Kako prepoznajete mafijase u CG,kako komunicirate kad dodjete u kontakt sa nekim od njih i ako moze neka slika kako otprilike izgledaju i kako se nose..
Printable View
Kako prepoznajete mafijase u CG,kako komunicirate kad dodjete u kontakt sa nekim od njih i ako moze neka slika kako otprilike izgledaju i kako se nose..
Dobar, kvalitetan mafijas dolazi u vise verzija.
Haj-madafakin-skul staj - djeca, furaju se na kriminal. Obicno se to izrazava slikama na fesbuku u stilu Tonija Montane (scena za stolom) ili sa cigarom, po nekad i tompusom. Jebacki statusi, namrstene slike, itd. Nose nozeve i bokseve, placu na samare i voze vespe.
Street staj - air max, kajle, nerijetko i *****use, kappa trenerke, kacketi, tetovaze. Srednjoskolac izbacen iz skole. Pusi, dangubi, vozi golfa, san mu je BMW, je8e na livadu. Himna "Zestoki momak". Misli da je zajeban.
Eleganta stajl - Nabacio se neki dinar. Vise nisi lokalni djilkos. Armani japanke, veca kajla, vise misica, bolja pic*a, bolja kola, bolje diskoteke, kvalitetnije belo, sumljivije drustvo. Pocinje da se nosi sat, kupio je prvu kosulju.
Mafijasem se u CG naziva svako... I reperi, tucarosi, vidjeniji momci, parasi, tatini sinovi (i njihove tate), je8aci, svako ko vozi BMW-a, narkomani, mangupi, navijaci i svako ko se preziva SARIC, pardon.
njih je darko etiketirao,a ne neki feeleep sa cdm foruma...
Šariće možda ali Šaroviće ne :)
1. vozi neki ML sa tamna stakla.
2. ima stomacinu(od silnog biznisa nema se kad sportom bavit)
3. nosi oko stomacine onu bananu sa puno para.
4. obavezne suncane cvike i kad je oblacno.
5. nosi neki gun ispod sjedista.
6. nikad se ne smije,vazda namrgodjen(da vide ljudi da se ne sprda)
7. vazda mu mob zalijepljen na uvo i glasno prica.
8. vazda zuri negde.(rekao bi covek,zuri na posao,ustvari ide kod zgodne ljubavnice u stanu koji joj je on kupio)
9. nema nikakav ukus za oblacenje.
Edit: 10. nosi neki vrh sat sto svako misli da je original a ustvari ga kupio kod Jakov-ct
tako od prilike...
^ 11. Sjedi kod Torza u bastu na -15 :p
mafijasi...eto ti ih svaki dan na tv,svaki je ojadio drzavu/firmu za nekoliko hiljada,stotine hiljada,miliona,oblace se elegantno i ne isticu se al im je zato ziro racun nabudzen samo tako
Kako prepoznati mafijasa? Laganica, ako mu prije imena ide naziv "ministar toga i toga" ili direktor tog i tog javnog preduzeca, to je to :D
Nenormalno voli pse.
ima ih na fb bisere koliko ocete :D
cudi me kako ranije nije otvarana ovakva tema :D
Izgleda kao vEskoBar.
Amfilohije.
mafijas obicno podje za ameriku i vrati se odje da se prci sa brajtlingom i hubOltom.. :p
a imas i cyber mafijase.. :)
ko su glavni mafijasi na forumu? da znam da se ne kacim sa njima
Drug_Tito i Mabus.
koji ste vi kompleksashi, patite od kompleksa nizhe vrijednosti
Evergreen narodnjak:
Ti možeš da moliš i sve da mi daaaaš,
al' ja neću stobom, jer si mafijaš...
Well, you can tell by the way I use my walk,
I'm a woman's man, no time to talk.
Music loud and women warm.
I've been kicked around since I was born.
And now it's all right, it's O.K.
And you may look the other way.
We can try to understand
The New York Times' effect on man.
Whether you're a brother
Or whether you're a mother,
You're stayin' alive, stayin' alive.
Feel the city breakin'
And ev'rybody shakin'
And we're stayin' alive, stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.
Stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.
Well now, I get low and I get high
And if I can't get either I really try.
Got the wings of heaven on my shoes
I'm a dancin' man and I just can't lose.
You know it's all right, it's O.K.
I'll live to see another day.
We can try to understand
Whether you're a brother
Feel the city breakin'
And ev'rybody shakin'
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.
Stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.
Life goin' nowhere.
Somebody help me.
Somebody help me, yeah.
Life goin' nowhere.
Somebody help me, yeah.
Stayin' alive
Well, you can tell by the way I use my walk,
I'm a woman's man, no time to talk.
Music loud and women warm.
I've been kicked around since I was born.
And now it's all right, it's O.K.
And you may look the other way.
We can try to understand
Whether you're a brother
Feel the city breakin'
And ev'rybody shakin'
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.
Stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.
Life goin' nowhere.
Somebody help me.
Somebody help me, yeah.
Life goin' nowhere.
Somebody help me, yeah.
Stayin' alive
Life goin' nowhere.
Somebody help me.
Somebody help me, yeah.
Life goin' nowhere.
Somebody help me, yeah.
Stayin' alive
U pravu si kovine.Cus pricaju nose makserice i trenerke... nosim ih i ja pa nijesam mafijas.O mafijasima pricaju samo ovi kompleksi i misevi sto na ulice nikome prnut nesmiju taki su mi ljudi najsmijesniji.Treba imat muda pa stvorit pare nosit roleksa i radit se na nos
takodje. ovi koji po internetu pljuju kao neke mafijashe su talog drushtva, to su oni koje smo shamarali vaspitno kao djeca, pa su sad porasli i zavide svima.
ako imash pare, ako si ih napravio, a troshi oh oca mu ochina. kupi auto od 100 hiljada, obuci zlatnu kajlu od dva kila shta te boli racku.
psi laju, karavani prolaze
Naravno da nijeste mafijasi sa trenerkama i maksericama... nego samo seljaci :mrgreen:
bitno da se ove ribe pale na maxerice i pako raban milion, a vi gospodo urbani samo shetajte u cipelama i chizmama pa ostajete suvoga kuurca, samo cerajte svoj buntovnichki stil
Ćut da ne dobiješ cipelom u pakšu mafijaš lažni :p
okle ti znash? probaj malo pa cesh vidjet. sex je izvor samopouzdanja i pozitivne energije, kad nema sexa onda nema ni toga, a kad toga nema onda nisi nizashta. sex je najbitnija stvar za izrastanje u zdravu i normalnu osobu.
bitno je da karash da bi vazda imao kez na licu. ja cu se prije druzhit sa nekim dripcem samo ako je jebaach, nego sa nekim shtreberom koji bi mi dao krvi ali nishta ne kida, to su smorovi, dosadni sebi i svima oko sebe.
zakljuchak, ribe se pale na taj mafijashki trip i bolje ga furat jer cesh imat koristi vishe nego da nabijesh neku kosu, crnu mantil, chizmetine, namrshetnu facu i brnjicu u nos. takav mozhesh ufatit samo neku narkomanku slichnu tebi a tu onda nema dobrog sexa no samoubistvo odma
PAzi ovu narkomančinu za mikrofon,kako bi te pocepao :D
http://www.youtube.com/watch?v=0eXIOK2vOhM
A sto cine ovi iskopi odje.Polovini njih forum je zivot a u realnom zivotu su niko i nista pravi lelemudi.Bolje bi i vama bilo da obrnete malo kesa pa kupite neku dobru trenerku maksare pa mozda o pojebete nesto a ne odje da lijecite frustracije
Kakva su ovo vremena došla, da se patika i trenirka smatraju ultimativnom šminkom?
:confused:
Pa ja ću u trenirci (koja mi služi kao udobna odjeća za po doma) otići samo kod najboljih prijatelja ili rodbine, tamo di mi nije neugodno, nebi negdje na javno mjesto izišao takav da me pečeš.
To mi je nešto kao da na ulicu iziđem u piđami.
:confused:
Patike isto tako, služe za sport ili izlazak u prirodu, nosit ih npr. na pos'o bi bilo jednako blesavo kao da idem trčat u čizmama.
Zadnji put kad sam svjesno obukao trenirku i patike je bilo tamo negdje u 11. mjesecu kad sam ćaći išao pomagat oko svinjokolje.
A kad se samo sjetim kako sam tada bio "ušminkan" i "mirišljav", to je bilo čudo jedno...
:D
X5 crni obavezno, kajla, sve firmirana garderoba a nidje veze uklopljena, kuce, stanovi, poslovni prostori se izdaju, a ne bi ni kafu platili....
Okle X5 ovima mafijašima na forum,okle :D.
A da oni se u bus švercuju da ne plate kartu :D