Parlamentarni izbori 2020
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je poziv predstavnicima parlamentarnih partija i koalicija na konsultacije povodom određivanja datuma za održavanje parlamentarnih izbora, saopšteno je iz njegovog kabineta.
"Termin predviđen za konsultacije je utorak 16. jun 2020. godine", navodi se u saopštenju.
izvor: www.vijesti.me
Zvanično je krenula priprema za izbore, pa eto... uobičajeno...
Sent from my Motorola 8400
dakle
https://media2.giphy.com/media/Wryef...mi0i/giphy.gif
Quote:
Originally Posted by
Gandalf_White
Svaki put navuku ovaj nesretni narod sa pričom ovaj put sigurno pada i onda posle plaču kako su pokradeni.
eno na fb ispod objave Vijesti o datumu izbora već znaju rezultate [emoji23] 95% sam siguran da će izaći svi. nažalost njih za narod briga
Sent from my iPhone using Tapatalk
a i bojkot ne prolazi kod EU. mada ne znam da li se desilo od 2006. na ovamo da zaredom imamo par vrlo loših izvještaja o stanju u državi. toliko institucija nam je u VD stanju. primarno mjesto zauzima zakon o slobodi vjeroispovijesti (podsjetimo da je MCP dala rok do 12. jula da se pregovara o njemu, jer ne žele da budu dio izborne kampanje), ekonomija koja će tek udar doživjeti nakon ljeta itd. uz sve to po mom mišljenju najgore je što će kampanja proteći u čisto nacionalističkim tonovima i problemi svih nas će (opet) biti gurnuti pod tepih
EDIT - sa sve teorijama kako je DPS na istorijskom minimumu ako je vjerovati analizi fb metodologa
Sent from my iPhone using Tapatalk