Babi, odlican ambijent, i top hrana i usluga. Kafa isto
dobra.
E stvarno je gurmanska kod Jokića prva liga. Sočna, ukusna (u Grof mi prošli put nije bila loša ali presuva nešto) i mala je dovoljna slobodno, barem meni ništa velika trebala nije.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Neko reče da se gurmanska kod Jokića pokvarila. Ja prije par dana jedoh, nikad bolja nije bila.
Jel ovo kod Jokica u blok 5?
[translated from english]
Jeste
Dešava im se da zagori ili sl, meni je 3x vrhunska a onda jednom eto da se pojede.
Ista stvar, ali vjerujem da imaju previse posla pa im i oprostim. Probah i u Buffalo gurmansku, isto bijase odlicna.
Meni zadnja dva puta u Bufalo nekako premljeveno meso.Ne znam kako da objasnim ali imam osjećaj da nemam zube da bi je bez problema sa nepcima i jezikom "sažvaka".Kod Jokića je to drugačije...drugačija tekstura,ako se to tako kaže u modernom kulinarstvu
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Meni je u Buffalo numero uno gurmanska trenutno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam jednom probao (na Zabjelo) i to je bilo toliko lose da smo pola dali psima. Od tada samo kod Jokica.
Nema to veze sa onim prije. Evo 2 mjeseca vec. Dva svijeta sad i prije.
Kod Jokića kad je naprave kako treba bude najbolja na BALKANU… al obično to bude jednom od pet puta….
To je to.
I skoro uvijek bude blaga, slabo je zaljute.
Mada zavisi i ko je u smjeni. Ako je onaj momak, on napravi vrhunski, a ako radi ona đevojka onda je nikakva.
Počeo sam kako koja mi burekdžinica ispane na instagram i učine mi se dobro slike / google komentari, pravac u inspekciju.![]()
Anyway ne znam jeste li pominjali Poslastičarnicu Pčela, na oko mi djelovaše fino kore ovih pita te poručih jutros pitu s mesom (oko pola sata se čeka) oodlična pita, bolja nego kod Bojane s mesom, usaglašeni bijasmo skroz.![]()
MiovraŽe, da se nije prodala vjenčanica pa da se obilježi ?
Salu na stranu sad, Lovac na Zlaticu ili kod Belog, blizu autobuske.
Sokoline, jutros.
Kobaju odavno bolju ne probah, poslije domaći džem od dunja vrhunski.
Sent using Tapatalk
Last edited by MeDo_JE; 12-02-23 at 14:05.
#fakenews
Restoran Babic na kraju Igala. Odlican.
Dajte mi neku preporuku za ćibo, za sjutra veče. Nešto poput Spaga bi moglo.
Da izvedem malu da obilježimo i ovaj komercijalni praznik, jedan da se ne propusti slučajno!
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Vrlo interesantan burger u Spago obidovah, zapečen, juneći (ima i jagnjeći) odličan.
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks