Ne mogu im nac cjenovnik, ah nesrece.
Sto vozim biciklo predvece do tamo i odvalim se od sendvica![]()
Axa, mada za dostavu pričam, ne bi do tamo iša' na sendvič stvarno![]()
Ne mogu im nac cjenovnik, ah nesrece.
Sto vozim biciklo predvece do tamo i odvalim se od sendvica![]()
I to što veliš, eo cjenovnika...
https://www.donesi.com/dostava/podgo...ica/goshovitsh
Koliko košta dostava?
I malo off pitanje: kod koga kupiti dobar stari kajmak iz mješine?
Obrni okreni isto je u Calabriu najbolja pica
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Propalo se ako nam je to najbolja pizza u grad.
Najbolja pica u grad je u Gloriju. Ko voli picu sa tankim tijestom.
Po meni: 1. Fisherman Bd
2. Brile Kolašin ( zena Italijanka, ubija kako pravi pice )
3. Moskva Bd
4. Glorija Pg
5. Tabasko Pg
To je to sto se tice pica u Cg po meni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stidljivo, neshvatiljivo underrated je tu i vazda odlična pica na drva iz Korto Malteze-a.
Bar meni je uvjek odlična (i za uslugu +)
Ukusi se razlikuju,meni je odlicna u corto maltese,calabriu pa cak i pizza pepe mi nije losa
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
carpe diem!!!
Svaki put kad pojedem nesto dobro ja prijavim...valjda je to poAnta ovog mjesta dje pisemo...a i mijenjaju se stvari (nije mi gazda dao pare za reklamu) danas im je pica bila najbolja do sada...mozda je pica majstor bio raspolozen
Kod Brila sam je jeo nedje davno...bas je bila dobra.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Nekoliko preporuka za ova svakodnevna jela pod mene
Cheeseburger @TAORMINA - sastav odličan, začinjen solidno i specifičan po tome što je lepinja od lisnatog tijesta. Ovo nekom može bit malo čudno, ali meni se zapravo baš sviđela fora i zato bi mu dao baš visoku ocjenu.
Slatke palačinke (NUTELLA, BANANA, PLAZMA etc) @PARISIENNE - slatke palačinke su mi omiljena poslastica i probao sam ih bukvalno svugdje gdje kuhinje ima, ali su Parisienne bez premca - počev od tijesta koje je mekano, pravo domaće, preko izdašnosti u prilozima, zaključno sa serviranjem. Čista desetka.
Što se tiče pice u Podgorici, najbolji odnos cijene i kvaliteta je stara picerija Bonđorno. Prvi pica sendvič u gradu je i dalje neprevaziđen. U kombinaciji sa onim njihovim kečapom prosto raznosi. Cijena je 2.70eur. Najpametnije potrošena 3 eura kad je čovjek gladan pice.
Što se tiče ovih komercijalnih pizza - debelo tijesto je Goodfellas apsolutni šampion, tanko tijesto Calabria. Nonna sad pravi simpatične pizze ali je to debelo precijenjeno sa ovim cijenama od 7-8€
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ja sinoć neko miješano u Stefan. Prošle godine sam jeo i nije mi bilo nešto. Ove godine definitivno napredak. I dođe masu. Mislim da je 1kg. 11e. Nas dvojica ga nismo mogli pojesti.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Debelo tijesto i pica ne idu u isti rečenicu.
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
Ja, evo maloprije..
Reci to onima što su je izmislili...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Sokoline...rolovana teletina...bolju nisam jeo.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Svašta su ljudi izmislili..
Pica je u Garden uvijek odlicna
Bandići - piletina u gorgonzola sosu, prste da pojedeš.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Kao sto vec pomenuh 10 cevapa kod Sinise su 2.40€ a i 2 parceta laks karea ne predju 3€ tako da sam picu prekrizio odavno.
Ponekad uzmem da me zelja mine parce na cosak onaj raskrsnica Njegoseve i Hercegovacke dopada mi se.
Potvrdjujem za Taorminu ,sve sto sam probao je vrlo fino i ukusno -lokal je tek poceo pa se bojim da ne bude pad kvaliteta kad se razradi sto smo vidjeli mnogo puta ali za sad dobra im je hrana.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks