https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie...e-le-giornate/
Danas izasao raspored.. Pakleno za Milanelo prvih par kola :)
Printable View
https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie...e-le-giornate/
Danas izasao raspored.. Pakleno za Milanelo prvih par kola :)
kakav dres, uf
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dd9a7a274c.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oce li ovo Lukaku u Juventus?
Ovaj Arnautovic je samo takva doktorica. Gasenje Barselone mu ne gine. Znam da ce nam opet doc na penal
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Može ovaj Inter bit interesantan i ove godine [emoji846]
Idemo [emoji170][emoji1665]
Obradovaste me za 2-0 :D
Fino Duci otvori sezonu assit i go za 20 min
CDK duh u dresu Milana, danas ga daje sa klupe.. sprda li se ođe neko
Neka mu je prosto, nikad u njemu nijesam vidio taj potencijal, Krunic je za njega Zidan.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Cuti, jos je to u igri, oce i Kostica da maknu a brat imao najvise assit prosle sezone.
Jeste jer igra po principu primi-centriraj. Ne pravi razliku, ne vidjeh ga da je jednom predriblao igraca
Zaista ne vidim ko moze dobit Milan ove sezone. Bice veliko iznenadjenje ako ne osvoje titulu bez poraza
Uh, cekaj, sad vidim da imaju samo jednog spica - Zirua. Ako se on povrijedi moze gasenje. Kako ozbiljan klub moze ostati samo na jednom spicu a igraju na 3 fronta? [emoji2]
Lagano kasirana Bologna, Pulišić doktorica.. Kakve rage su nama igrale na desno krilo godinama, užas
Odrađen Toro, moglo je i bez primljenog..slijedi posrnula Roma u petak, a onda Madonina da se vidi đe smo 🙂
E bas lagano je izgledalo :)
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Već stiže razočarenje od bianconera u 2.kolu
Pogba #10, kakva tragikomedija od kluba
Milan je najbolje kupovao u ligi. Loftus je pravi za ovakvu ligu, Pulišić je klasa, Chukwueze jako opasan igrač. Reijnders jako dobar
Dade ga mali Krstovic pet minuta posto je usao... Naatavlja gdje je stao u Slovackoj...
Krstovic go, samo neka buca, bravoo...
https://streamin.me/v/1a469c3d
Posto znate da sam nepogresiv u prepoznavanju doktorica, imam hint za vas da je Luvumbo iz Kaljarija nova zvijezda italijanskog fudbala. Novi Obafemi Martins. Marota je kesa i kasno pali i to ce tek shvatiti za dvije godine kad mu cijena vrtoglavo poraste, to se sad kupuje kad nije dao ni gol.
Milan gazi, ako uzmu iranca mogu da pucaju na Ls.
izgleda da je Taremi igrač Milana. još jedno odlično pojačanje
Inkasirana Roma
Inter next, bez Tomoria ali da pokažemo zrelost za scudetto
Zakukaćemo dobro u LŠ od Calabrie
Bolju ekipu ima Milan ali nista ih nece sacuvat od poraza
Jednostavno nema rjesenja za Arnautovica, kakva je to doktorica
Roma na papiru ima brutalnu ekipu: Dibala, Lukaku, Ouar, Spinacola, Renato Sancez, Iranac, Paredes ali dzabe kad su svi oni ili povrijedjeni ili nespremni
Ta ekipa je na papiru možda brutalna 2017.godine, sad su kese
Opet go Krstovica...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Bravo za Krstovica[emoji846]
Sad ulazim da vidim ko ga je dao kad on opet[emoji41]
Odličan meč Intera,prezadovoljan sam,a sad da vidimo sa milanom,mada ima vremena do tad,neće bit lako uopšte,može se reci dva najveća favorita za osvajanje uz toga Napolija koji teško da može da ponovi prošlu godinu.
Inzagijev Inter makar umije da igra fudbal. Šteta samo što nema na raspolaganju ni blizu velik budžet kakav je imao onaj baksuz Konte.
Bez primljenog gola ulazi Inter u derbi.. Zadnja pobjeda Milana je bila upravo u septembru prosle godine, kada je Rafa plesao
Bice vatreno :D
Ovaj put ce pakleno biti. Nikad bolji rivali
Kakav gol radonjica za Toro...
Thuram se sprda sa "Čaom"
dobar Inter. opet su pogodili sa napadačem, ne znam ovaj štoperski par Thiaw/Kjaer
тапаталк
Šou Mkitarijana.
Nastavlja se dominacijaaa[emoji1665][emoji170]
Oćemo petarduuu[emoji23]
Ima Inzaghi Piolia u džep, eto tako