Evo nekoliko mjeseci mi dolaze racuni od po 10-15 eura...Ocigledno nesto nije u redu sa satom jer prije toga se nije desavalo da mi racun bude ispod 50 eura.
Na pr. racun za novembar je 9 eura, a grijem se na struju.
Sto predlazete da uradim?
Printable View
Evo nekoliko mjeseci mi dolaze racuni od po 10-15 eura...Ocigledno nesto nije u redu sa satom jer prije toga se nije desavalo da mi racun bude ispod 50 eura.
Na pr. racun za novembar je 9 eura, a grijem se na struju.
Sto predlazete da uradim?
predlazem ti da obrises temu :)
brisi ovo i ne hvali se.:sorrow:
Ne brini, doće ti najedno nekolike stotine. Ne moraš glavu razbijat jel EPCG u minus zbog tebe :)
Pravi se lud... Ako nijesi ti čačkao oko sata ne mogu ti ništa... Ista situacija mi je bila godinu dana u jednom stanu u pg, na kraju kad su primjetili samo su otklonili kvar i to je to...
Plati drugima racune ako toliko zelis :)
Meni je sestri u pg isto dolazilo do sad sve po 15-20 eura plafon.
Sad za novembar 60, ako nije zbog novoga sata.
Ja nesto vise ni ne znam koliko iznose, davno smo poceli sa strane da ih stavljamo.
Hahahahahh :D
Ne mogu ti nista ako ti nisi radio nista oko mjernih uredjaja. To je cisto njihov propust i ne mogu da te kaznjavaju zbog toga.
Ali mogu da naplate na nekom računu više..
Ako imaš stari sat onda je moguće da nisu dolazili da očitaju novo stanje.
Onda će neko očitati...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
stari sat je u pitanju
Meni prije godinu nije prelazio 25eura,od kad su stavili ove nove 45-50eura:shock:
Hvala,provjeriću stanje,pa ako bude isto stanje ćutim ka zaliven:mrgreen:
Stari sat nije pokzivao dobro skupu i jeftinu struju. Ako ti je stari sat bio jednotatifan onda se dijelio račun 2/3 na skupu a 1/3 za jeftinu..
Sada je veoma lako moguće da je skoro sve n skupu, ako ne paziš jer je jeftina poslije 10 uveče
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
nije jeftina vise poslije 10 no poslije 3 i to par sati i cao
e, onda ne daj da ti novi stave ni u ludilu!:D:D:D
bogami, meni je na starom brojilu stanje bilo nagrdno, nikad ispod 100 eura ljeti a zimi su me drali...evo sad na novi digitalni tu oko 80 eura a peć radi punom parom:)
kod nas je od 11 ipo jeftina do 7 ujutro...
Eto skoro pa ka Masan. Skupa struja od 7 do 11,5 kad svi spavaju :)
Ja se sa epcg ganjam evo pola godine.Na racun tokom ljeta upisali greskom preko 2000kilovat casova.I evo dolaze,kontrole,oni za ispravku,koje kakvi k**** i dalje nisu u stanju da to srede.Jedan mjesec uzmu stanje ok,drugi put kao da nije sa mog sata,treci mj. racun umanjem,cetvrti uvecan.Ko se tu snadje,da Bog da mu svaka dala. :)
U koliko sati sve pocinje ona jeftinija struja i do koliko traje?:)
U 23 počinje jeftina struje. Ne znam do koliko sati traje. Do šest, sedam, vjerovatno.
Ok hvala,vidim na njihov sajt da je ukinuta jeftinija tarifa preko dana ima samo od 23h do 07.
mislim da je samo nedeljom jeftina struja,a ostali dani uvece poslije 23:00h kao sto rece @tabuki do 6,7 ujutro
E da da, nedjeljom je čitav dan! Razmišljala sam da tad kući uvedemo sanitarni dan, jer se ovo izdržat ne može.
Slikat cu da vi pokazem sto je pravi racun za struju ako ga nadjem posto mi to odma bacamo...
Imam komšiju koji tako nije plaćao račune od kad se uselio, i sad ubacili ove nove satove, digitalne, i samo su ga isključili.... prije dok su stari satovi bili on je sam to vraćao, više ne može, sad struju uzima od komšije na produžni
Jesu li vam povecani racuni od kad su ugradjena ova nova brojila? tobos na daljinsko ocitavanje a oni opet da dolaze da provjere stanje
mene je bilo odlicno ono staro brojilo, vise mi je dolazilo jeftine no skupe
a sad mi dodje 450kWh skupe a 200kWh jeftine
racun redovno preko 50eur
E, da vec pitam kad je slicna tema otvorena:
Meni vec par godina ne dolazi racun za vodu. Provjeravala sam stanje na internetu i pokazuje 0 €.
Medjutim, sat mi pokazujue poooodosta potrosenih litara.
Bila sam u Vodovod da pitam sta je u pitanju jer me je strah da ce kasnije doci da mi odjednom sve naplate,
medjutim ona zena tamo provjeri stanje i kaze - ''pa vama nije tarifirano, i vama je stanje 0, to je daljinsko ocitavanje, ne znam sta je problem i dovidjenja''.
Ima li jos neko slicnu situaciju i sta mi je cinjet: da se pravim luda i uzivam ili da cackam i dalje i provjeravam u Vodovod?