Peko se ipak izvinio “za ostre rijeci” upucene Alexu, a i na ovaj nacin je jos jednom pokazao da je pravi sampion…
SMRT FAŠIZMU!
Peko se ipak izvinio “za ostre rijeci” upucene Alexu, a i na ovaj nacin je jos jednom pokazao da je pravi sampion…
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
nemam komentar, placem u sebi.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sa 9 poziciije uze covjek trku, doktorski.
SMRT FAŠIZMU!
Neka to, nego sto ostavi Peka 3 sek na proslogodisnjem modelu
Nadam se da je Peko samo prihvatio Martinov poklon - imam vrapca u ruci i necu goluba na grani.
A da ih je isklepao u njihovo dvoriste jeste nema sto. Demonstracija moci.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sve tri klase odlicne. Da ne citiram sebe dodacu da je 2024 Martinova definitivno. Peko ne moze ovako da se odbrani i to je to.
Ako Martin ne uzme ove godine, ne znam kad ce. Nego ide ova Azija, ko zna sta moze biti....
nesretni Peko se mnogo zajebava, ovo je sad bas tesko da izvuce.
Ludnica jutros na zoru. Prosipanje i cascavanje bodova se nastavlja.
bice sjutraaaaaaa krvi do koljena!
Startovi su Peku ocajni evo dosta vremena.
Interesantno je da Ducati to ne moze da ispegla evo vec neko vrijeme. Jasno mi to nije bas. Dok se ostali vrhunski lansiraju.
Toliko su se pomjerile granice voznje da je ovo nerealno. Momci leze na asfaltu i 1 stepen ih dijeli od pada. A mene to nervira. Svaki vikend se ispadaju kao sa kruske, ne moze se predvidjeti vise nista.
Razumijem ono kad su motori problematicni, kad sasija jednostavno ne radi, kad su nepredvidivi i divlji, ali ove danasnje generacije modernih motora su ispeglane do maksimuma, samo je pitanje ko smije da ga vozi do upoznavanja te granice.
Ovo pisem jer se prije znalo da Markez pada redovno, a ovi ostali po malo, sad svaki zivi vozac koji napravi najbrzi krug, zavrsi na patosu nakon toga. Smoric.
Kao sto je MM dao izjavu prije dva dana, "Ranije se znalo, opalis na limitu 3-4 kruga i to je to, sad moras cijelu trku tako da vozis da bi bio konkurentan" Posebno sad elektronika igra veliku ulogu pa ljudi padaju redovno ako nesto aktiviraju rano ili kasno'
Konacno startovao kako treba i sprint i trku.
Banjaja je imao dobru poziciju u prvom krugu ali ga izgurase ova 2 manijaka, posle ne pomaze voda majko.
Dobro je vidjeti trku bez mnogo padova, nazalost ovaj mali se opet zajebao. Ono juce, ajde grdna ona krivina, ali danas...bukvalno je bio na izlasku iz zavoja, ne znam sto mu bi da legne.
Dobro se šamarakju nema što.
Start u sprint i juče kako treba konačno. Odlično je vozio nema što. Motegi kao i uvijek neizvjestan i nepredvidiv sa vremenom.
Smanjio se zaostatak na 10 bodova, ali isto mislim da je ova sezona Martinova.
Žao mi je Acoste, fali mu km iskustva definitivno, ali imam osjećaj da će da bude višestruki šampion.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks