Ado brat ovo ie bilo za sendvic 20 minuta, a kolega je cekao sat vremena na njega.... realno 2 parceta hljeba i toster
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U Minken u Bar hrana skroz ok, cijene ka u Pg, nisu primorske jos usvojili.
Pasulj top, i teleca corba, burger standardno dobar.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Mislio sam da pričaš za inače,posto na neka mjesta zna bas da bude gužva,pa i same sendviče ne možeš očekivati za tih 20 minuta jer imaju prethodne porudžbine koje ih čekaju,a ako se sprema redom ne treba se čuditi… a to sat vremena je prećerano vala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Restoran Racoon u BR. Cekali ribu 52 minuta. Stigla riba, nema hleba. Trazim hleb, posle 11 minuta stigao minimalni moguci somun. Riba se vec ohladila. Podijelili ga ja i supruga. Trazim jos 2 somuna. Cekali 20 i vise minuta i nista. Ustali, posrao se na konobaricu i posli.
Nisam sjedio u 'Racoon'-a nijednom ali sam cuo dosta negativnih iskustava... od lose kafe, ocajne pice pa do (pre)dugog cekanja i lose usluge uopste.
Eto jos jedan glas i razlog za izbjegavanje.
--------------------------
Do Not Disturb.
Zakucavanje kod vasa u trebaljevo kao u stara dobra vremena.
Kacamak
Cicvara
Dimljena vjesalica.
f6
Nema zakona za to, samo da ustanes i napustis lokal pa nek on daje vrijeme na glovo za 25 minuta a ti sto sjedis u lokal mozes da cekas sat vremena....
ih redovno u me gustu posle pola sata od narudzbe sendvica ako ne dodje samo mahnem konobarima odoh evo vam za kafu a sendvic drugi put greska kuhinje
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Juče omlatismo prasetinu kod Brana u Čačak, doktorat kao i inače. Jagnjetina osrednja.
Isto. Jer je sasvim ok prije nego porucim hranu, da ako imaju previse porudzbina ili sta li vec, da me konobar obavijesti o tome da se hrana ceka odredjeno vrijeme. Da vidim hocu li da gubim tu vrijeme ili ne, svojom odlukom, a ne njihovim bezobrazlukom.
"I shut my mouth and hold the light"
Pljukanci su tijesto (a može i ovako kao na slici, može sa sirom, može... kako god) koje je dobilo ime zbog načina spremanja. U principu klasična tjestenina.
Sent from my Motorola 8400
Mozes da pitas, nijedan konobar nikad nece rec' preko pola sata iako se na mnogo mjesta ceka duze od toga.
Ja ne pitam ali ako (pre)dugo cekam a imam vremena da promjenim lokal, UVIJEK ustanem i odem.
Nekad se desi da se konobar uzruja a jednom sam imao i raspravu sa vlasnikom degenerikom ali sam ga isto pozdravio i nastavio u drugi lokal.
P.S. Kad smo kod 'Rakuna', dolazi vam i u PG uskoro... da znate
![]()
Do Not Disturb.
Da da, pa do septembra nisam znala da to postoji, iskreno, mada se vodi kao tradicionalno istarsko jelo.
Kad smo već kod pašti, da ne znaš nekoga u Bd da pravi i prodaje makarule? Mislim znam trebala bi sama, i vjerovatno oću ide zima, raštan i kobasice, ali ako đe mogu sebi da olakšam što da ne![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Opasno dobra govedja kobaja u Calabriu. Urnebes je doktorat. Htio sam rebarca ali nije ih bilo trenutno.
Zapecene pene u bolonjeze sosu ok skroz, nisam neki fan paste pa nisam mjerodavan.
Sve preporuke za indijski restoran Masala Art, na mjestu starog Leonarda. Usluga i hrana na visokom nivou. 90% zaposlenih su indijci.
![]()
Last edited by ice-Ventura; 23-10-23 at 16:07.
Spaghetti na Rimski, do sad nije bilo greske ako se ne pokvare.
Hrana stize rekordno brzo, kafa dobra, cisto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks