Nesto kao LA Confidentional, samo bolje :D
Kako platise covjeku racun za struju od 1500 eura, uz protivuslugu naravno :)
Hush, hush :D
Printable View
Nesto kao LA Confidentional, samo bolje :D
Kako platise covjeku racun za struju od 1500 eura, uz protivuslugu naravno :)
Hush, hush :D
Dje se moze vidjet taj film?
Bice danas po TV :)Quote:
Originally Posted by Petar Mrvaljevic
Medijski pul bloka za zajednicku drzavu prikazao je danas dokumentarni film koji svjedoci o pritiscima crnogorske vlasti na gradjane da na referendumu glasaju za nezavisnu Crnu Goru.
Kako je javila agencija Tanjug, na filmu su prikazani aktivisti Demokratske partije socijalista, Ivanovic Ivan i Vucinic Ranko i pripadnik Agencije za nacionalnu bezbjednost Mijovic Vasilije, kako mjestaninu Golubovaca Buskovic Masanu, u njegovoj kuci, nude novac u zamjenu da podrzi projekat nezavisne Crne Gore.
haa
jel to onaj mijovic sto je sad uhapsen u bg dje su mu nasli odavno istekla dokumenta mupa srbije i cg????
hahha bice sprdnje oko ovoga vidim ja, da vidimo cije je maslo
vijesti od 8 3Quote:
08.03.2006
DRUšTVO
UPRAVA POLICIJE TVRDI DA JE VASO MIJOVIĆ ZARADIO PRIJAVU ZBOG LAŽNE DIPLOME, A NE ZBOG POLITIKE
“Pravnik" će na sud pa neka sve objasni
Podgorica - Uprava policije saopštila je juče da su netačni navodi Vasilija - Vasa J. Mijovića, da prilikom zasnivanja radnog odnosa u MUP-u Crne Gore nije priložio diplomu.
Mijović je juče u "Danu" optužio crnogorsku vlast i svoje kolege da su protiv njega počeli harangu, zbog toga što se protivi crnogorskoj nezavisnosti. On je rekao da prilikom zapošljavanja nije ni imao diplomu već samo "bogato iskustvo" i da je vlasti bio potreban da im dobija izbore u Zeti "što je i činio".
Zajebavate li me to???
Sekulic: Film o kupovini glasova namjestaljka i montaza
Portparol Demokratske partije socijalista Predrag Sekulic izjavio je danas da dokumentarni film opozicije o podmicivanju gradjana da na referendumu glasaju za nezavisnu Crnu Goru predstavlja “klasicnu politicku namjestaljku i montazu”.
“Bez ikakve dileme mogu da kazem da je u pitanju klasicna politicka namjestajka i montaza i da niko u ime DPS nije mogao da nudi bilo kakvu politicku trgovinu”, rekao je on Tanjugu
Ali ljudi "zasto FK Zeta da se bori negdje tamo bezveze, ona ce da bude reprezentativni predstavnik u Kupu Sampiona ... Kupu EVROPSKIH Sampiona"
a suze su mi isle :lolblue: :lolblue:
Ma isto je tvrdio Vladimir Sheks kad ga je DB snimio na granici i za stolom kako kupuje oruzje za HDZ. Ali vredi pogledati i proceniti autenticnost.Quote:
Originally Posted by Hombre
Sad se setih, samo chekam Dobryskog da potvrdi da je to Srpska DB platila i naruchila.
Smiješno i već viđeno. Što drugo reći za ovaj "špijunski " film unionista.
Sjećate se generala Špegelja prije rata u Hrvatskoj? Ista atmosfera, položaj skrivene kamere, sve je isto osim što "originalni Špegelj" priča o oružju a ovaj zetski o struji !!
Postavlja se pitanje ko je ovo snimio za račun unionista?
Ponudiću Vam 3 odgovora.
1. Vojna ili srpska DB.
2. TV Elmag se bavi špijunskim aktivnostima.
3. Domaćin kuće dok još ima struje.
Naravno, sva tri odgovora su smiješna kao što je i tragikomična i ova "afera" unionista.Sve ovo i da je "istina" oni isti se služe ovakvim ili sličnim
"radnjama" i zna se sa čijim parama!
Jedno je jasno, unionisti su izabrali "antikampanju" napadajući drugu a bez favorizovanja svoje ideje. To uvijek bude kontraproduktivno, no to je njihov problem.
LP će kao i uvijek i sada, zajedno sa ostalima iz bloka za nezavisnost voditi pozitivnu kampanju.Ove i slične "mutljavine" prepuštamo njima. To ih na najbolji način opisuje.
Na kraju, ovo je dobra reklama za ED Crne Gore.
Pouka : Plaćajte račune za struju na vrijeme u suprotnom će Vas ED isključiti iz el.mreže !!
vidi se da si u dusi liberal i imas ideju demokratije u srcu.Quote:
Sve ovo i da je "istina" oni isti se služe ovakvim ili sličnim
"radnjama" i zna se sa čijim parama!
LP kao uvijek tako i sada je privezak i potpuno neautonoman u svom djelovanjuQuote:
LP će kao i uvijek i sada, zajedno sa ostalima iz bloka za nezavisnost voditi pozitivnu kampanju
Ja sam isto mislio na Spegelja a reko Sheks. Nema sumnje sigurno se Srpska DB umeshala u neplacene racune za elektricnu energiju u Crnoj Gori. A jel vi inache svakom ko neplati struju shaljete visoku delegaciju na pregovore ili ...??? (mislim sa nama kad neplatimo nece da prichaju samo seku, sto nalazim da je nedemokratski pa eto i mi da nauchimo sofisticiranije metode naplate)Quote:
Originally Posted by Libertas
Има ли где да се овај документарац преузме са интернета?
Josh ce ispast da je LP kriv za ovo! :mad:
Vidish manace kako mozhesh kad ocesh... Brao tebe brao tebe ;)
NEZAVISNA SRBIJA (ma volim ja Vas, ali josh vishe volim da chujem "Boze pravde")Quote:
Originally Posted by Nikollaki
Jes, jes! :lol:Quote:
Originally Posted by manace
U saradnji sa marsovskim spec-naz-om, sto bi intruder reka'... :lolblue:
Da li ti je ovo da napišeš direktiva iz Praga ili ipak voliš filmoveQuote:
Originally Posted by Milos111111
naučno-političke fantastike?
Vidi se da nisi shvatio što sam napisao ili su ti na srcu špijunski trileri.
Reziser Nemanja Kusturica, film kandidovan za Kanski festival, gori je od PODZEMLJA.
Obrati pažnju na moj tekst. Jasno sam napisao da mi "zetski špegelj" ( što bi ti rekao šeks ?!) više liči na komediju nego na James Bonda.Quote:
Originally Posted by manace
A tebi savjet : Plati struju da te ne "seku"!
hahahah ode fk zeta u kup sampiona hahhahahahaha
Nisam lud, necu bre. Neka i meni poshalju visoku delegaciju na pregovore, pa se josh pojavim na TV, pa ostali mediji, slava. I sve od neplacene struje........... :-)Quote:
Originally Posted by Libertas
Da li se iz filmske redakcije najavljuje jos koji film?
MEDENICA ZA "VIJESTI" O OPTUŽBAMA DA IMA PRITISAKA NA BIRAČE
Gonićemo svakog ko to uradiАрхива Вијести од 16.03.2006.
Дакле, оће ли их Меденица гонити, шта мислите?
nama jos, a dok cekas skini onaj Severinin, pa se malo prostrndzaj.Quote:
Originally Posted by Homoljac_
bolje no da grizes nokte.
Vjerujes li ti, Hari, da se DPS zaista sluzi ovakvim rabotama? Ili da su to neke urbane legende, ovo-ono... Ili ti mozda, kao vecini suverenista danas, treba priznanje g-dina Mila licno - njegovom rukom potpisano, da bi vjerovao? :)Quote:
Originally Posted by Hari Krisna
Sjecate li se da su neki trazili dokaze da se kupuju glasovi i licne karte?
---------------------
Esen, Podgorica -- Referendumski štab za državnu zajednicu prikazao je film kako osobe potpisane kao DPS-ovci ubeđuju jednu osobu da glasa za nezavisnost
[SIZE=2]Za uzvrat nude da Mašanu Buškoviću iz Golubavaca da mu plate račun za struju u iznosu preko 1,5 hiljada evra. Na početku devetominutnog tajno snimljenog filma vidi se datum 5. mart i vreme od 17.30 u porodičnoj kući Boškovića u Golubovcima. S njim za stolom sede Ivan Ivanović i Ranko Vučinić koji su potpisani kao aktivisti DPS-a i Vasilije Mijović za koga nije ništa navedeno.
:mad: :mad: :mad:
Tokom devetominutnog snimka čuje se kako Ivanović i Vučinić govore Boškoviću da glasa za Crnu Goru ili da ne izlazi na glasanje. "Sve što danas budemo dogovorili biće ispoštovano hiljadu i jedan odsto. Garantujemo da ćemo sve završiti za 24 sata", govorili su aktivisti DPS-a. Boškoviću je sugerisano da "treba da glasa za Crnu Gori i da bude Crnogorac", na šta je on odgovorio da je za Jugoslaviju.
Bošković je u jednom trenutku izvadio račun za struju od preko 1,5 hiljada EUR koji su aktivisti uzeli sa porukom da će račun "za njega da plati Vlada Crne Gore".
Jedan od prisutnih na snimku Mijović je suspendovani funkcioner Agencije za nacionalu bezbjednost i on je ranije optužio vlast da je tražila da učestvuje u kupovini glasova.
Simonida Kordić je na konferenciji za novinare kazala da će materijal biti dostavljen specijalnom tužiocu, Republičkoj referendumskoj komisiji, posmatračkim misijama Evropske unije, Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju kao i medijskim kućama i diplomatskim konzularnim predstavništvima. [/SIZE]
Sekulić: Klasična politička namještaljka
[SIZE=2]Demokratska partija socijalista ocenila je prikazivanje filma bloka za zajedničku državu o kupovini glasova klasičnom političkom nameštaljkom i montažom. "Niko u ime DPS-a nije mogao da nudi bilo kakvu političku trgovinu", kazao je portparol Predrag Sekulić.
Sekulić je kazao da je činjenica da je na snimku prepoznatljiva i osoba koja putem štampe ovih dana vodi svoj rat protiv crnogorskih državnih organa i Agencije za nacionalnu bezbjednost.
"To dovoljno govori i o onima koji su u ovome učestvovali i o onima koji su snimali", kazao je on. [/SIZE]
Kako je lijepo biti pametan kao ti pa znati sta ko vjeruje i sta je potrebno da bi povjerovao :)
Ти си бре буразеру много сексуално оптерећен човек. Мене Северина не интересује. А ти ако ћеш да је гледаш и да "стрнџајеш" то је твој проблем.Quote:
Originally Posted by monitor
О господе боже болесног човека!!!!
Hvala ti na tome sto me smatras bitnijim od teme, pa mi posvetio poslednji post... Al' ja sam te pitao nesto drugo. Mozes odgovoriti? :)Quote:
Мислим да би много озбиљнији коментар био да ли је документарац прослеђен државном тужиоцу и европским посматрачима. А ако није, зашто није?Quote:
Đukanović: Srbija se brutalno meša ?????????? TO LAVEEEQuote:
Originally Posted by Homoljac_
Reche Milo danas ali nije mi jasno sta smo sada skrivili sem sto se nalazimo u susedstvu ??? El to chovek pocho da skrece paznju sa demokratskog naplacivanja struje ili ja nesto propustam....
Auuuuuuuuuuuuu 1500 eura? Premnogo je to za jedan glas para :)
Ali ja sam za JUGOSLAVIJU :lolblue:
A dobro nije reka za Kraljevinu SHS :lolblue:
Hehehe da, svi znaju da se to "radi" i onda se "iznenade" kad se pojavi snimak :mrgreen:Quote:
Originally Posted by monitor
"Премного" је релативна сума новца.Quote:
Originally Posted by hercules
За онога ко је шверцом стекао баснословно богатство, 1500 евра није ништа!
1500 eura za futka koji je za Jugoslaviju heheheheh
1,5 eur bi mu masu bio....
Reci mi Hercules posteno, el ti stvarno mislish da bi oni to njemu posle i platili (odrzali obecanje :-) )????Quote:
Originally Posted by hercules
Ovo djeluje uvjerljivo ,ali cu ipak da glasam za cijepanje.
glasaj ti za cepanje ali pravi se ko fol da necesQuote:
Originally Posted by ssrdan
da ako ti plate struju :-)
Taman sklopish lepo i korisno