ada nista bez anestezije naravno! A ne rece mi sto je krunica?
AKo ti je zub samo supalj, tj plomba ispala onda ce 99% opet plomba samo. Krunica u slucaju da ti je i zub posao. Sto se tice vadjenja, ako si mislio bez anestezije onda je mozda bitno koliko traje ta procedura, kad ti šine anesteziju ne moze da boli vala nista lise sto ces mozda osjetit ono krckanje preegadno ka kad cupas korijen iz zemlje, sto znaci da te zub napustaKad kazem osjetit, mislim cut samo, ne moze da boli nista, maxe najezih se i ja sam sad imam fobiju definitivno!
![]()
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
ada nista bez anestezije naravno! A ne rece mi sto je krunica?
Nadogradnja za zub. Znaci ne klasicni implant no ako ti je korijen zdrav samo ti ga "nastavi", "izlije" ga bukvalnoKad pomenuh implant, dje u PG rade najbolje i najeftinije to? Da se bolje izrazim, dje najvise dobijem za ulozeno?
![]()
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
ajde vidjecemo nestojavicu se sa iskustvom (ako preteknem
)
Imaš u bulevar Ivana Crnojevića mislim da je broj 85...ulaz pored meridiana, Rada... Ekstra zubar plus je i djeciji zubar.... Kod nje sam išao i bez anestezije na popravkua koštaće te nekih 30e
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Alfadent, Ulica Baku 54, Lukšićeva zgrada iza trim staze... Dr Martinović 069678967... Radi doktorske sa đecom sa posebnim potrebama, što će reći mirna ruka i masu strpljenja... Reci da sam ti ja dao br ako se odlučiš, možda da i neki popust...![]()
#fakenews
Zanima me gdje mogu izbijeliti devitalizovani (mrtvi) zub?
Bitno mi je da.se.to kvalitetno odradi i da se zub ne slomi. Zvao sam cini mi se Rasovica i jos jednu ordinaciju i oni su mi rekli da jeTRAJANJE tog izbjeljivanja svega nekoliko mjeseci i da onda mora opet. A i kako se krecu cijene, nije bas vidan zub pa mi je malo glupo placati paprenu cijenu. Hvala.
http://dentalzona.rs meni su oni bas pomogli i ova doktorka dolazi cesto u PG.
Pukla cervorka i to uzduzno...kod koga da se ide? Imate li neke preporuke?
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ako je uzduzno i osjecas da je i ispod gingive moguce da je i korijen, mora da se vadi onda.
Onda imas opciju implant ili da se bruse susjedni zubi pa da se pravi most. Za hirurgiju/implante v dental kod sase ili zorana, micunovic medical kod miljana, mada su u guzvi sad ove jace ordinacije
Kod koga radite kiretaže desnih ?
Koja je ovo ordinacija u PG?
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ovo je Nk, poliklinika Nikcevic
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Last edited by mika123; 17-03-23 at 15:51.
Nikšić,
https://www.google.com/maps/place/QW...2x?hl=en&gl=me
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kod koga uraditi implatant u Pg? Ima li neko preporuku?
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Iako pitaš za implantante u PG, da kažem mojih 5 cents
Ja,hvala Bogu i genetici imam solidne svoje zube iako je peta decenija dobrano odmakla.
Ali supruga... Ne bješe zadovoljna svojima a ponešto je i falilo. Obilazila je , a često i u mojoj pratnji, razne zubne ordinacije po PG i primorju. Radila je neke mostove u PG , bezveze, stalno nesto štekalo.
Odlucila se da sve to batali,uradi implantante i krunice.
U potrazi za njima dosli smo do zaključka da u većinu ovih nasih dolaze strucnjaci iz Beograda.
OK, da vidimo gore.
Gore, u BG,cijene od 30 pa do 50 posto niže a isti ljudi.
Uradila je 5 implantanata po cijeni od 390 eura kom, primili se lijepo, doživotna garancija.
Uradila je ona kod njih jos ihaha zuba al to nije tema.
Za sad, sve 5.
Ti se kanda isičija? Čuješ li da je doživotna garancija? Ka dje bitno koja je marka ako je dozivotno! Onda je ta bolja sigurnp...Pa dobro, čovjeku je ljepše i jeftinije u Beograd, ti odje plaćaj 500 eurića
Meni bi trebala dva komada u donjoj vilici...miči ne mili mi se osim što ću od gladi krepat i skinut koje kilo![]()
Last edited by zvoncica; 20-03-23 at 02:14.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
To vam je pi..dim ako ne morate prije implanta da radite sinus lift kao ja![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks