Aloo ja sam prvi traziooo
Ima li na Virpazar krsten restoran?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nisam davno jeo tamo, ali znali smo da svrati o u ,,Nadanja" i ,,Pelikan".
Sent from my Motorola 8400
E kakav paklenik od konobara u K3 (Jysk), prvo ga cekali dugo, popisao pice i hranu koju smo porucili, posle ko zna koliko donio dva pica manje, pa posle nekog vremena samo jos jedno pice. Posle nekog vremena stize jedno jelo. Kad ce ostalo? A vi ste jos nesto narucili? A ne brate moj nista nego da platimo i da bjezimo odavde.
Odavno veceg degenerika vidio nisam
Iskljucenje mozga samo osta.
Joj, ima tamo jedan zbunjeni, odavno radi, ne pamtim da je donio sve što je traženo. Show od čovjeka.
ja tamo usla jednom i nikad vise.
nothing comes from violence and nothing ever could
Исто. Ја прочитао овђе К3 пица врх па реко да пробамо. Ми тамо, бјеше преко дана, можда пар столова заузета. Сједе три конобара у башту, диме, зајебавају се. Ја дигнем руку пут њих, диже се један повлачи дим па пут нас. Ми наеучимо, он прво назад да повуче још један дим и тек онда унутра улази. Сеоска кафана вајб. А пица ништа посебно. Само нека су здраво.
"S tim nasim vojnicima, kazem vam, ne mozemo ni da idemo u lov na zeceve..."
ja podjoh pored toga sto procitah da samo pice valjaju. sad se ne mogu sjetit sto sam jela, ali se sjecam da mi se nenormalno jela domaca baklava, tako sam i pitala, a ono dosla ona gumena polivena golim secerom kao one kupovne u kutiji, da povratis.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ista stvar....odje sam procitala da je tamo dobra pizza i pošla sam...nije bilo petoro u restoranu ja narucila pizzu stala za sank sok da popijem dok cekam i prodje deset minuta, petnaest....ja pitam ovu oprostite, oce li ta pizza, aaa veli ona kuvarica koja pece jednu pizzu u peci u tom trenutku, sačekajte imam puno narudzbi...prazna vam je pec gospodjo?! Sto ne stavite pizzu (naravno pušila je u tom momentu) rekoh, ne morate je ni stavljat dovidjenja! Izdimila sam
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
I ja se zeznuh pa svratih da probam tu pizzu. Ne moze se disati od dima. Sto kaze kolega prava rupcega/seoska kafana vajb..
33€ kg jagnjetine? ES2 se prelila i u Srb.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Je li ovo isti Lojo što ga svi ispljuvaše evo godinu na istoj ovoj temi?
Taman više od godinu nisam svraćao kod njega
Mene kod Loja ništa nije oduševilo. Lažem, jeste toalet, čistoćom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ljudi baš je teško promašiti sa komplet lepinjom.
Napuni je svačim, istopi se to.
Uzme bilo koje domaće kiselo samo da je svježe.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ima li đe po Zlatiboru da je jagnjetina preko 40 eura da obavezno pođem noćas
Ko prolazi tuda neka odvoji i skrene malo do Sirogojna, "Moj zavicaj" kafana restoran bez greske svaki put. Onaj na Zlatiboru moze da kiksa, ovaj jos nije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ođe pomenuh jagnjetinu u Srbiji, imadoše me za grkljan čupat...
Ranije je u CG bila najbolja, jer jagnjad jedu zanovijet kojeg ima dosta kod nas. Sada je svi uvoze, tako da je isti q.ili u CG ili Srb
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
U troju su cevapi 14e? Samo neka su zdravo
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks