Vadjenje zuba i popravka ??
Preporuka
Family Dent u City Kvart...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
I od mene preporuka za Prodent, hirurško vađenje zuba prošlo lakše no što sam mislio..
Preporuka za neku dobru ordinaciju dje se ne ceka previse?
Jeste da je tema zubari u PG, ali cu ipak pitati za preporuku u NK. Ima li neki strucnjak?
Znam trojicu koja su izuzetno strucni ali su se isto tako izuzetno iskvarili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko znam Kulušić važi za najboljeg.
Ja sam ranije išao kod Miška Radonjića, plombe koje je radio drže po 15 god, no sam prekinuo od kad mi je kumara počeo radit (u pg).
Sent using Tapatalk
#fakenews
Da li znate nekog u PG ko radi dobro fiksne proteze i da moze da se plati u ratamaako imate neka dobra iskustva,napisite
Kad su djeca u pitanju i fiksna proteza, da li znate kakve su mogucnosti da ide na teret fonda? Inace se placa oko 600€ kod zubara koji nisu registrovani kod fonda. Bilo je neke price da je dosta zubara otkazalo registraciju zbog niskih cijena refundacije od strane fonda. Ne nam kako je sad stanje.
Znam da kosta to sve, ali nema puno dobrih ortodonata bukvalno 3-4 u pg, mislim da se ne treba sa tim igrati, to preko fonda uglavnom je sve bas lose. Te cijene koje im fond refundira su sramne, tako da uglavnom doktori koji rade preko fonda su pocetnici. Probajte na polikliniku ako bas morate
Jos uvijek nemam tacnu informaciju ali izgleda da se ne refundiraju fiksne proteze. Pregled je izvrsen kod dr. Ivana Cerovica. Nije predlozio vadjenje zuba za sada.
https://www.roditelji.me/blog/2021/0...2edgxLOW4M3Ddg
Mislim da ovo i dalje važi, osim cijena, naravno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks