Sto kaze Network to je stvar ukusa ali mi se nesto nijesu svidjeli. Probao sam na otvranje, bili su preslani.
Prije 2 godine sam u Bg jeo, bili su top.
Dobri cevapi i meso generalno su u Kvalitet na trgu Bozane V. ali kad sam vidio kako barataju sa parama... Nose rukavice zbog higijene a onda pare vrti, stavlja priloge i td.. goodbye Charlie
U moru ovih nerealnih cijena, dorucaka po 5-6 eura, sendvica po 7-8 eura, paste i rizota po 10-12 eura, da pohvalim piceriju Toscana (pored originalnog Kristala) u Bracana Bracanovica.
Ponekad bih kod njih porucivao pancerote jer su mi blizu, a juce uzesmo preko Glova ja i zena, sendvic sa piletinom (domaca cabata) i malu pizzu Monte Bianka, sve zajedno sa dostavom 7.99, rekoh eto neka se zeznemo za te pare. Na iznenadjenje veoma dobri i ukusni, mala pica u rangu nedje standardnih pica.
Cijene su im u prosjeku oko 3.5-4 eura, stvarno maksimalno korektno... Slatke pancerote sa kremom isto odlicne, preporuka za probati...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Često i mi poručimo pancerote klasik i sa višnjama, prva liga, cijene skroz korektne. Pominjao sam već čuveni pica sendvič kod njih, naručivali smo ga u firmi stalno prije, kako nam je dosadio nismo odavno mada čuh od par ljudi da su ga pokvarili...
ja onamo sjedoh dva puta oba puta je prostor đe se sjedi bio baš neuređen, da budem blagHrana je skroz OK, ali baš sam malo skeptičan zbog onog dijela naprijed. Čak bolje da se skroz okrenu na dostavu ...
Prostor je paklen, slažem se da na dostavu treba da pređu mada ja mislim da im je svakako 90% prometa na dostavu...
Da, pricam samo o varijanti dostave, od pocetka su isli na povoljnju cijenu i dostavu, a i sa svim poskupljenjima i dalje su ostali povoljni...
Uzimali smo takodje skoro za neki rodjendan nekoliko ovala za ketering (cijena je 10 eura po ovalu), bili su skroz korektni...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ne da mi se mrsat. Slatka magija pored Gardena. Sladoledi odlicni, usluga, cijena takodje.
Jesam ja isplati se nego odje kupovati dostava free i ociste ti
Samo imaju problem zakinu na kilograme , provjeri kad ti isporuce mene su na 6 kila skoro 1 kg skratili.
Opet cu da porucim ali cu im reci da bude 1/1 ili cu je vratiti. Drugacije poslovat necemo.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Pileći sendvič kod autobuske u Delfinu, Budva - fin (low budget)
Ostala mjesta po Bd odnos cijena kvaliteta - konoba Demižana, Pasta bar i ne mogu da vjerujem da niko od vas nije još zalazio u Jade u sklopu Maestrala (high budget).
Ako se zadesite, obavezno pođite i probajte damplinge sa gamborima/kozicama to je čisti sex! Posle obrnite u kazino dvije ruke čisto da imate dokaz (karticu) da ne plaćate parking 4e sat
Zahvalnost mi pošaljite putem misli - osjetiću.
"I shut my mouth and hold the light"
Moj sin samo tamo (Delfin) jede brzu hranu jer je ,,original kao kod sunđer Boba".
Što se Budve tiče najbolji odnos uloženo/dobijeno su ,,Tate" i ,,Garden".
Sent from my Motorola 8400
Žabljak - "Pekara" iza Volija (kad se prodje Voli ka jezeru, prva desno).
Bureci fantasticni: meso, sir, krompir
Prije 4-5 godina sam jeo tu burek bio je uzasan. Mozda je sad situacija bolja ali kako sam se opekao ne ulazim vise tamo vec u onu pekaru preko puta volija. Pite su im odlicne.
\\OFL•GIC
Cuo sam da su dobri i preko puta, hvala na info. Sledeci put tamo probam.
Kačamak u Vodenici po meni bolji no u Savardak mada su mišljenja bila 2-2, svakako odličan. Teletina meka, sočna, prva liga, bez zamjerke
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teletina vrhunska svaki put. Kacamk sam jeo samo jednom i bio je odlican.
Vaso u Trebaljevo i restoran Koliba Trebaljevo, kacamak nije imao do sad mane.
U Crnu Goru na Cetinje, vazda bez greske. Najbolji raznjici i dzigerica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna li neko kakva je hrana u neki novi restoran na Stari Aerodrom? Zove se "Stari"
Je li kod nas regulisano za koliko je konobar duzan da ti donese hranu/da te posluzi?
Neki dan sa kolegama cekasmo sat vremena tacno sendvice u Dijagonalu na Zabjelo... Uzas.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
20 min maximum, ako ne dodje do tad a otkucan je fiskalni racun sa ponosom izadji i napusti lokal
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks