Zna li neko zashto u 2019oj mi ne mozemo da koristimo Google Wallet a samim tim i YT premium service????
I zna li neko kako da platim za YT premium? Saludjeh od jebenih reklama...
Printable View
Zna li neko zashto u 2019oj mi ne mozemo da koristimo Google Wallet a samim tim i YT premium service????
I zna li neko kako da platim za YT premium? Saludjeh od jebenih reklama...
instaliraj adblock
Jel moguce da se zbog reklama uzima premium? Firefox sa adblokom na desktop i vanced na android...?
Sretni ste što Youtube Premium nije dostupan u CG, u Hrvatskoj ubijaju reklama za njega. Znači ne možeš otvoriti app da se ne pokaže neka “obiteljska tarifa premiuma” ili neka slična novotarija ili pak vrhunac kad u sred videa ladno stane video i ponudi ti Youtube Premium... :upset:
https://i.ibb.co/2SDbTBG/BEF4299-F-6...DF1-C006-A.png
https://i.ibb.co/6mtbmDd/49631456-83...43-D9-F947.png
https://i.ibb.co/qYJdf28/12529-FAE-9...589-B62634.png
Ima li opciju kesiranja?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Mozda nesto slicno... https://www.howardforums.com/showthr...Vanced-For-iOS
Ali iOS nikad nece imat' takve stvari i to je valjda svima jasno, ukljucujuci Apple korisnike.
Youtube++
evo imaš ovdje video upustva kako da se instalira samo budi spreman da svako malo iznova je instaliraš jer Apple povuče certifikat i app se počne rušiti pa ga treba ponovno instalirati ..
i prati si ovaj kanal na yt tu imaš svu živu pirateriju za iPhone
https://www.youtube.com/watch?v=4rjPR5mIrPE
Hvala momci!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za vlasnike samsunh premium klsse i za vlasnike iphona se racuna ako su mogli platiti tel dvije hiljade mogu platiti i pretplate . Sti bi realno i trebalo biti tako .
zahvaljujem na info :)
I jedno i drugo su goriva za rad uređaja (vozilo/telefon)
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Benzin /impuls
Cini mi se da je 11 max preko 1600 ulazna cijena bila , verzija sa 512gb ali nije poenta kostao hiljadu ili dvije vec zdravologicko razmisljanje . Rata za taj tel he skoro 70 evra mjesecno . Nego kod nas se mora imati skupi tel da se pokaze . A programi nisu za pokazat . Ne cuh da se neko buni sto je igriza za ps4 od 50 do 100 evra . A ni za gledanje nba 9.9 niko ne rece nista . Nego smo navikli da sve bude dzabe pa sad sok .
Doduse na iphone se 99posto programa i igrica placaju , ono malo ima reklame naravno .
Nije to moje razmisljanje vec proizvodjaca . Koliko su slusalice za iphone ? Svaka sitnica ako je originalna koliko je ? Baterija u zvanicnom servisu za iphone oko 200 evra plus se ceka oko sest nedelja . Za Pg mislim .
Jbg luksuz se placa . Vozio bi ja nova koka , nosio rolex ali mi ne moze biti .
A sto se pretplata tice cijena nije formirana prema nasem standardu , da imate platu 3000-5000 evra stvarno bi bio problem da se plati par pretplata tipa youtube , nba , neki filmski i slicno . Cijene se formiraju otena globalnom trzistu .
E jbg sa mojom penzijom malo preko 200 naravno da je problem kao i onom u Africi kpme je problem voda obicna najobicnija voda za pice .
Da malo odem of teme . Citam u Bosnu radnici iz Bangladesa odusevljeni zaradom . Cudno na prvi pogled zar ne . Ali posjetih cuveno groblje brodova u Bangladesu pre pet sest godina . Velicine nase obale , hiljade brodova super tankera do malih ribarica stoje u plicaku i rucno desetine hiljada od male djece do bas starih rucno ( da bas rucno ) ih rastavljaju . Za par svra dnevno bez ikakve zastite .
Malo iz mrtvih temu, je li realno da i dalje Crna Gora nije podržana? Tačnije mi, Albanija i Kosovo, katastrofa. Inače Premium može biti baš džabalesku, postoji kao i kod Spotify Family paket đe nas 6 možemo dijeliti pretplatu, bukvalno bude oko 1.5 EUR dođe mjesečno. Naravno, zbog reklama Premium treba jer su u zadnje vrijeme stvarno postali pakleni sa reklamiranjem svega i svačega non-stop.
Na telefonu to imam riješeno sa Vanced ali mi treba za Android TV, znam da mogu sa side-loadujem Vanced i na TV ali nije nativno pravljena za Android TV OS pa daljinski traljavo radi.
smartubeTV: https://smartyoutubetv.github.io/
reci ces mi fala kasnije.
umart, probao sam smarttube čini mi se neđe prije, interfejs me nervirao ili nešto nije radilo kako treba pojma nemam.
@retype_htc
a to mi radi, zaboravih skroz na tu opciju, nađoh na ali za 3.45e 3 mjeseca pa ako ne bude problema uzimam lifetime za 35e
Što je najjače lik daje garanciju u trajanju pretplate pa tako kad se uzme lifetime - takva je i garancija, banja.
To je to. Ja ga evo koristim mjesec dana,pocinuo sam. Bas sam na najkraci period uzeo da bih vidio kako funkcionise. Jedino sto kod nas ne radi je background play na telefon,ali kada upalim vpn i stavim neku drugu zemlju onda proradi.
radi perfekcija,skipuje i self promotion i ostalo šta namjestiš...eventualno ako đe zabudali čisto ga instaliraš sa nule i vožnja.
Uzeh i ja, ovo su kradeni accounti, bogomi je pitanje koliko će ovo funkcionisati ali dobro, za ove pare neka radi mjesec-dva, dobro je to. :) A vidim i ovaj prodavac je star svega par mjeseci pa pretpostavljam da čim počnu da "pucaju" accounti da će ugasiti i on nalog tako da se možemo slikati s garancijom :D
Tako da ne uzimati ovu lifetime pretplatu nego definitivno ići na ove kraće periode po par eura.
Oni to reklamiraju kao lifetime, a ne može biti jer ni Google nema tu opciju u ponudi.
Nego ide se na količinu pa ako pukne, vezaće vas na drugi nalog.
Oprezno sa tim.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ja sam uzeo pretplatu direktno preko googla na Indiju. VPN naravno. Skidaju mi nesto sitno preko 2 eura mjesecno i to famili paket. Pocinuo sam.
Procitah negdje da je i argentinski isto jeftin ali nijesam provjeravao.
Vpn vam treba samo u startu. Kasnije radi bez vpna. Zabora io sam kako izgleda youtube sa reklamama :)
Radi li ti Youtube background bez VPN-a ?
Je li probao ko preko Indije da kupi skorije? Ja evo pokusavam ali nema trika da prodje uplata.
Istekao edit. Bila je blokirana transakcija od strane banke. Kada su odblokirali obavio uspjesno trgovinu. Ako koga interesuje 2.20e je family paket do 5 clanova.
Ja plaćam Family preko Argentine evo par mjeseci za 1.5e :)
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Treba da udje na pay.google.com i promijeni glavnu drzavu na istu tvoju.