Očigledno se o ovome ne priča![]()
Stalno se potencira da zene trebaju ici na preventivne preglede ginekologu, ali koliko je vazno da i muskarci posjecuju
svog 'ginekologa' radi buduceg potomstva i prevencije polnih i drugih bolesti?
Da li postoje preventivni pregledi za muskarce ili su oboljenja mnogo rjedja nego kod zena pa se o tome ne prica?
Da li redovno idete na kontrole ili samo kada uocite problem?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Očigledno se o ovome ne priča![]()
muškarcima je neprijatnije nego nama to "čačkanje" oko...
nothing comes from violence and nothing ever could
problemi su dosta rjedji nego kod zena, cak i zena ako pokupi neke promjene muskarcu se i ne vide, mdobije od ginekologa preventivno tablete koje mu cura da ,l al ne mora nuzno biti ni da mu trebaju , kod urologa generalno nema kontrolnih pregleda do nekih srednjih i poznijih godina, kad uglavnom gledas prostatu , ides samo ako imas konkretan problem
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Znači, ako je muškarac nosilac prenosivih bolesti, provalice tek kada mu nekoliko bivših cura potvrdi od svog ginekologa![]()
za dosta stvari dakod muskaraca se ne pokaze nista, cak i za dostinu stvari ako mu zena prenese on ne provali, malo promijeni mokraca miris i boju recimo, al to moze i od gladi i slicno pa musi ne pridaju znacaja tome , onda od malih nogu im se ne usadi navika provjere , kao recimo zenama kod ginekologa, i eto ti
ja isto mislim da ste vi zene po tim pitanjima masu osjetljivije...
svaka druga cura danas pati od upala mokracnih kanala, jajnici, kandida, i svasta nesto ...
dok kod muskaraca je to malo drugacije, ali bez obzira treba ici na kontrole cim se primijeti neka promjena .
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
stivi poenta je ici na kontrolu i bez primjecivanja promjene
Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 2
Ja kad bi isao na kontrolu za sve sto pricaju samo bih to radio. Srce, kks, pritisak, zubi su ono sto kntrolisem redovno. Ovo ostalo kad i ako se ukaze potreba.
Sent from my GSXR-1000 at the highest speed.
γνῶθι σαὐτόν
koliko se kreću cijene uroloških pregleda kod nas?
Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti
25e (35e sa ultrazvukom) je kod Dr. Radulovica, koji dolazi u ordinaciju Malbaski, preko Morace, blizu ex Male pijace (zgrada do Volija).
P r i m o r a c
Jeste, sve potvrdjujem.
P r i m o r a c
Evo još jedan lajk, što bi rekli fb-ovci, kažu da je izvanredan...a vele i dr Labudović ali on radi u Beranama![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
jok, Dragan![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jednom prilikom u čekaonici nisam mogla da ne zapazim da su svi muškarci pred urološkom ambulantom (da napomenem uzrast od nekih 20-30 godina) redom bili nabildovani. A znajući da se muški dio populacije mahom javlja zbog nekog problema - momci, lakše malo sa teretanama i steroidima, nije sve u mišićima :!:
Koja je najbolja ordinacija ili institucija u kojoj se može prekontrolisati testosteron i sveukupne pretrage što se urologije tiče?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Radulović je sigurno najbolji makar na ovim prostorima.Moram reć ovom prilikom da nikako ne posjećujete dr.Pajevića koji je ranije radio u Kotoru sada je u PG.Meni je oca liječio kao od prostate a bili su u pitanju bubrezi.Tek je Radulović na prvom pregledu vidio odmah što je u pitanju,ali bubrezi su već bili .......
Koliko god nasi urolozi bili losi(lise Radulovica), nefrolozi su jos gori.
Tako da nam je mrka kapa.
Nefrologa i nema puno.Marina Mugosa je ok.Ljudi samo nemojte kod Pajovica ici.
Dr radulovic br 1
Dr perovic br 2
↯↯Teško je srati,i imati iluzije↯↯
Posto su postovi na ovoj temi relativno stari...,
moze li preporuka koji od iskusnih urologa sada ordinira u nekoj od privatnih ordinacija u Podgorici?
Imam neki cudan osjecaj niz prepone, mada mi se taj osjecaj proteze od besike i prostate cak pa do prepona, nekad na desnoj, mada je vise na lijevoj strani....
nije bol u pitanju ali bas neki cudan osjecaj koji mi smeta.
Last edited by stara.dama; 07-03-16 at 17:40.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks