Najgore mi je kada konobari pocnu da me oblijecu dok jedem i pitaju da li je sve u redu a usluga i hrana ocajni ili ispod prosjeka.
Najgore mi je kada konobari pocnu da me oblijecu dok jedem i pitaju da li je sve u redu a usluga i hrana ocajni ili ispod prosjeka.
Ja ne shvatam " hajp " oko stare čaršije od početka, ali ajde mislila sam da subjektivna jer ne volim baš meso. Probala sam svašta nešto od ostale hrane i nikad mi nije ukus opravdao te cijene, a usluga tek. Što se Starog Bara tiče - Bedem i Kaldrma, uvijek. Otvorio se i novi turski restoran u donjem dijelu čaršije, the Sons eatery, ali rade samo od proljeća do jeseni, odličan lahmacun i pileća šavarma.
U Ul sam voljela pizzu u Manhattan, nisam je jela odavno.
Jedno malo razočaranje restoranom koji sam nekad voljela - Porat u Rafailovićima, sve je bilo nezačinjeno, riblje predjelo za dvoje tako siromašno, riblja pašteta kao kupovna ona rio mare ona od lososa, baš loše.
Ali posle par dana bili kod Miška na Bojanu i opet se oduševili, od hrane, preko usluge, pa slatkog na račun kuće posle ručka, dijelili su i neke praline zbog praznika ... Sjajno![]()
đe je dobra kafa za dnevnu varijantu za kvalitetnu hranu kao doručak u pg? Brzo pričajte pomagajte kumim vas kapicom
KOME ZINE, TAJ POGINE
E doktore, to sam skroz isključio, zaboravio sam na to!
KOME ZINE, TAJ POGINE
Raskrstila sam sa Goodfellasom x puta zbog nesklada cijena i veličine porcija, ali uzeh danas DeNiro tacos i odličan bi, plus je tacos prilično veći nego što pamtim. Prijatno se iznenadih.
Je li bio ko u ovaj novi u master kvartu - malo ribarsko selo?
Ni slucajno ne ici u restoran Vuk, hrana nikakva, nekoliko jela probano.. usluga isto bzv, bio prvi put slucajno i nikad vise.
U poslednje vrijeme cesto pojedem nesto u Nama (imaju restoran u Central Point i u Porto M) trafiku kod Alpe bara. Meni se bas svidja, obicno pojedem Bao Ban sa piletinom ili koreanski egg sendvic. Sve preporuke! Na Bao Ban obavezno traziti hrskavi luk preko i svaki zalogaj premazati sa malo njihove domace srirache koja dodje uz jelo.![]()
Nama je vrhunska ali i u krv
Trafika nije, oko 5e su ovi Bao Ban i koreanski egg sendvic..
neko je pominja odje black rabbit u lepoj kati. naručismo sad ona dva sendviča baš pod takvim nazivom. bjehu odlični. hleb onaj fino hrskav, unutra taman svega plus pomfrit. ok je cijena, vrijedi jedan 5.40e.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li ko išao na doručak u hotel Podgorica? Iskakala je jedno vrijeme reklama na ig, švedski doručak za 5 e, je li to aktuelno i dalje?
Nikako da se nakanim a na par minuta mi je od posla. A tek ova ponuda, ovo mi djeluje čašćeno što se veli...
![]()
A centar onako, ona slavija zna da ima dobro meso, capri picerija ali nista posebno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E bih ja juče u ovo malo ribarsko selo, usluga im je onako - osrednja, malo smušeni konobari, ali ajde. Lokacija mi se ne svidja, a ni ambijent pretjerano, mnogo mi je ljepši Porto u centar npr kad hoću u taj tip restorana i ono što mi je najviše smetalo - premračno je. Gori ona svijeća, jedva vidim osobu do sebe, kao restrikcije kad su bile. Njoke u paradajz sosu sa gamborima, hobotnica, fokaća sa ruzmarinom, riblja pašteta - ukusno, nema priče. Riblja čorba nije čorba nego supa, ali ok je bila. Sve u svemu not great, not terrible
Last edited by samoilma; 15-01-25 at 14:57.
Odoh jutros na doručak u hotel Podgorica stvarno presmiješna cijena 5€ za ono što se nudi.
Nema bolje opcije trenutno ubijedjen sam u Pg.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Giros Radinovic kod ekonomske pa dobar bjese samo žali pomfrita ona mala. Stavi mi 3,4 krompirica. Sledeci put ne mora za euro da stavi ali šaku neka ubaci.![]()
Nisu im loši girosi. Ja ih često uzimam u Donju.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks