Čudo se radi od dostave... Naručih u Goodfellas Butcher burger 460g, na vagu 300... Drugi dan, naručih waffle pomfrit, stiže obični, zovem i djevojka kaže "prošao nam je waffle, zato smo vam taj poslali"... Naravno da je obični jefiniji...
Juče im dajem treću šansu, naručujem Royal burger, stiže sa piletinom... Zovem, kaže niste naručili Royal nego chicken, bla bla, sad ćemo pogledati...Kad poslije pola sata stiže njihova dostava, donosi nervozni poštar Royal.
Dakle, Goodfellas je završio.
Cascada mi je nekad bila top, stalno sam naručivao, ali sad su im cijene bezobrazne... Kubano sendvič, sa 3.90 na 7.80, mnogo muke...
Pošto skoro svaki dan naručujemo na poslu, svi smo saglasni da je Il Forno bez greške, korektne cijene i ukusna hrana, uvijek ista.
Koliko sam samo puta goodfellasu vratio pizzu jer mi nisu stavili kečap preko nje. Imam ja kečap kući nije to problem, ali nemam onaj njihov. I kažem fino gospođi ako mi ne stavite kečap vratiću vam je, ona kaže važi važi i pošalje mi je i naravno dostavljač ništa kriv čo'ek što će...I onda mi je donese neko ko nije dostavljač, mislim da je menadžer ili ko li već i onaj gadni pogled ''evo ti najedi se smradu jedan''. Možda jesam smrad zbog toga, ali se moraju ljudi ispoštovat za nešto što plaćaju.
Elem, otkako sam počeo da budem takvo džangrizalo tretiraju te ljudi drugačije (u boljem smislu stvarno).
KOME ZINE, TAJ POGINE
Lijepo je što vjeruješ ljudima i da ti je ta pica stigla sa samo još kečapom preko posle... Ja kad me ne ispoštuju, zovem i kažem im što su zajebali, precrtam ih ili im dam još jednu šansu drugi put. Da im vraćem se stvarno se ne bih usuđivao, ne zato što mi je neprijatno nešto, daleko od toga, no smo takav narod da me ne bi čudilo ni da "začine" tu picu dodatno, ako se razumijemo...
Pa to sigurno, dobio je tu rapsodiju ukusa iz slajmerice kuhinje.
Sta se deseva sa Mamickom i tortiljama ?
Vidim ubacili sad onaj obicni pomfrit prije bio neki rezbareni.
Toritilja mexicana bas slabija no prije ..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Navratih sa ekipom u restoran Aria, Bar, prije neku noc, veli drug odlicna hrana. Narucismo telece meso i popeke, teletina je bila OK, a ovamo dolaze dva popeka da bi se i Karadjordje sa svojom sniclom postidio. Pravi djevojacki san, DP.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kakva je ova gadna sicilija sa ovim gadnim salvetama majku im ebem
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stefan danas, top popeci i mijesano sa rostilja...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Prastajte, nemam kad citati, ako moze preporuka za telece pecenje ispod saca od Čačka pa preko Zlatibira do nase granice. Da je bez greske. Hvalaaaa unapirijed i prijatno mi
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Kafana kod Loja.
Juče kolega uzeo neko svinjsko pečenje u Voli Naš Market bješe prvoklasno dosta restorana bi mu pozavidjelo.
https://www.facebook.com/share/v/3HP...ibextid=xfxF2i
Dogodine opet ))
Bravo za Danilovgrad i ovakve manifestacije !
Sačijada ))))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kako je njima banja
nothing comes from violence and nothing ever could
Bravo, pa bilo i više ovakvih manifestacija
Btw, u Lanternu jeo lignje (dobre skroz bjehu), teleća džigerica odlična.
Cijene jake a kako se zapismo nešto i ostadosmo čitav dan tamo, jasno mi bi i zbog čega. 95% su gosti stranci, samo ulaze-izlaze, nevjerovatno koliko su juče stranaca imali, tako im je kažu svaki dan.
U Nick's Deli pokvarili onaj Italian, tj cura koja je u smjeni bila mi je bukvalno nabacala sastojke, mislim da je stavila i više no što treba pa je to bilo baš pakao za pojesti, mnogo mi je ljepše padao sendvič prije...
Last edited by BiTrAtE; 15-09-24 at 18:11.
Pizzeria "Plamen".
Sasvim korektni sendviči sa šunkom, topli, baš obilati.
Kao nekad u "Roma" piceriji, ista je i lokacija i prostor.
Za 3Eura ne postoji bolji sendvič.
https://i.ibb.co/RcPmyjX/IMG-52d98aa...6ffdb107-V.jpg
https://i.ibb.co/wJYcCwD/IMG-78a5e0c...dbfd025b-V.jpg
Last edited by jokaš; Yesterday at 08:33.
Testiramo odma.
Dobih trovanje posle večere u "the local" preko puta mašinske, tako da eto znate, možda da zaobilazite. Često tamo jedoh i nikad problema, ali eto, za sve postoji prvi put.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; Yesterday at 10:06.
Hvala momci, malo sam kasno vidjela. Upravo jedemo u Pastir, isto je vrhunsko. Teletina ispod saca. Iduci put, Njemac
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Taman, trovanje hranom nije toliko često, a stomačni obično haraju ljeti i poslije obilnije kiše.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Vec neko vrijeme narucujemo tortilje iz tortilja bara Bonito. I onako, kolegama se svidja izbor tortilja, meni nesto ne... izuzev njihove meksicke tortilje koja je i bogata i pikantna i dobra. Dodje i dobar domaci pomfrit, ne onaj iz kesice, porcija solidna (ali ne previse, bar za mene)
Probasmo i iz Kobajagi da puta tortilje i bas bjehu lose, malo sastojaka, meksicka im je raspad, tijesto od toritlje predebelo, jedin o sto dodje dobar pekarski krompir uz porciju. Sto se mene tice sa njima sam zavrsio po pitanju tortilja.
I dalje mi favorit sendvic sa hrskavom piletinom iz Daltona. Sto mu moze parirat, da znam da iduci put narucimo?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks