Pretpostavljamo da ste modem vratili na default vrijednosti. Samim tim vrijednosti VPI:1 i VCI:32 treba podesiti na VPI:8 i VCI:35. Za konzolni pristup modemu i setovanju modema vam je potreban program. Posaljite nam na pm e-mail adresu na koju zelite da vam posaljemo program.
Helpdesk, upravo sam zavrsio citanje uputstva za instalaciju modema DSL-360R i imam dvije zamjerke...
Na 23. stranu dokumenta kod Connection Sharinga niste naglasili da se IP adresa glavnog racunara nakon sherovanja mijenja na 192.168.0.1 (iako to pise na eng. u poruci) i da je potrebno ponovo promjeniti IP adresu tog racunara nakon sherovanja...
Na 23. i 24. strani ste objasnili kako se podesavaju drugi racunari u mrezi i napisali ste da se za default gateway stavlja IP 192.168.1.2, a nigdje ranije niste pominjali tu adresu kao IP glavnog racunara niti ste bilo gdje napisali da default gateway drugih racunara u mrezi mora da bude IP adresa glavnog racunara... Kada bih pratio vasa uputsva i podesio mrezu po njima, nikada mi ne bi proradila...
Molim vas da obratite paznju na ukazane greske i ispravite ih...
Originally Posted by Nk-001
Pa da li su ti routeri bolji od ovih starih, i da li mi korisnici koji imamo stare mozemo besplatno zamijeniti za te nove u cilju poboljsanja i nepucanja veze? Nadam se da cete nam izaci u susret kao i uvijek...
Meni se sinoc ovo desavalo punih sat vremena:
http://img208.imageshack.us/img208/8423/untitledys4.jpg
Tuzno![]()
Mila vilo pod Lovcenom, mili dome Crna Goro,
Crne oci najmilije, MONTENEGRO IME TI JE!!!
puknuJo je i http://www.t-mobile-cg.com/ i http://www.t-com-cg.com/
You tried to access the address http://www.t-mobile-cg.com/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary Web browsing.
If you are behind a firewall on a Local Area Network and think this may be causing problems, talk to your systems administrator.
Try pressing the F12 key on your keyboard and disabling proxy servers, unless you know that you are required to use a proxy to connect to the Internet. Reload the page.The connection has timed out
The server at www.t-mobile-cg.com is taking too long to respond.
* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.a mi se nesto zalimo??The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.![]()
@helpdesk a ostala pitanja?
t com - NISTA U MOJOJ KUCI
ja se pozalih podrsci da je page cannot be displayed i dobio sam odgovor da je sve u redu.
@cg. ne nista nisam probao jer taj komp nije reinstaliran jedno 3 i po godine
jeste li prezivjeli cinjenicu da www.cg.yu nije radio proteklih sat vremena i vise? dok mi radi adsl necu nikome nista da nabijam pod nos
ne znam sto pravite frku od toga
Da ne sele servere iz starih prostoriaj u nove? :lolblue:
Oooo Boze ovakvoga sprdanja sa korisnicima nije bivalo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Trebalo bi da u ponudi budu dva modela (jedan 4x router, jedan 4x router + WiFi). Da li ce biti mogucnosti zamjene, uslovi, ... uskoro.
Sto se tice problema sa autorizacijom koji su bili aktuelni sinoc: usled problema sa el.energijom u pojedinim momentima je dolazilo masovnih prekida u el.energiji kod korisnika-restart CPE opreme (dovoljan je prekid i par sekundi). Samim tim se stvarao masovni nazovimo ga slobodno red na serveru za autorizaciju (odjedanput bi na serveru za autorizaciju doslo npr. 100 zahtjeva). U svim srecnim drzavama nije predvidjeno da u jednom momentu trecina drzave ima problem sa el.energijom (dovoljan je prekid od par sekundi) samim tim sistem nije podlozan da sve do ''sazvace''. Oprema na strani kompanije je pod neprekidnim napajanjima tako da tu ne treba traziti problem. Razvoj kompanije radi na prosirivanju kapaciteta opreme za autorizaciju kako bi u jednoj sekundi mogao da primi veliki broj zahtjeva za autorizaciju svojih servisa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks