Kod kola
https://maps.app.goo.gl/JZLeyvWEUNfpf6gP7?g_st=ic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konak, ispod saca i domace vino.![]()
Hvala![]()
Bio sam preksinoc u old fisherman u bd,koja kolera u wc. Znaci gadluk ni da je kakva kafancina na ibarsku magistralu. Pi.
Ja sam bila tamo jednom i nikad vise. Sad radije biram Porto.
uzeh palacinku preko puta hiltona, e sto je ono, pola kila nutele u nju, subjektivni osjecaj kasika u teglu
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne shvatih je li to pohvala ili kritika.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ko voli da jede nutelu kasikom, neka podje. i ponese ubrus.
kilo nutele stave u palačinku. totalno ukus unište. volim one jaffa slatke u corto
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nisam neki ljubitelj austrijskih kobasica ali ove bjehu stvarno prva liga. Ginger preko puta City Malla, ne vidi se ovdje ni blizu ali stvarno masu dođe, baš smo se najeli nas trojica, ispod dođe i krtole u nekom topljenom siru, vrhunski.
Kort Trebinje.
Hrana je preukusna, dobro izgleda.
Ali najzanimljivije je što ti hranu donese robot.
Predobra stvar, kao da sam u Japanu.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Da pohvalim i "Gastronomiju", uze kolega na usput da probamo za doručak, oodličan bješe gastro sendvič, bješe pun nekih maslina crnih, obožavam kad masline u sendvič stave
On uze burger neki, isto veli da mu je odličan bio, po 4.6 bješe i jedno i drugo...
Burger house Radanovici. Burgeri fenomenalni
Bez slika sam, The Big Horn gastropub preko puta Kino kulture - fenomenalni mesne i ostale delicije
Prije neki dan svratih u renovirani Shangai, porucih proljecne rolnice, taljatele sa povrcem i hrskavu piletinu u slatko kisjelom sosu. Ovo prvo dvoje odlicno, piletina najgora u zivotu sto sam pojeo, prvi zalogaj vidim cudno mi nesto rekoh ajde da vidim dalje, posle treceg zamalo sam povratio.
Dolazi ova radnica vidi sve drugo pojedeno ovo stoji pita je li u redu, ja rekoh nije bas je lose. Ona stvarno ljubazna pa hocete li da pricate sa kuvaricom, ja rekoh ne samo je zamolite da proba ovo jelo. Evo je posle par minuta kaze kuvarica je rekla to je to jelo, njoj je ok. Rekoh e dobro onda kad je tako nema problema.
Posle da platim unutra ona kao pa da vam maknemo ovu piletinu niste je jeli, da zovem gazdu, stvarno ljubazna, rekoh nema potrebe sve ok, ona opet jeste li sigurni gazda je tu napolje, rekoh e onda ako je tu slobodno mu recite, i ja bih volio da mi se gosti pozale ako nije u redu. Dodje gazda, saslusa sto je bilo, kaze jelo nam najvise prolazi, ja rekoh vjerujem i ja volim to jelo zato ga narucih al ovo je stvarno bilo ocajno, pretpostaljam neko parce mesa da nije valjalo, ako Vas rekoh zanima, vidim kroz ovaj prolaz da jelo stoji u kuhinju na sto pa ga probajte i vi. (nikad ne vracam skoro jela u restoran al ovo je stvarno bilo da se zabrine covjek za zdravlje od toga mesa).
Gazda nesto sebi u brk kao ok ok, makni mu to sa racuna, ni izvini ni nista. Razmislicu ocu li opet doci, a planirao sam makar ovo bez mesa sto je da pojedem kad budem u prolazu
PS. Preporuka za kobasice sa sirom u Mr. Grill. Takodje izbjegavati Pastabar u Budvu, stari grad, ulaz kod Pizane, nije pasta bila toliko losa, ali daleko od preporuke, nesto ispod prosjeka, sto bih ocekivao u nekom restoranu koji uopste nije specijalizovan za pastu.
Biftek u Garden standardica dobar, s tim sto u zadnje vrijeme nesto brljave sa ovim gorgonzola sosom pa mi nesto ljepse padne onaj u ulju.
Fisherman, i dalje numero uno pica u drzavu.
Romeo i Juliet, sa mocarelom - 0 prekrizana.
U Trebaljevo je i dalje broj jedan kacamak.
Suljpa u Mehanizam je doktorat.
Shangaj Budva - svudje su mi ista ova cuda u svaki kineski, bzv, nisam neki fan.
Kafana Crna Gora, dzigerica i raznjici najbolji na svijet. Plus domaci pomfrit i sir su perverzija. 10/10
Kolasin, ona kafana na trg u cosak, zaboravih joj ime, sve preporuke ali isto je Trebaljevo br. 1
BiTrAtE, dante pg, dobrocanin, dub_c, Dzi, Giile, Incognito, METZ, mmi, SpellStealer, Stevy, Tyler^Durden
jao, gle salamcine na pici
Od 11 oktobra burger king u centru - bivse carine
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Srećom po Burger King ima stranaca što idu kod njih, baš su veliko razočaranje...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Juce s puta dodjoh gladan kao vuk i sidjoh u Siciliju pa uzeh jumbo picu ajd rekoh samo da jedem obilno.
Odgovorno tvrdim da prave najgoru picu u Podgorici.
Smece.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ja sam pojeo (ne skroz) kolač ,,Napoleon” u restoranu u okviru HDL-a da ne bi vi morali. Kolač se sastoji od margarina, pa još margarina, te uz margarin još nešto (ne znam šta jer je margarin dominantan). Ukoliko želite nešto slatko uzmite kroasan.
Hrana u Grahovac vrhunska. Cisto i uredno. Za svaku preporuku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks