Ovo ti lici na kolac?
Spamujes temu zvoncice, samobanuj se 7 dana![]()
jeste zivota mikad sam skontala sto je malo mi je falilo da se samobanujem
![]()
Inače, prije par dana imasmo jedno malo porodicno slavlje.... Stara kuća Zatrijebac ...kako smo se oštetili majko moja! Domaćinski i preukusno. prvo pita vruca savrsena tek pecena pa meza sa domacom prsutom, sirom, grilovanim povrcem, domacim hlebom vrucim, kajmakom...pa onda pecenje telece i krtola...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Posto sam isao u Istanbul kroz Tiranu, u povratku sam planirao da stanem ovdje, Laguna Patok (Pačija Laguna) ide put kroz sredinu lagune i tu ima desetak ribljih restorana, ima restorana koji su podijeleni malim kolibama gdje ima samo jedan sto i bukvalno ste odvojeni od ostatka restorana.
Ovdje ima i par restorana gdje mozete samo camcem ici, ostavite auto i ceka vas prevoz ka ostrvu gdje ima restoran.
Evo i par slika iz aviona i jedan specijalitet. Gambori u pirincu iz peci. Za dvoje i da ostane jos bukvalno.
Sent from my S22+ using Tapatalk
Šta je sa Pašom?
Gest House Kobil Do, Štavna . Hrana skroz domaca i malo je reci ukusna , spremana na domaci nacin , lik sto drzi ovo mjesto totalni kralj, prijatan , shali se , poslao par tura od kuce , vidi se da iz ljubavi radi ovaj posao … bas sam odusevljen mjestom
Krompir kuvani , domaci sir mladi i polu mladi , kupus salata , dimljeni svinjski vrat proprzen , marinirana teletina susena pa proprzena , domaci hleb i kolegi veganu ili vegeterijancu ne razlikujem ihkacamak . Posle ovoga naravno zidar niksicki i domaca sljiva
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kako me preteče sa slikama
Doručak za desetku. Tetka 12 bodova![]()
Kakve su mu cijene, moram ga obici obavezno
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Nebih ti znao reci ponaosob , ali za nas 5toro bas smo se prejeli a ne najeli cak je i ostalo jer je josh dodavao mesa na ovo sa slike kako je bilo koje spremno i piće a bilo je nekolike ture … sve zajedno oko 70 eura
Po meni jako korektne cijene , s obzirom da u PG picu ne mozes pojesti ispod 5e
Ps. Otvorio je prije par dana, ne znam jel to ima veze i hoce li kasnije u sezoni biti jace cijene
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Botega u UL, 350g biftek… jedva ga pojedoh
Mi smo bili dvoje odraslih, dvoje djece, soba jednu noć, doručak i ručak sve za 70 eura. Ujutro priganice sa medom, kremicem, slanina adidas, kobasica pršuta, pohovana tikvice. Za ručak meso na seljački način. Sve obilno. Ne mogu da se sjetim koliko se popilo, ali ga je bilo dosta
Hotel Kalamper, odlican burger, bolji nisam jeo odavno…
Odlično i izgleda, bez mnogo filozofije. Ako što mrzim to su oni smesh burgeri što pršti svašta iz njih...
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
I ostavlja trag za sobom
nothing comes from violence and nothing ever could
Pita s mesom u onom lokalu u okviru KBC-a (Dr. Food) što smo falili, iskvarila se dobro. Jedino je kora ostala dobra, sastojaka unutra u tragovima bukvalno, još neslana skroz bješe. A cijenu podigli dabome, 5.10e a jedva da za dvojicu ima.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Kod Bucka sa sirom burek jučer uzesmo, odličan bijaše!
Pravi li Bojana vise one pite? Ako neko ima br, nek postavi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks