pikoleto nk - specijal sendvič haos dobar,plus pomfri od pijačnog krompira...cijene trivijalne naspram ovih vaših krševa od 14e
Pod volat mijesano meso katastrofa,jedino su cevapi bili dobri,ostalo zilavo i skoro nejestivo,ja volim bubrege ali ovi njihovi su toliko bili zilavi da se covjek mora potrudit da ih isjece, karadjordjeva nedovoljno pecena, dosta su pokvarili od mojeg zadnjeg dolaska kod njih
pikoleto nk - specijal sendvič haos dobar,plus pomfri od pijačnog krompira...cijene trivijalne naspram ovih vaših krševa od 14e
Ima u Baščaršiju.
Juce u Rekoletu (Tivat) pica dobra, cezar salata dobra, cijene nisu prejake...porcije obilne.
Pod Volat sam bila silom prilika možda 2x u zadnjih par godina i čudu sam se načudila čime se ljudi oduševljavaju jer sam čula samo pohvale a ono dobrog vidjelo nije.. ali dobro, kažu mudri da se o ukusima ne raspravlja
Pohvala za Kristal central.
Džigerica sjajna, teleće pečenje takođe. Popeci malo masniji za moj ukus. Brzina, ljubaznost, usluga 10/10
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by Lapis Lazuli; 05-09-24 at 15:04.
Pizza Cut svaka cast. Stvarno sam jedva pojeo malu picu sto mi je spremila po njenom.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks