Pa ovo odje su trial verzije,usao sam na aviru,imas free anti virus,koji traje dugo ali nema full zastitu kao avira premium...
Evo,razmišljao sam kako da pridonesem kvalitetu sadržaja Foruma i došao do ideje da u jednu temu stavim sav trenutno besplatan i kvalitetan softver koji se može naći na internetu te tako smanjimo otvaranje nepotrebnih tema tipa:"Treba mi besplatan video player" ili "Postoje li još neki programi za instant komnunikaciju?"
Prije nego što počnem,prvo ću nabrojati nekoliko parametara:
Većina dolje navedeong softvera je kompatibilna saWindows/Linux/unix i Macoperativnim sistemima.Moj ortak je napravio listu softvera koji su sigurno kompatibilni sa Linux/Unix operativnim sistemima i nalazi se na kraju liste.
- Ja ću staviti besplatan softver za koji ja znam i koje sam našao pomoću interneta i ostalih izvora,te će bez sumnje neki nedostajati.U tom slučaju sve što vi trebate napraviti je odgovoriti na ovu temu gdje će u poruci glasiti ime softvera i čemu služi,te link i ja ću urediti OP.
- SOFTVER KOJI POSTATE MORA BITI POTPUNO BESPLATAN I DOSTUPAN ZA KORIŠTENJE.NIJE DOZVOLJENO POSTATI ILEGALAN SOFTVER,SOFTVER KOJI SADRŽI VIRUSE,CRVE I SVAKOJAKI MALWARE,PIRATSKE VERZIJE I SLIČNO!Takođe bi vas zamolio da ne postate free trial softver,nego kao što sam naveo,samo potpuno besplatan.
- Ako primijetite da su neki linkovi pokvareni,slobodno mi pošaljite PM i pokušat ću to riješit što prije.
Link do html stranice odakle mozete preuzeti programe --->
http://pastehtml.com/view/bt4fgmyrf.html
Last edited by ToCi7; 31-03-12 at 16:34.
Odrastao sam u ovome drustvu i ne mozete ocekivati od mene da budem savrsen,radim ono sto radim.
Pa ovo odje su trial verzije,usao sam na aviru,imas free anti virus,koji traje dugo ali nema full zastitu kao avira premium...
pa pokusaj![]()
Da se ne bi ti mucio, odes na sajt www.filehippo.com i tamo skidas sta god hoces, imas kategorije i search, lagano se snac. sve legalan softver ili trial verzije. etooooo (:
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
@JungleBoy sto kazu uze mi rijec iz usta, pa da filehippo.com i nemas frke ni za menjanjem linkova ka novim verzijama ni nista cak imas i opis svih programa.
Moj je cilj potpuno besplatni programi, i uz link da stavim njihov opis na Srpskom jeziku naravno da je lakse ljudima
"Thanks on your feedback" =)
Odrastao sam u ovome drustvu i ne mozete ocekivati od mene da budem savrsen,radim ono sto radim.
avast free antivirus, ima besplatna verzija koja je kao ogranicena na godinu dana, ali se ta licenca moze dozivotno produzavat ...
Ashampoo Burning Studio 6 FREE - kao odlicna alternativa za Nero ... s tim sto zauzima mnogo mnogo manje prostora a ima skoro sve funkcije kao i nero...
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks