i da je u stari Kristal bolje. E sad, kao što rekoh, meni ni u stari Kristal nešto zadnji put ne bi potaman
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
U Roštiljijadu dosta variraju, nekad bude odlično, nekad loše, a dosta često idem tamo. U ovaj Kristal su mi ćevapi i kobasica dosta ukusniji iskreno. Mada opet kažem svi imamo ukuse različite, pa će nekome ljepše biti tamo, nekome ovamo. 100 ljudi, 100 ćudi što se veli
I kristal u central baš varira…
Danas vrh, sjutra trop… zato ga i zaobilazim …
Zbunih se na sekund, činilo mi se da piše “Danas vrh, sjutra top”![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Danas tura motorima pa svratismo na kafu u Perast u neki lokal na 'Dj', na pjenu od mora. Jeftinije cijene n'o u Pg. Bas prijatno iznenadjenje.
Rucali u Grahovac, Karadjordjeva i teletina ispod sača brutalni. Restoran full, svaki sto zauzet.
Veli drug da te povedem na najjaci kolac na svijet i povede me od Niksica 5km u Vidikovac na krem bananicu. Strasan kolac u casu, bruka. Niksicani ce vjerovatno znati o cemu pricam.Bacih pogled na meni, isto presmijesne cijene a rekose mi da im je dobra hrana i obilne porcije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam pregladan, idem kod Pashe, najvjerovatnije na gurmansku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks