Moj stav je da je to grijeh, i ako takav covjek ne moze sam da se obuzda onda treba da se lijeci, duhovno.
Otprilike, volio bi da cujem misljenja par ljudi na forumu, koji brane pozicije svojih religija-vjere...
Just to slip the skin...
Moj stav je da je to grijeh, i ako takav covjek ne moze sam da se obuzda onda treba da se lijeci, duhovno.
Sta smatras pod duhovnim lijecenjam?
Just to slip the skin...
protiv sam legalizacije brakova, usvajanja đece i održavanja parada, a ostalo kako ko hoće.. ne smije biti osuđivanja, maltretiranja i sl..
Last edited by autodijagnostika; 20-05-10 at 13:30.
Grijeh? Što je grijeh?
Diskutabilo je govoriti šta je u ljudskoj prirodi, i to je relativna kategorija. Manjina nije nužno loša. Prosto je manjina. Ako je nešto drugačije od nas ne znači da to nije ispravno. U pridodi imaš i hermafrodite, čak su i široko rasprostanjeni u pojedinim djelovima prirode.
Priroda je raznovrsna...
Meni iskreno ne smetaju jer ne uticu na mene nikako. Ali i dalje smatram je to neka greska u genima koja prouzrokuje homosexualizam. Ne mrzim ih, ne mislim da treba da ih poubijamo sve, jednostavno mi nije stalo sta drugi ljudi rade i sa kim u slobodno vrijeme. Isto kao sto me ne zanima ni sta bilo ko drugi radi bez obzira na seksualnu orijentaciju. Uostalom, seksualna orijentacija ne odredjuje cijelog covjeka. Ili mozda bi neki od vas rekli nesto lose za Freddy Mercury-ja?
Posto sam pomenuo da je to genetski poremecaj to znaci da mislim da je trenutno neizlijecivo.
Last edited by VanjaTheMan; 20-05-10 at 14:08.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ja bih takve derpetoide sve oskopio.
Protiv....
Ne smetaju mi, neka cine sto ih je volja.
Homići će gorjeti u vatri, ako se ne promijene i ne pokaju.
Ovo je pdf vicevi, ne? Razmisljanja nekih ljudi su komicna ovdje, ali prije svega tuzna.
rm -rf /
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Slažem se da nebih ponovo kuckao isto.
Samo da dodam .
Kolike genetske varijacije su u okvirima "normalnog"?
Da li je ta genetska varijacija u tim okvirima ili je normalnije da se neko rodi bez noge ili sa predispozicijom za ekstremnu agresivnost (dva Y gena) ili Daunov sindromom(dupli 21 hromozom) ...?
Ostavljam mogućnost da imaju uzroci i u nekim faktorima odrastanja i sredine.
P.S. Odma mi je palo na pamet jel bi bilo bolje da imamo gradonačelnika koji se izjasnio kao "gej" kao što je gradonačelnik Pariza ili kao ovaj naš sadašnji koji tuče novinare , bahato se ponaša i ostalo...
Zaboravih dobrog Boga. kao u pjesmi Alekse Šantića ("Veče na školju")
"
Pučina plava spava
Prohladni pada mrak
Vrh hridi crne trne
Zadnji rumeni zrak
...
Kleče mršave glave pred likom Boga svog
Ištu, al tamo samo ćuti raspeti Bog"
Homoseksualnost nije genetska greška ništa više nego li heteroseksualnost. Seksualnost se razvila kod ljudi kao "greška", samo se heteroseksualnost više raširila iz očiglednih razloga. Heteroseksualnost je "dobra" i "normalna" zato što je "dobra za reprodukciju" a kao posljedica toga većina ljudi ima tu karakteristiku. Homoseksualci su, osim ovog hendikepa kad je reprodukcija u pitanju, potpuno normalni ljudi. Nikog ne ometaju, i mogu imati potpuno normalan život.
★
^ ne mogu, moraju se pokajat i vratit na pravi put!
:lolblue: tuzno je sto veliki(vecina) broj ljudi kod nas tako nesto to dozivljava. No dobro sto ces, ima jos milion stvari koje se ovdje tako na pogresne nacine tumace...
rm -rf /
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks