uzeo sam preko t-coma i phone 3g
dali je moguce naci neke aplikacije za njega a da nijesu na placanje
i dali ima kakvih problema ako se instaliraju s obzirom da je softver legalan nije otkljucavan?
hvala
morash koristiti WinSCP ili neki drugi program da bi se iskopirao ovaj fajl sa rapida u telefon , i skinesh sa Cydie CallerID Fix i to je to
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
uzeo sam preko t-coma i phone 3g
dali je moguce naci neke aplikacije za njega a da nijesu na placanje
i dali ima kakvih problema ako se instaliraju s obzirom da je softver legalan nije otkljucavan?
hvala
ok ali mi trazi username i password?
koji i kako se registruju
Ides na appStore i kad ti trazi lofin informacije ides da se registrujes kao novi korisnik i izaberi neku zemlju posto nase nema ...npr USA ..i kad pitaju za kariticu cekiraj none ...i to je to ....
mozda nekom bude ovo znacilo , ja se usudih i probah i sve radi OK , FW 2.2.1 Custom restore (sa 2.28 baseband-om)
PS. sam dodaje Cydiu i Instaler ali vi morate instalirat yelowsn0w ( a prije njega update Cydiu)
Mada sto se tice poboljsanja nikakvih vidnih osim sto moze da se unese APN rucno
Last edited by Stivi; 21-03-09 at 15:14.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Evo jedan korisna ctvarcica ----- Preuzeto sa Iphone-serbia
KILL Call Forwarding Active
Prva stvar koja me iznervira posle svakog restora je Call Forwarding Active popup koji se pojavi kad nekoga zovete. zatim se iznerviram kad shvatim da patch od prethodne verzije nece da radi i provedem pola sata trazeci novi ok dosta plakanja dakle:
U Cydia dodajte "iFon1" http://c.ifon1.no/ . u kome ce se nalaziti "Callforwarding". instalirajte isti resetujte telefon i smarackog upozorenja vishe nema
Last edited by Stivi; 03-04-09 at 10:17.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
kome treba internet ( a treba svima ) a nebi da updatuje svoj uredjaj na 2.2.1 da bi ga imao neka posjeti ovaj sajt http://unlockit.co.nz/#_Custom , kreira svoj sopstveni APN (na verziji 2.2 nema rucno da se unese nego se mora kreirati na racunaru profil i poslati se npr. e-mailom na telefon i samo ga iz e-maiil-a instalirati direktno ili direktno uci sa iphonea na ovaj sajt i direktno ga instalirati na iPhone)
primjer
prva kolona je za APN i za t-mobile je : tmcg-wnw
druga i treca kolona su User i pass a oni su : 38267
U Novoj isporuci iPhone-a sto su dobili u t-mobile - svi su 2.2.1 i MF 2.30 (eto cisto da se zna )
Last edited by Stivi; 21-04-09 at 23:18.
moze li se u Iphone ovaj prkeo 067 mreze koristit kartica koja se inace do sad koristila pripejd, ukoliko se kupi preko necije postpejd kartice?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks