Pa to je pravilo doneseno prosle nedelje, radi Austina i situacije sa MM... Evo sad imaju cista pravila pa kako ko izabere.
Sjajan Zarko, brutalan je bio. Masterclass.
Cirkus jer u promjenljivim uslovima 2 duga kruga su nista. Narocito onaj start sa svoje regularne pozicije kad si promijenio motocikl po 2gi put.
Sjeti se samo u Argentine 2018.
Otprilike kao kad Maxa i Luisa u F1 kaznis 5 sekundi a imaju bolid kojim su sekund brzi po krugu od svoh ostalih.
Trka odlicna. Miko mi je zbog Zarca. Zasluzio je ovo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pa to je pravilo doneseno prosle nedelje, radi Austina i situacije sa MM... Evo sad imaju cista pravila pa kako ko izabere.
Sjajan Zarko, brutalan je bio. Masterclass.
Ne bijahu lose kvalifikacije. Prvi put da MM nije u prvom redu. Jes da ga to nije sprijecilo da na kraj prvog kruga bude prvi ali dobro.
Alex spektakularno brzo. Peko ocaj u trci, i on je potrosen vozac za ovu godinu. Nema tu leba.
Zao mi je Fabia i Yamahe. Pojedose ih na pravac svi. Aprilia ima potencijala, ma i Honda.
Auhhh Fabio. Ovo ne moze
Ko nije gledao, motogp i moto 2 su odlicne bile. Peko ni drugi nece biti ako ovako nastavi. Trece ce bit premija.
Last edited by hercules; 25-05-25 at 13:57.
Au, kakva je ovo trka, sve smo vidjeli... Ovaj GP25 je gori nego 24 uvjeren sam u to. Samo sto MM to uopste ne komentarise, osim da su isti. Nesto ne vjerujem u to. Dok Peko, au...
Sou se radi!
Zao mi ovog Fabia nesretnog...sram bilo ovu Yamahu i Hondu da ne umiju motor napravit evo deceniju.
Markez sugavi opet do podijuma, nerealan tip.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Dominacija... Peko zivnuo malo, Alex konstantan. P2 pa P2
A đe živnuo. I dalje je 3ći vozač jer Aleksa bez zveka ne pretiče. O suboti da ne pričamo.
Mark će ovo pješke da zašvri brzo poslije ljetnje pauze kako je krenuo.
Perfektan vikend. Najbrži je bio u svim seansama.
Nakon par vikenda đe su ostali proizvođači bljesnuli malo, juče opet Ducati počistio konkurenciju.
Last edited by hercules; 09-06-25 at 08:19.
Zivnuo u odnosu na sub, ono je katastrofa bila. Kao da ga nije bilo na stazi. Juce Peko, okej, nije u vrhu ali buo je tuda, nedje tuda Marc ih je pregazio, kao sto kazes, kompletan viked P1 i najbrzi krugovi.
I danas na testu dominira... Cisto da utvrdi i istestira sve...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks