Ja uzmem ponekad hranu u Šerpci jer živim blizu. I oni su digli cijene ali je hrana baš dobra. Recimo obrok za dvoje, zavisi šta, od 5 eura do 12eur.
A j eli moguće da koliko god Trebinje bilo jeftino da kod njih Cockta u lokalu Kort je 1.25eur, kapućono 1eur, i sjajan crni burger oko 4.5 eur. Kod nas soka ispod 2.2 nema u kafanu. Što je mnogo mnogo je.
Burger odličan! (dodju dva u porciji)
![]()
Đe je ovo u Trebinju?
#fakenews
Kod autobuske, ona ulica od grada put kruznog toka blizu Binga.
Jeo sam nedje tamo palacinke filovane slatkim, nesto kao Milki, samo po cijeni obicnih kod nas. Ja sam mogao samo jednu pojesti, previse mi bilo slatkog, bas nisu stedjeli na vocu,kremu, sladoledu tad.
Last edited by Dutch; Yesterday at 09:00.
Na kraj kasarni, dobre su cijene
Tu es mon héro!
Kod Bojane standardno odlično, firma "kontaminirana" mirisima, dobro je da nema sastanaka danas
![]()
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Zabjelska vektra
068502733
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ima li ko predlog za neko mjesto u Dubrovniku ili okolo da se fino jede a da nisu bas u krv cijene?
Ima li negdje da se vide cijene hrane u Serpici?
All those moments, will be lost ... in time
like tears ... in rain.
Ajmo o dobrim mjestima:
La Paz - nova stvar, staro mjesto. Od rahmetli Mne puba su napravili prelijep prostor. TEX-MEx kuhinja ka i u Marquez.
Preporuka za doručke, koje sam do sad probao. Huevos rancheros i doručak na pita hlebu.
Čuo sam da su im burgeri malo skuplji ali da su fenomenalni.
Kad sam već pomenuo, Marquez ne razocarava sa kuhinjom. Odlična ponuda sendivča za, generalno i ostala jela, pristojne cijene.
U zadnje vrijeme znam pojesti deep dish (chicago style pizzu). Malo je to drugačije tijesto ali meni prija.
Sejdefa - priganica tona za 3-3.5 eura, dođe dobroga sira i ne žale i sendvič cenogoraki, ful preporuka.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Dje pojesti kobasicu od brzih hrana - Mr. Grill, Bufallo, itd ?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
069/100-100
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks