Ništa spec
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Janjetina kod Loja u Mačkat. Bolje nema.
Ništa spec
Ne volim sa noga da obidujem, zatekoh se gladan u Momisice, brza hrana Jerry, smetena starija radnica, ne zna oce li prije mene, glovo ceka, radnik neki isto ceka, ne nosi rukavice... Ali ne bijase los Jerry sendvic sa hrskavom piletinom, 5e
Tu es mon héro!
Svratio sam kod čika Paše noćas napokon posle X vremena kanjenja
Pale su dvije velike (nisu bile ljute iako sam rekao 'pikantno ljute', ali vidio sam ženu svojim očima da je stavljala papriku, ne znam što bi) Meso je dobro, ali sam očekivao više kako ste nahajpovali, to je možda i moja greška. Majka raspamećena sa ćevapima, njoj su bolji Pašini ćevapi nego u mr.grill, a meni i dalje ostaje gurmanska u grill najbolja. Paša nemoj se uvrijedit', bivam iskren
KOME ZINE, TAJ POGINE
ču mr grill limit,mislim o ukusima se ne raspravlja ali mr grill da ikome bude limit što je jeo...
Hahahha, ide sad cevapi hajp evo par dana. A sto bi se ljutio brate, pa jel' Bog dao da svako ima svoj ukus i da moze da bira.
Evo sam zvao odmah da provjerim, receno mi je da ti je stavila i pored tucane ljute, jos ljuću, mljevenu ljutu. Vratih kamere i provjerih da jeste stvarno tako. E sad jel trebala jos da pojaca jer je velika gurmanska u pitanju ne znam. Sl put je na kucu pa ti je ja pravim.
Uglavnom se vala trudim svakom da izadjem u susret pogotovo vama sa foruma ali vjeruj mi da poludjeh vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brate živio ti meni 100 godina i nadam se da ćeš obrnut 100 miliona od toga i stvarno to mislim. Sve je tip top stvarno, ali mi je za moj ukus bolja u mr. grill. I milo mi je što ne znaš đe ti je glava jer se vidi stvarno da se cimaš i da ti znači to što radiš, ja sam obriftio 2 velike pa ti viđi
KOME ZINE, TAJ POGINE
Samo ti održi kvalitet kao do sad i otvori radnju neđe ovamo bliže centru
Meni je gurmanska bomba bila, mnogo bolja nego recimo ona kod Jokića.
Jedino što mi je crno da mlatim do tamo
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Vazda brate.
Otvori drugu radnju blizu limenke.
Ja u nedelju vece jedoh u Fast Food Šiš Ćevap u Kolasin . Bomba bjese gurmanska josh u somun tek ispecen topli . Nedelja vece Kolasin a guzva 15ljudi u brzu hranu , iskreno se zacudih al rekose da im se ne razmice
Ps. Sad kad ne znamo sto cemo za rucak kod Pashe mijesano se porucuje . Mozda je malo manje obilno u odnosu na Grof ali je zato svaki komad mesa birani i preukusan …
Ogladnjeh a ne veceravam
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hvala Stivi !
Sto se tice rostilja mijesano je najjaca stvar , od svega po malo se pojede i top …
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Juče u Dva domaćina. Bješe sve preukusno ka vazda, ali niđe nikoga. Jedini smo bili u restoranu. Ne smeta mi, ali mi čudno
Dobar im je ribić baš…
Mada to jelo bi u bilo kom restoranu trebalo biti top
Zna li ko kakvo mjesto uRožaje?
samo da nije duga, dobri su, ali bih da promijenim malo
Jela.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks