Ako ces dobar burek sa sirom, idi u St&Iv kod Masinske skole ili kod Bojane u suterenu zabjelske Vektre.
Oba su jako dobra.
ne pricamo o mesu nego o siru
od slave se ne zivi.....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ako ces dobar burek sa sirom, idi u St&Iv kod Masinske skole ili kod Bojane u suterenu zabjelske Vektre.
Oba su jako dobra.
Tu je drža bureke Fetov pokojni otac - Džaka, čuveni bureci tik uz radnju pogrebne opreme. Bukvalno ništa neobično nije bilo naslonit se na obližnji kovčeg (daleko bilo) i uz časicu jogurta i pjanog razgovora sa nekim skubat onaj masni burek...![]()
Kod dzake put maslina i iza kalimera u centar dok je bio preko puta pumpe. Ne postoje 2 mjesta na svijet dje se vise ljudi ispišalo![]()
Koliko me sjecanje sluzi, nedje do zore smo bili zaglavili u neku kafanu blizu pozorista i u zoru smo posli put Maslina na bureke. Je li moguce da radnja otvara oko 6h u zoru? Davno je bilo, ne sjecam se.
Verige
Kad je Stiv otvorila valjda zena koja je 10 godina radila kod Vukcevica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, da. St i Iv su početna dva imena đece ja mislim. Stevan i Ivana ako nisam nešto pomijšao.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ja i dalje, od osnovne skole i dan danas, samo u Sonju burek...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kad je on jeo bureke kod Džake, tad je Zojka bila u "Zvonce", suteren poslovnog centra "Kruševac"
No zatrpasmo temu...
Mislim da je Džaka već bio rahmetli kad je bila ona trafika put maslina. Možda se varam, nisam siguran. Po meni on je bolje pravio bureke od Feta. Trafika u Petra Matovića po svu noć radila. Pa kad prifali bureka, majka spušta tepsije kanapom sa prozora od stana
Zojka je brat najjači
Jutros kod stetnog. Numero uno u pjacu.
Komada 2
Dobro ti učinjelo![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
ima jedan bolji u Danilovgradu ciki, iskra poslasticara u centar , sve domace provjereni
Isti recept mali trouglovi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 02-04-23 at 13:10.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks