A boginja fudbala bi onda za to trebala da se pokloni celavom norveskom mesaru.
Kada sam čuo da igraju u 1/8 finala Čelzi -Inter rekao sam da ne znam koji mi je klub mrzniji!
Dva kluba, dvije antipropagande fudbala sa taktičkim zamislima, striktnim pokrivanjima i tra, la,la.
Niđe ljepote za nas posmatrače.
A onda dođe do meča dva tima zbog kojih je današnji fudbal i dalje pun šarma, ljepote, driblinga, OFANZIVE KONSTANTNE...
Na moju žalost Arsenal i Barsa igraju u 1/4 i jedan mora napolje!
Da moja tuga bude još veća Inter , tim koji ne IGRA FUDBAL, ima šanse da prođe do polufinala!
Jedino što me raduje je to što će Interisti ispasti u polufinalu skim god budu igrali jer nemaju oni rješenja protiv FUDBAL ARSENALA ILI BARSE!
Zato su mi smiješni a ujedno i tužni ovi komentari o Interu i izbacivanju Barse.
Znaju li oni da je Barsa svjetlosnim godinama ispred Intera i da to nije isti sport u kome učestvuju ,,mesari" i ,,umjetnici"!
Zato tužan sam što jedna LJEPOTA ISPADA ALI I SREĆAN ŠTO ĆE DRUGA LJEPOTA PREGAZITI RUŽNOĆU ZVANU-INTER!
Libertas
Po meni italijanska liga je najgora. Ni malo mi se ne svidja. Jeste da imaju izvarednih fudbalera ali nije to To.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
hahahhhahaha vrh kako me lik nasmija do bola.
Ladno Inter jedini brani cast talijanskog fudbala u 1/4 finalu Evropskih takmicenja. Bruka.
Ako Van Gaal bude dovoljno lud da mu Alaba igra protiv Manchestera kakvo cje to gazhenje da bude. Bez jedno 4 komada se necje vratit sa Old Trafforda. Lik se usere protiv Frankfurta i skrivi 2 gola, Valencia bi ga pojeo za uzhinu.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
mancester ce da ih odere.
Kako god dosta se stiglo. Bayern je barem dobio pravog protivnika![]()
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Danas sam gledao Bordo malo, onaj Gurkuf je stvarno igracina. Odusevio me pojedinim potezima, majstor. A ima tu jos dobrih igraca pored njega, npr. srednjak Fernando, igrac slicnih karakteristika ko Yoann. Ne znam, moze ova ekipa u polufinale, a i ako prodje - zadace dosta muke pobjedniku duela Man-Bayjern. Stvarno je Blan stvorio kvalitetnu ekipu, nisu slucajno dogurali ovako daleko.
"Boginja fudbala"... odvratnog li naziva. Tako nesto ni Sofro nije rekao za Milan u sred njegovog najveceg "oralnog proliva" kad krene da cvrkuce o uspjesima njegovog omiljenog kluba.
To se za Milan ne moze ni reci jer nije igrao fudbal ni priblizno bozanski lijepo, kao Boginja sto ga igra ovih godina. Ovo sto ona demonstrira tesko da je ijedan klub prikazao, neka sto nije nego i nece skoro. Zato gospodo uzivajmo u plesu Boginje fudbala i budimo pocastvovani sto smo savremenici . . .
Za jedno 50ak godina ce se uvesti novi predmet na svim fakultetima Istorije Umjetnosti u svijetu. Zvace se- Barsa, boginja fudbala. Ako se u medjuvremenu taj fakultet otvori u CG imace naziv boginja fuZbala, predavaca ce biti za izvoz, ja bih tebi dao odmah profesorsko zvanje samo na osnovu ovoga sto si gore izvezao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks