ovdje napisite koje kanale bi voljeli da bbm uvede u nekom narednom periodu? pozdrav!
Printable View
ovdje napisite koje kanale bi voljeli da bbm uvede u nekom narednom periodu? pozdrav!
Neka mi ne ukidaju ove sto sad imam i dobro ce bit:).
CBS brate!
da se prebace svi Discovery i NatGeo kanali u osnovni paket (3-4 ukupno), nista vise
RTRS
@TV
City
Metropolis
Rock TV
vh1 ako vec nema :)
hrvatski RTL
da dodam na ovo (pa da budem neskroman) RTL, VIVA.. (Na racun njih bi makao AlSat1, BabyTV, Chasse&Peche, Zone Romantica, Private Spice,.. Makao bih jos 5 da se na ove promjene doda IN i Elmag..
Ali je to moje misljenje..
PS. Sto se ne uvede "OSNOVNI PAKET PO ZELJI".. ;-)
a kad ce se moci gledati ovi kanali 20 jel?
Kad pocinje svecano IN TV u ponudi?
ja bi da mi uvedu BBM za pocetak :mrgreen:
VH1 VH1 VH1
Naravno najjaci muzicki kanal.Sve kvalitetni klasici iz 70tih i 80tih godina.Tada bih mogao uzivati u michael jackson-u, U2, Billy Ocean, Bruce Springsteen, George Michael, muzika iz filmova i ostala kultna ostvarenja.
Sa VH1 muzicka ponuda bi bila kompletna
Jos jedan glas za vh1 :)
i ja dajem glas za vh 1,
ako je rock u pitanju imate jos jedan GLAS:joint:
rock is not dead:joint:
a da ja sprovedem anketu, da postavite prijemnik na ono brdo u donju goricu? mislim da bi to korisnije bilo no kanal da se uvede ;)
kablegirl,
koja je muka te mi pola kanala ne radi danas ? jesam li jedini ili je neko globalno njesra?
ocu kako ne, no cu sjutra one kablove da izbacim iz kuce, tj da ih okinem, no da sam znao da ce ovako bbm da se ponasa, ne bi im ni dao one rupe da mi buse kroz stan, sramno .....
ps: ne velim ovo zbog tebe kablegirl, ti si vise nego korektna, al predpostavljeni samo da tu si ti zdravo, ako nemaju koristi od citave zgrade i onih kuca iza, posteno!
Ne radi ni meni pola kanala
Mislim da je ruzno sto se tako ponasas, pa neka si admin po 100 puta..ti valjda treba da budes primjer, ostalima zar ne?
DIDI nije mi jasno, koju ti info hoces???
Jeli ti receno da Vranici, dio Tolosa, Dalmtinska, III ruska kula , i dio ulice Djoka Mitasevica, nema dobru opticku vidljivost...ceka se predajnik..
Receno ti je da se radi na tome da to bude sto prije, jer fakat je da je to u obostranom interesu...
Bas me zanima kad ti zashteka internet ili izgubis signal na mob...lomish li i tad aparate i kidas li kablove???(ok, za mob znam!!!:P )
A kablovski operateri su se pojavili tek pola godine...
Nerealno druze, nerealno...
nije nerealno nikako, i ponovaljam nisi ti kriva, nikako, ja ne pricam odje kao admin ili ne znam ko, pricam kao korisnik, tj potencijalni korisnik, koji ceka od ljetos na BBM, jer eto mogah uzet, tv total, mogah uzet extra tv, al cekam i cekam i cekam, kazem ti da sam znao da ce se ovoliko cekati na predajnik, znas kad bi dao da mi buse rupe kroz stan, NIKAD!
problema nemam sa internetom niti sa mobilnom mrezom, rade odlicno IMA SIGNALA! sto se za bbm i za moju zgradu ne bi moglo rec nikako, a vidim kako je u obostranom interesu, bas je jasno ;)
ja vjerujem da je to tebe da bi predajnik bio za mjesec dana u funkciji, al ti nisi na mjesto koje odlucujes, steta .....
pa pa BBM ......
a sto vam je ljudi, pushtite kabelg na mir,sto ste navallili.. nemoze stizat sve sama..eo sad kod mene da izmjeri signal pa onda moze da vidi kome stuca slika.. samo polako ..reda malo :D
:joint:kablegirl, imash PM :joint: