Koji je forumas po vama najiskreniji i cije misljenje najvise uvazavate?
NSX
MILOVAN
MSTISLAV
MRZNI TRIP
RAVE92
HARI KRISNA
Printable View
Koji je forumas po vama najiskreniji i cije misljenje najvise uvazavate?
NSX
MILOVAN
MSTISLAV
MRZNI TRIP
RAVE92
HARI KRISNA
neka tog šupkanja sad druze.... :D jos si nabrojao ove koji su ateisti ili nisu ali te podržavaju kad se svadjaš na vjerske teme... c,c,c,.... tana na na , šup šup tis tis... :D
opmne i kimi_pg :respect:
Aahahahahahaha **** ga moram da se uvalim medju podgoricke legendice.
Codename_22
Ufo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aahahhaha stanite nisam ja ono ponudio ono su neki moji favoriti ,sad vi dajte svoje:)
SERHI je takodje jedan gospodin.
cuj "Hari Krisna",zasto bas on????
Čuj ''Ufo'', zašto baš on???
Cuj ``SMRTKO``, zasto bas on???
legenda ba(on i ostali...nickovi);P
nemoze mu niko nista:D
Znam da sam ja vec legenda postao lucke,prepricavace se moji gafovi.
Nemojte da idemo u of molim vas..
nisam to za tebe rekla.pfff pobro,sidji s plafona
Smrtko ti legenda? bas je to lijepo kad samog sebe proglasis za legendu.... to je jadno, odvratno i nisko...
a ti si samo jedan obican internet zaludjenik koji ocigledno ne izlazi iz kuce nego spavas na ovaj i druge forume ne bi li postao ``popularan`` u internet svijetu...
samo ti nastavi da gradis zivot u virtuelnom svijetu daleko ces dogurat...
tuzno....
Смртко хвала на уважавању, јесмо ли се ми негдје раније упознали?
Одговор на питање се налази на овој адреси :
https://forum.cdm.me/member.php?1675...page=1#friends
Има ту још људи али, не бих сад све да откривам, више ствари чућете на мом новом пројекту.
phenix ovo je bio sasvim cool komentar... malo mi dosadno pa reko da mu ``recem koju`` ;)
a i ti se nadje prozvanim da ga branis... c,c,c,c,c,c...... trebao si advokaturu da upises ;)
nije mi isla "advokatura" :)
ovaj thread sluzi dobijanje repa :D
po mom misljenju Djuka,nickname i superhik !
ja neznam sto vas dvoica odma spamnujete???sto ste napali ovoga cojeka odma?pogledajte sebe pocnite svoe dvoriste prvo da pocistite pa onda gledajte kod komsije..luckie91 ti otvaras teme na titograd forum kako podgoricani pluju ljude sa sjevera a ti ovdje nitit znas covjeka i pocnijes da ga pljujes to se zove dvostruki arshini... moralna gromado..... ostavite temu ako nemate sto pametno da kazete
a sad na temu ja najvise postujem na ovaj forum usera pod imenom milovan to je jedan svjetski covjek od koga moze svasta da se nauci posebno o prehrani zdravlu i spartanskome nacinu zivota
i???.........................
Nažalost, i smrtka je zahvatio virus FORA 1 REP. +1 .
A tako sam se kreveljio od smijeha dok je pržio narod, počev od Amsterdama.
ja sam o podgoricanima postaviopitanje da bih saznao zasto se desava to sto se desava prema sjevernjacima jer meni to nije jasno kao osobi koja zivi u pg....
a ja ne pljujem po njemu jer ga neznam, nego iskljucivo prozivam ono sto je on ovde javno isticao i iznosio stavove na postove...
Fabijoni elegantni, vazda da pomogne i nema stvari koje ne zna o kolima, baš respect.
A za toga Milovana, prvi puta čujem :/
a nije ovo temaaa za tooo Luckeeeeee
Drago mi je sto sam nasmijao tebe ali da se zna da smrtko od pocetka pise iskreno i samo iskreno!
Zahvalio bih se Rastku koji je od pocetka bio tu da me podrzi.Znao je koliko je tesko biti drugaciji na ovom forumu.Cijelo vrijeme me je savjetovao kako privatnim porukama tako i na veceri u moje Pluzine.
Molim moderaciju da obrise spam postove i da tema nastavi svojim tokom.
pa si ti to svatijo ka atak na svojoj licnosti?nemojmo dase zbog svake sitnice ljutimo mozda on nije bio ozbiljan jer ja nevjerujem da jedan ozbiljan covjek moze da iznosi takve stavove po pitanju boga oca a i ako ima takav stav treba daga postujemo zar ne a ne da pljuemo po njemu odma??
:lolblue: :lolblue:
smrtko za predsjednika. :lolblue:
Rastko, izvoza te smrtko, sve ka' da neće. :lolblue:
ja nerazumijem kako me te izvoza ali ako ti mislis tako dobro kao sto sam reko prije ako nema sto pametno da se kaze da se ide sa ovoga topika moderatori neka rade posao a tebi ko se smije zadnji najsladje se smije....