Znam 2 brata. 1 je operisa cistu i posle godinu opet mu se vratila a ovaj drugi nije ni pokusavao da je operise poucen bratovim bolnim iskustvom. Sad obojica uspjesno njeguju po jedan pilonidalni sinus preko 13 godina.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
aaaa muke ove sto me snadje
Evo oteklo 2-3 dana, na brod, bogu iza ledja. Ima li neko iskustva sa laserskom operacijom, vidim da ima u ARS Medicu, naglasavaju brz oporavak a koliko vidim iz iskustva drugih ljudi da je dug oporavak.
In rum we trust.
U mart nedje radio kod njih, posle citanja iskustva ovih klasicnih operacija, blazeno bilo. Intervencija je mozda trajala 15min ukupno, vratio se za kotor, sutra dan na pregled, prekosutra vozio do budimpeste. Prvih 5-6 dana svaki dan mjenjao gaze i cjedio ranu i to je to. Posle operacije kad je anestezija prestala blag bol, kao opekotina, od lasera, al bas beznacajno, posle toga nista.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
po ikustvu moje drugarice savjetujem da idete na laser ako nista zbog postoperativnog perioda...znači već dva mjeseca svakodnevno previjanje i to do prije desetak dana sa nenormalnim bolovima...kaze ciscenje rane je deranje na zivo! Tako da platite, jednom, dvaput, triput, koliko god se vrati (kao vraće se ćešće nakon lasera) ali ja vidim da se cesto i to bas cesto vrati i nakon ove klasicne operacije....uh, uzas
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bio ja u Ars mediku laserski 1350€ plus pregled prije toga 30€. Ako se vrati imaš sledeću besplatno. Vjeruj mi ništa hiruški samo laser vrijedi svaki cent. Brat mi je hiruški radio da ti ne pričam koje su to muke.
Meni od lasera oporavak 2-3 dana gaza, prskaš nekim sprejem i ćao gotovo. A hiruški ne možeš iz kreveta 10 dana, pa svaki dan previjanje muka živa..
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Zahvaljujem na informacijama. Znači kad sam ukapira što je pocrnio sam skroz. A boli kao da mi je ekser zakucan![]()
Last edited by eCs95; 25-01-23 at 09:50.
In rum we trust.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks