Slayer u malom,kakav brutalan flashback na sluske! Morao sam odje podjeliti,veliki pozz...
Trash is the rule !!!
Hahahaha svak cast...
Slayer u malom,kakav brutalan flashback na sluske! Morao sam odje podjeliti,veliki pozz...
A i ova Metallica ima čudo pjesama o ludilu nekom ljutom, Fade to Black, Trapped Under Ice, Welcome Home / Sanitarium, Master Of Puppets, The Frayed Ends of Sanity, Harvester of Sorrow, The House Jack Built, Low Man’s Lyric, The Unnamed Feeling itd. itd. Ka psihijatri ali moćniji
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
Last edited by Nk beer; 30-08-24 at 20:24.
Ostah sam izgleda na ovi metal forum,nidje niko da se glasne...
Tu smo
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Upravo sad iz kafane,slusamo i analiziramo ovu stvar,
i sa drugom bubnjarom dolazimo do zakljucka da srz Metallice ustvari cini difunkcionalni bubanj koji je stalno na ivici ritma ali ne ispada,kako on kaze,jednostavno Lars Urlich je intelektualni bubnjarski genije!!!
@mur3633 veliki pozz...
...
Rijetko ko zna za ovaj $5.98 EP, Garage days.
Na današnji dan, 1988.
Ne znam jesam li ja jedini koji voli da sluša ovaj album bez bass gitare.
Ali je najjače što se svaki put sluša kao prvi.
Za razliku od ove današnje muzike što traje po mjesec dana.
Najgori strani album 1986.
Hahaha,nije ti ni cudo,pored ovakvog bubnja,pogotovu noznog rada,bass skoro da i nije potreban!
Album gdje se najbolje odrazava prethodno recena Lars Urlich-ova genijalnost,tesko je bilo kojem basisti pratiti njegove ritam vizije i uvjek se pitam kako bi to bilo da je ziv bas genije Cliff Burton...
Elem,sta reci za ovaj album,hiljadu puta sam ga poslusao,ali ne parcijalno vec pustim od pocetka i polako meracim sve,jer je sve uvezano i poslozeno savrseno,uvodi,razrada,solo,kraj na koji se odmah,bez odmora, nadovezuje pocetak naredne stvari.Muzicko antiratno i antiestablisensko metal savrsenstvo,preozbiljan temeljit muzicki stvaralacki rad bez ikakvih budalastina.
Jednostavno kad se umorim od svih muzickih lutanja,jednom,obicno dvogodisnje,pripremim slusalice (sad i bez nekog licnog divljanja),i pustim se da me nosi, kao nesto kad se slusa ozbiljna muzika...
Last edited by Nk beer; 08-09-24 at 17:19.
A dobra fora za Najgori strani album 1986...
Mislim,obicno kad se pojavi takvo neko izvan vremensko muzicko djelo/album,to tako u startu bude prihvaceno!?
Nedje sam procitao da je sama stvar "Master of Pumppets" uvrstena u kulturno blago SAD-a...
Last edited by Nk beer; 08-09-24 at 18:08.
Sad jedna grupa starija i od mene,sa glasom kanarinca(mislim da je to nedje odje @Raulio odvalio, Veliki pozz za njega!!!.)...
E čuš Falco sa Jenny i Bajaga sa 300 na sat najgore pjesme...
A album na kojem se nalazi Thing that should not be najgori album. Tjun daunovanje vrHunsko
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
O dobre li samurajske gitare,fine melodike,sitna zavrtanja,lepo,lepo...pozz
Last edited by Nk beer; 21-09-24 at 19:19.
Na današnji dan Cliff izgubio život...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks