U Picaso, tu je jedino jedem...
Inace, neko spomenu Parmu...ne svidja mi se zato sto naplacuju pomfrit, a pretpostavlja se da uz svaki rostilj dolazi pomfrit...i hleb naplacuju...U bd svaki dan jedem u Kuzinu, super im je hrana...
Kako se zove taj u Berane ili Bijelo polje dje su najbolji cevap, neki sto zatvara u 14h ?
Zove se KOD SENCA...U BP se nalazi, ispod poste.
A ovo za Parmu si skroz u pravu.Poceli su da kvare utisak tim stvarima.Spuste cijenu jela, ali ti uz njega stave pomfrit koji dodatno naplate, pa hleb,pa te izadje vise nego na drugim mjestima.Ali je kvalitetno, u to nema sumnje.
Marinirani krap u Badanj na Virpazar mmmm :-)
Ljudi, niko mi nije odgovorio na postavljeno pitanje sa prve strane ovoga topica. Da ne trazite, pitanje se odnosilo shta mislite o roshtilju kod Nina Jankovica??? Kakav je?? Nekad je valjao.. Vidim niko ga ne spominje vishe nidje..
ja sam bio do Nina ima od tada bogami godina ipo, nisam bio odusevljen, unutra eneterijerom tj djelovalo mi je prljavo, a onda ćevapi i salata su bili nikakvi.
Reko konobaru, jesu li ovi ćevapi stalno ovakvi, a veli, mora da su ti nalaćeli suvi.... platio i poša, al zato u Volat uvijek sve bude dobro, jedino je uvijek velika gužva....
Pod Volat su najjaci cevapi.A i cijene su ok.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Za cevape u pg moj favorit Bas carsija
Такође.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pecenjara u Mahalu, sto god sam narucio bilo je vrh...
Belveder, na izlasku iz CT prema PG...Hrana odlicna...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Anovi, Daily, Forma, Sicilia, Pod volat, Glorija... sto se Podgorice tice (ima jos nego se treba sjetit)
Turist u Baru
Parma u Budvi
restoran Plavi ili kod Plavog kako li se vec zove Bogetici
Nutricia u Niksicu
.....
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Dr. Braun izmedju Pad caffe-a I Torte I to. Extra hrana a jeftinija nego u Venom za po 1e. Cijene skoro kao I Daily. A cijedjeni sokovi su po 1.9 svih vrsta. POSJETITE tople preporuke
Sent from my digitron
dje se može popit, dobar frape i milkšejk, pojest voćni kup?
Moga bi probat to u ovaj Fruit bar u hercegovackoj.. mada onako niko ne ulazi, kad god prodjem, prazno, ne znam zasto.. sve zdravi sokovi i frapei, mislim da moze cak i da pravis frape po zelji..
a neću dok neko ne proba, da info bude iz prve ruke![]()
ajmo zajedno, pa da ginemo zajedno![]()
Nisi ti za to.Ti voliš nezdrav.
Nije tamo lose. Frape je dobar ali mogu malo vise da sipaju.
Sent from my digitron
Nemojte da cjepidlacite!!! Nemoj da vas sve isceram iz pisma!!!:very_drunk:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Kolko je cijedjena pomorandza u tu radnju u Hercegovachku?? Ovamo u Bonellu je 1.70 (flasha od pola litra)
Bijah jutros u Daily Caffe i ispred bješe baš prljavo što je odmah bio znak da hrana neće bit baš dobra.
Vidi se da su išli na to da porcije budu baš velike a ne i pretjerano ukusne.
Jeo sam sam slane palačinke čini mi se metar i po su imale zajedno ali aš nisu nešto ukusne..
Prijateljica je jela vegetarijanu ni ona baš nije zadovoljna.Što znam proječna menza..
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks