jbm ti :shock:
da
ne
http://www.index.hr/black/clanak/tol...ju/628511.aspx
cinjenica je da se ovaj "sport" toliko unaprijedio i da se danas mogu vidjeti takve akrobacije, da se komotno moze smatrati gimnastikom
sta vi mislite, treba li ovo biti olimpijski sport?
jbm ti :shock:
Zar bi ovo volio da gledas na OI?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Sto da ne? Masu disciplina na OI su mi manje zanimljive.. Ovi Indijci su majstori, druga je stvar sto bi sa ovakvim nastupom dobili niske ocjene zbog nikakve ritmicnosti, posto je sve nekako energicno, nije smooth kao u slucaju cure odozgo.. ali razbijaju
Pa da nije smooth zato sto si postavio temu kao za SPORT u sex i erotika. Hocu da ti kazem, taj zenski smooth sport oko sipke je profesionalni striptiz i ne bih ja to mijesao sa sportom
Zanima me kako bi se zvao sport profi gospodjica koje se prodaju za novac.
Za sport oko sipke na OI imas ovo i da ti je dosta
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
look right through me
Zabavljajte se vi sa vasim "sportom" a ja napustam topic![]()
17 Al-Isra, 37:
Imam prijateljicu koja se bavi pole fitnessom, i mislim da je sjajno.
Što se tiče dileme oko sporta, mislim - ovo je olimpijski sport:
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
vidim ja da je ovo definitivno trebalo na 'sve i svasta'![]()
Zali boze topic-a ...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ja se ponadah nedje se otvorilo kad ono prc
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Savrseno!!!!
savitljiva zena![]()
bas zanimljive "elemente" radi..
kunem vi se na motoskup u Trebinje prije 3-4 god. jedna striptizeta je takve figure izvodila da sam ostao zabezeknut..a mislio sam da je obicna sipkasica ka ove iz nocnih klubova ali bate umjetnost pa poslije toga nek radi sta god oce i s kim god oce
She is only here to annoy herself!
Moze ples, ali oko moje sipke![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
moj ti je savjet da i ako ti naleti neshto ne svrshavaj u nju no ga istresi napolje,imacesh kad svrshavat u pichku vjeruj mi...
We offer all kinds of certification exams including http://www.testkingcerts.com/.
zestok sport!
Ja kao zhensko bi voljela da se zhene malo vishe opuste (pa sammim tim i moja malenkost) i da ovu disciplinu (slobodno je tako mogu nazvati) malo unaprjedjuju. Vidim iz afirmativnih stavova mushkog dijela foruma da bi oni to podrzhali. A buduci da smo "osudjene" na mushkarce...a Boga mi i oni na nas... red je da saradjujemo.
I ja sam za.
Toliko.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks