E kad je navijac Ferarija vec sad rekao da je Alonso novi sampion znaci automatski je iskljucio Shumija i mislim da treba da se pokrijete ushima i cutite...Originally Posted by Fabia_Elegance!
Znam da ces pokusat nekako ovo da "izgladis" ali...![]()
Go Vilneev go mada faka![]()
![]()
E kad je navijac Ferarija vec sad rekao da je Alonso novi sampion znaci automatski je iskljucio Shumija i mislim da treba da se pokrijete ushima i cutite...Originally Posted by Fabia_Elegance!
Znam da ces pokusat nekako ovo da "izgladis" ali...![]()
e pa ebi ga kad oce da ti nabija na nos a nasi sto je finta sto proosle sezone niko nije bio navijac alfonsa i ove sezone alfonso odvozi vr' i sad smo svi navijaci alfonsa tako kad iduce god bude marko markovic najbolji onda ce mo da budemo njegovi navijaci
You don't want to go to jail in Mexico ! ! !
Thay'll put all sorts of burritos in your ass ! ! !
Originally Posted by Chogo
Marko Markovic je moj skolski drug i strasan je momak i navijacu za njega ako upadne u f1![]()
![]()
![]()
hahahhaha
a neka coce kazi da nije tako
nego kad pomenu chogo marka markovica, cuh da se okupljaju neki sponzori iz scg da pokusaju ovoga nasega Pavlovica da uguraju u f1
Dont miks grendmas end frogs.
a sto pavlovica sto ne mirkovica\
Trebali bi onaj Pavlovic je stvarno dobar!
Za sad ja mislim da su mu sponzori samo Nis naftagas i Dunav osuguranje
Originally Posted by Chogo
A jeste brate,samo sto ja od 97-e navijam za Vilneeva,pa za Kimija,pa za sve ostale koji mogu Shumija skinut s trona,a sto se tice Alonsa mislim da je dobar vozac ali ne navijam za njega (sem ako jedini on moze maci Shumija) ali prvenstveno me zanima Vilneev i ako za njega nema povratka...
Pavlovic je takodje odlican vozac,bio je bolji i od Alonsa i od Takuma Sata kad su se zajedno takmicili,chitao sam u Top Speed o tome
sto ces neko moze nac sponzora malo boljeg menandzera i ako ima malo srece i eto
alFonso :lolblue:Originally Posted by Chogo
2 postulata foruma:
1.Admin je uvijek u pravu
2.Ako admin nije u pravu, vratiti se na stavku 1
ada kako kad je "Renault spor u krivine"??Originally Posted by Fabia_Elegance!
![]()
2 postulata foruma:
1.Admin je uvijek u pravu
2.Ako admin nije u pravu, vratiti se na stavku 1
Marko Markovic mi je brat
Pavlovica finansiraju neke firme iz srbije (tj bi treble) pominje se zepter i jos neki giganti. Chogo nije Alfonso bre
A ovo za otpisivanje necu potpisivat do zanje trke
neka_coce uudaraju li ti talambasi?![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
neka coce, zar ne vidish "je". On ima najvishe sanse ali ko zna, mozhda Kartikejan pobjedjuje, nikad se ne zna.
TAKUMI
Udaraju udaraju solidno,zadovoljan sam za sadOriginally Posted by hercules
![]()
Originally Posted by Fabia_Elegance!
A zna se 100% da Kartikejan nema sanse ni 10 bodova da skupi a kamoli sta drugo
Za titulu mozes racunat Alonsa,Kimija,Shumija...Batona i ove ostale samo teoretski
ja mislim da ce se za titulu klat' kimi sumi i alonso.Reno je do sad bio dominantan,ali ih meklaren zadnje 2 trke odra zive(za monacu dobijaju novi motor i jos neke sitnice u vezi aerodinamike)a sto se tice ferarija mogu imati sanse samo ako ih bridgestone ne bude ****va' ka' sad u spaniju.Racunam na borbu izmedju kimija i sumija posto je monako tehnicki vrlo zahtjevna staza a i mislim da al(f)onso(8)) nema dovoljno iskustva za tu stazu jer u monaco ko prvi startuje taj prvi i zavrsava a ako iza njega budu kimi ili sumi pritiskace ga a on ce onda da se uprpa i nedje da pogrijesi i za**** stvarOriginally Posted by neka_coce
"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."
ebi ga vazda imas 3-4 favorita a ostali su tamo samo da smetaju
a ti brate sto se smijes zaboravi se ime
Monako - kljuch imaju Trulli, Renault i Michelin.
TAKUMI
monako ko zauzme prvu poziciju na kvalifikacije bukvalno ima 99% sanse da pobijedi jer u monako je pretesko zaobilazenje
U pravi si. Zaobilazhenje je moguce samo sa Ferrarijeve strane, ako im pali preko boxa.
TAKUMI
A vidji vidji, opet svi racunaju starog vuka. Cudno vi ga otpisaste na proslu stranu![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
a bogami ferrari ima vrhunski izvjezbane mehanicare
vazda su imali jedno od najbrzih vremena u box
to mu je PREzimeOriginally Posted by Chogo
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks