Kolašinsko
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
To je to:"Lovački dom- TREBALJEVO".
Ako dolaziš iz pravca Kolašina onda trebadesno
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sendviči u Marquez odlični, nisu preveliki ali mi se dopada što nisu na foru 90% sendviča kroz PG, imaju neke fine hrskave čabate i kombinacije soseva. Moj favorit za sada Kirk Douglas sendvič
Mi naručujemo preko Glova ali mislim da su im još ispod 4e sendviči u lokalu, što je baš korektno u ovo nevrijeme. (meni preuzeh sa googla)
Last edited by BiTrAtE; 09-09-24 at 10:17.
U Goodfellas godinama jedem iskljucivo buffalo krilca. Neprevazidjeni.
Odliicni su i Kirk Douglas i Gary Cooper.. isto volim kod njih Yankee tacos i krokete sa sirom. Na njihovom sajtu je uvijek popust 10%, besplatna dostava i naravno nize cijene nego na Glovo, ali nema sendvica u ponudi. Mozda se moze telefonom dodati i sendvic.
Marquez je skroz pristojan lokal, dosta solidan kvalitet i uvijek slicna hrana, nema puno varijacija. Cijene isto povoljne.
Chilema nazalost popustio sa kvalitetom u poslednje vrijeme.. I kineska hrana a i sushi..
"good"fellas
Jaka priča
Ovo ni na sta ne lici.
420g odnosno 480g imaju sa kutijom, mokrom.
Samo ce ti rec sa je to gramaza prije nego se ispece i da izgubi tokom pecenja.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
E odoh i ja skoro u Blok 5 preko puta Bazara u onaj Eetalian piceriju kad god sam prosao tuda djelovalo mi je simpaticno medjutim pica je bila po mom misljenju uzasna.
Tijesto je vjerovatno pripremljeno neposredno prije pecenja i to je kljucni problem u CG picerijama sto ne ostavljaju to tijesto da odstoji par dana ka sto rade svudje na Svijet u srednje i dobre picerije.
Katastrofa.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Jel probao ko pizze kod Jokica?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Pica sa prsutom u restoranu GIULIA (ne, nisu pokvarene) u Beogradu na vodi. Brutalna.
Debela preko 15mm, ima sigurno 250 grama prsute.
Sa glova ništa ne može da se poruči.
Koji lokali/restorani imaju svoju dostavu?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Kako su poskupljali u Cascadu, sramno
Toscana, Il Forno...
Pod volat volim ćevape. Baš čaršija mi se ama baš ni malo ne dopada.
Danas sam imala goste iz inostranstva i povela sam ih u 13.jul Plantazin restoran...sve što smo jeli je bilo preukusno meso mekano, porcije preobilne prvo da vam kažem svi smo mogli samo po pola porcije uzet, tj dijeliti porcije jer žali bože hrane koja je ostala....uglavnom, večera za nas devetoro "a la carte" čorbe za petoro, desert za jedno, piva, vina, boce kisjele, neki sirevi i urnebes za predjelo....svako je popio koliko je mogao, bez ograničenja....račun 170 eura...
Preporucujem i cijen i ukus, sto se tice usluge, na nivou kao i uvijek
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks