^ 2? zar ti je malo 3 jaja, dva komada mesa, sira, povrca????
I meni ej ovo malo.
Inace probah kiflice iz nase price, dobre su mada koriste onaj krem zaboravih kako se zove, radije bih da je nutela pa se doplati![]()
rm -rf /
Za te pare su top, i mimo sto je jeftino no eto dobro bi bilo da možeš doplatit. Isti krem koriste za palacinke koje su ok, onako domacinske al za skoro iste pare bolje kiflice uzet.
E i probah i baklavu malo i nije mi se svidjela
rm -rf /
Na konto bureka, oooodličan s mesom tresnuh upravo u pekaru "Jovana" na Ibričevinu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Burger u Mink kod Palade aoooo koji perverzjooon...rece mi konobar da je čiz burger jos bolji, njega cu sledeci put
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ja juce uzeh u Bite jer je bio red u Stiv i nije mi nesto dobro pao, ima vise mesa od stiva al ne znam. U stiv kriminalno malo mesa stavljaju, aj ne treba ko u bosnu da je krcat al ono 2 zrna stave, pise kao 30g da ide sto je malo i kad pomislite a tek kad vidite kolicno je to :/ Vukcevice zaobilazim a i tamo je red bio
rm -rf /
Đe je na Žabljak dobra hrana? Neki restoran dobar?
Na jezeru durmitorski ili njeguski stek su bili dobri. Ima neka konoba nostalgija nije losa, vazda je guzva, ali nijesam jeo u onaj restoran kad izadjes iz grada pa ides ka savniku odmah pored magistrale. Ovi je sve ljeti, sad ne znam koliko jm što prolazi i je li freskk...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Etno selo Šljeme...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Teletina ispod sača na kajmaku, u Mayku, odlična!
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Ima li mjesta đe ti nijesi jeo?
U Mayku sam jednom jela, bila je fina hrana.
Habibi ya nour el ain
Ya sakin khayali...
Jedosmo u "Jezero".
Košet i kuvana jagnjetina, sir (žabljački) i za poslasticu baklavu.
Onako.
Prosjek neki.
Ništa spec.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks