Reko' da odradimo tradicionalno prebačanje na novu temu/sezonu koje uvjek ide početkom jula
NBA ostaje ubjedljivo najpopularnija tema na podforumu za sport, vise nego sve fudbalske zajedno.. lets keep it up :D
Printable View
Reko' da odradimo tradicionalno prebačanje na novu temu/sezonu koje uvjek ide početkom jula
NBA ostaje ubjedljivo najpopularnija tema na podforumu za sport, vise nego sve fudbalske zajedno.. lets keep it up :D
Kod zena gay zakucava, kod muskaraca je dobar za svlacionicu.
Ono da pljasne po glutu kad se slavi. A kad se tuguje isto spank, samo korotni.
krenula i ljetnja liga, da vidimo flagga za koji minut. beringer solidan start, 11+8+6 rampi, mada je izgledalo uzivo kao da je imao blizu 10. moze gobert na transfer listu.
Skace Kamila Kardoso za loptu, zamrznuo snimak bas kad ufatila loptu i ruke joj jedno 40cm izvise Reese, vidim na statistici skok Reese.
Plus jos jedan sto pojma nemam dje se desio.
Sinoc CC baca Boston na 3, ova radi cimanje desno, lijevo, krece na ulaz i radi tri tapsanja prije polaganja - assist. Jedan preko granice.
Treba ove zapisnicare u istragu, ne samo mrcenog Bizlija, za kog sam skroz ubijedjen da nije kriv. I da nije tuka.
Ali veli komentator za Reese sprinting first...
A nije drugarice no se svi pravite blesavi da ne vidite de se u odbranu vraca ko Leo Mesi, i to ovaj sadasnji.
Naravno da je vazda u ofsajdu.
Kakvo je gospoce ova Kolijer.
Dako se ova Dajmond Miler malo vise involvira i proradi, taman im ona fali za titulu.
ne znam sto ne dobija vise minuta i suteva, sutira 50+% za 3. posebno kad ovako niko nista ne moze da pogodi spolja. ponovo lynx sa slabijom energijom...
Samo im fali taj jedan pouzdani suter koji ima i tijelo. Miler.
NYL je bez JJ prosjecna ekipa, upitno je kakva ce bit kad se vrati iz povrede zgloba, onolika zena.
Finiks Mjrkuri u PO je ko kad branis ekipe danasnjeg Vestbruka - neka AT tapse tu loptu, a oni neka cuvaju pas, ne i sut.
I to je ovogodisnja konkurencija.
Mozda Sijetl.
carleton vazda dosta dobrih stvari na terenu, ali uzasno sutira ove sezone.
Svidja mi se ovo na provjeri sto se gleda nivo kontakta.
Nije svaki kontakt faul.
Mogli bi u fudbalu tako jer dosudise na VAR toliko penala na *****ske kontakte.
Ova Angel Reese izgleda kao da se bori za pobjedu, ali i dalje je to stats first mentalitet.
U ovoj fazi igrati daleko od Fis ostavljati je samu na trojci, samo da bi se double-double osigurao.
A Fis ce ti i trojku stavit i kad joj das zalet ima jurostepom da te isasavi.
Јел реално да гледате женску кошарку?
Рукомет и одбојку вазда. Кошарку и фудбал али невер.
ja obrnuto, nisam pogledao rukometnu utakmicu, musku ili zensku, od 1998. odbojkasku od 2000-e. vaterpolo pogledao jednu (musku) od 2002.
zensku kosarku i nogomet vazda, tenis malo slabije zadnjih godina, ali dobrih 8-9 godina sam 90% tenisa gledao zenski.
Izašlo je top100 od Bleachera.. Curry ispred Bryanta na 10.mjestu
1- Michael Jordan
2- LeBron James
3- Kareem Abdul-Jabbar
4- Magic Johnson
5- Bill Russell
6- Shaq
7- Tim Duncan
8- Larry Bird
9- Wilt Chamberlain
10- Steph Curry
E ne moze steph bit ispred kobija sile nema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da ni Shaq ni Steph ne mogu biti ispred Kobija. Po mom skromnom misljenju, Kobi bi trebalo da ide odmah uz Tima Dankana (mjesto ispred ili iza njega to je vec do licnog izbora).
Hall of Famers are Hall of Famers. No one to compare...
17 Jokic, 18 Dirk , 24 Giannis, 62 Gasol, 75 Manu Ginobili
Lista dje je onaj sa 62. pozicije dokazano bolji igrac od ovog sa 17.
A titule nisu izostale, ugradio je sebe u tri NBA finala, jednom trebalo da bude MVP, i mnostvo zlata Spanije sa njim.
Nije davno bilo, onaj mu mladji brat je tog na 17. poziciji maltretirao.
Giannis luce moderne kosarke, ali opet ne moze mu se oduzeti grajndovanje.
Na koju foru je on iza Jokica, to mi ne moze nikako u glavu uc.
Isto se ta statistika mnogo gura, ko jos spominje Inglisa i Tompsona, i ostale likove sto su gruvali nekakvu statistiku u high pace kosarci.
I ti MVP regularne sezone...
Moja lista
1. Dzordan
2. Medzik
3. KAJ
4. Russell
5. Lebron
6. Larry
7. Dankan
8. Wilt
9. Shaq
10. Curry/Cobe
Je li moguce da nema Dzordza Majkana na listiii
Ja se sokiro.
CC 1-29 trojke u gostima.
Ali zato pada cesto.
Edit. Evo zaokruzi na 30.
A isto je LGBT lobi prejak. Mozda da im se covjek pridruzi, da mu zivot bude laksi.
Sofi Kanigem riba ipo, vecina muskaraca bi pozeljelo da stavi ruku na njega, gledalo bi je, cura igra strasnu odbranu, zabija trojke kad god je gusto, i epizodna uloga.
A tamo jedno ruzno pace lezbo izgleda cak za kapitena AS vikenda, a ono sutira trojke 1 od 35, pomjeraju joj se da skokove uzima da bilda triplo dablove.
Zenski Jokic. LGBT jak u NBA, LGBT jak u WNBA.
S tim sto ne mislim da je CC LGBT, ali kako je niko ne zeli opeglat vrv se okrene zenama.
Ali zato kako smaraju sa Bri Stjuart kako ima dvoje djece, zena Marta...
Tacno da covjek zabatali da prati to leglo satanista i sodoma gomorista, sudnji dan je blizu, dabogda nas kometa, budi precizan Putine...
Ali i u WNBA preslikan NBA.
Mladji samo trojke i ulazi, Tina Carls OG sve zivo u torbi. I s jednim ramenom i 36 godina najbolji igrac na parketu.
Malo zaplaka Aliju Boston, kad je malo izremplova.
Kolek i Beuchamp po 25p za NYK.
Pretpostavljam da je Avet zadovoljan sto ide sezona afirmacije Koleka.
Solidna trgovina.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...660b128dad.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako Dzamal bude zdrav napravice nesto, ako ne, kaput.
Hjuston, Oklahoma, San Antonio,
taj isti MPJ je zasluzan za dvije pobjede u PO.
Popljuvani RW za dvije.
Bas da vidim raspalog Brauna dje je zdrav i buca trojku za produzetak.
Njima je jedino pojacanje trener koji ce igrati vise igraca i mozda tako nesto bude drugacije.
Sparsi ce ih opeglat, u PO pogotovo.
Upamtite ovo.
breaking brad. dobra zamjena za powella, moguce da su imali dogovor jos ranije.
koliko god preplacen bio, i dalje moze da doprinese.
Za 5,5 mil/god Beal je odlična trgovina, samo je pitanje koliko će zdravlje da ga posluži.
Izgleda da se Lilard dogovorio da se vrati u Portland.
42 miliona za 3 godine, poslednja godina je "player option" plus "no trade" klauzula.
Nije mi jasna logika ni Dejma ni Portlanda, osim te neke sentimentalne vrijednosti.
Portland ga je trejdovao prije 2 godine da se fokusira na rebuild i mlade igrače,
a onda je ovog ljeta trejdovao Simonsa od 25 god. i doveo Jrue Holideja i Lilarda - 2 igrača po 35 godina.
rekoh prije 15 dana da bih volio da se vrati u portland, i jes da cemo ga cekati do oktobra 2026, ali neka...
kolega madeira, studio?
Pročitah još tokom sezone da mu je strašno teško palo što je otišao iz Portlanda, valjda se razvodi pa je i od đece odvojen, a i od šire familije koju je tokom godina masovno naselio po predgrađima Portlanda i obalama jezera Oswego. S obzirom na sve to, a i kad znamo da mu predstoji cijela godina van terena, za njega i ima nekog smisla što se vratio da provede tu godinu u poznatom i stabilnom okruženju.
S košarkaške strane, ne znam što će Portlandu, mada jeste godinama bila priča da drži i svlačionicu i vodi računa o saigračima i da je ono model ponašanja i pravljenja hemije kao vođa, pa jedino ako to nije ideja, da bude mentor Scootu i ostalima. Đe i kome da uvaljaju Jruea ili stvarno i na njega ozbiljno računaju, to je isto pitanje.
Portland ove godine treba da isplati Aytonu 25 mil, Jrue 33 mil, Grantu 32 mil i Lilardu 14 mil.
Skoro 105 miliona na igrace koji ne igraju ili na njih ozbiljno ne racunaju.
Ako imaju imalo zdravog razuma da nadju neke budale da im uvale Jrua i Granta za pikove prve runde i mozda ponekog talentovanog klinca.
vjerovatno su racunali na jruea ozbiljno do sad, makar je takva prica dolazila od billupsa i ekipe. sad im je mozda i visak. ili nek odigra ovu sezonu, pa ce probati da ga negdje uvaljaju sledeceg ljeta, ako se lillard propisno oporavi.
nesto je procurilo da su bucksi imali primjedbu na njegovu zelju da rehabilitaciju provede u portlandu. sad, koliko je to uticalo na buyout, tesko je reci. mislim da nije previse.
jeste citali tekst na ESPN-u o embiidu?
https://www.espn.com/nba/story/_/id/...-star-sees-you
ne znam koliko poucno, ali svakako zanimljivo stivo.
George Mikan 44. na listi.
Walt Fraizer 42.
Igrac koji ukletim Nikerbokersima donese dva prstena 42.
Fraizer je lagano top 20.
Markus Smart u LA.
Ide gas.
U odnosu na DFS masovno pojacanje.
Igrac mangup, umije da igra unutra.
DFS je bio prenaporan kad lopta zavrsi kod njega a ne sutne za tri.
Lejkersi znaci jaci no prosle godine, a ako Luka dodje spreman, na raspalom zapadu magistrala do finala.
A u finale ce morat preko Njujorka ili Detroita. Mada Detroitu ce falit Malik Bizli.
Oce li ovo CP3 farewell tour nazad u Clips?
Odličan je Smart, bivši "DPOY" i nekoliko puta "All Defensive". Jedna od boljih opcija za backup plejmejkera.
Jedini problem sa njim je njegov izbor šuteva, pogotovo za 3 poena, dosta puta se nerezonski odlučuje za njih, a nema baš dobar procenat da bi to forsirao.
To je manje-više i jedini minus (vidjećemo koliki kroz sezonu) kad zamjeniš DFS (3&D krilo) za Smarta.
Odbrana će definitivno biti bolja, ali rezervna postava se neće baš proslaviti sa šutiranjem kad u njoj imaš Smarta i Vanderbuilta.
Što se tiče istoka, ne bih nikako zanemario Orlando i Atlantu, ako ih zdravlje posluži biće veoma nezgodne ekipe i za Knickse i za Cavalierse, koje realno očekujem u finalu istoka.
A on mučenik pokušava da se vrati bilo đe blizu Los Anđelesa evo već nekoliko godina, odustao je od jurenja prstena pa mu je sad cilj samo da bude što bliže porodici koja je tamo.
Ne bi me na kraju čudilo da se vrati u GSW za minimum, jer sve ostale ekipe u Kaliforniji imaju po 2-3 igrača na poziciji pleja, tako da bi samo grijao klupu u njima.
Mogu sa Bealom na deep playoff run + cp3, sve veterani