Radim istrazivanje za knjigu.. pa neka iskustva od drugarica, vas, ovoga, onoga... bilo bi vala fino.. i nemojte copy&paste religiju, please :)
Printable View
Radim istrazivanje za knjigu.. pa neka iskustva od drugarica, vas, ovoga, onoga... bilo bi vala fino.. i nemojte copy&paste religiju, please :)
Kosulje - skorpija
Volim stvari koje imaju neku namjenu, bilo sto sto moze biti korisno ili je makar ukusno :) samo da ne skuplja prasinu. Mada ne spadam u one "prakticne" znakove :) Riba sam u horoskopu. tako volim i da poklanjam, biram ono sto ima svoju upotrenu vrijednost ili je potrebno toj osobi u tom trenutku. To je sto se tice rodjendana. Kad su u pitanju putovanja, e to je vec kontra, nesto sto se nece potrosit ili pojesti, (suvenir, magneti ili sl).
Ja sam bik, ne razumijem se u horoskop, pa ne znam da li je ovo odlika bikova.. Ljudi koji me najbolje poznaju uvijek mi poklanjaju nakit - najcesce mindjuse, jer to najvise volim. Potom, marame i salovi. I carape. Luda sam za njima iz nekog razloga. Od obicnih pamucnih, sarenih, sa onim grdnim prstima, radjene, samostojece, svake prolaze. Jako se obradujem i kada dobijem sminku, neki ludi ves, ili neobican neseser..
Ne vjerujem da poklon ima mnogo veze sa horoskopom, cak ne vjerujem da horoskop ima veze sa bilo cim u zivotu ali ajd.
Strelac i volim knjigu dobiti na poklon. U svakom slucaju volim samo useful poklone, nikako dzidze koje sluze samo "za ukras" u prevodu skupljaci prasine po coskova.
Tortu na naduvavanje - radijator.
tortu, knjigu i škorpija sam u horoskopu.
Blizanac - sto god...
hahhahahaaha aj da kopipejstujem = tipicna vodolija :D
ja sam zmaj u svemu al ne znam sto sam po crnogorskom horoskopu pa ispada da volim sve sto vole mladi ali onako da ne smaram ne razumijem se previse u to i tako to ne znam sta bi vi reka bez da vi je dosta ako vi poklone bilo sto na ovu krizu a bogomi i danas dobro dodje i dobra rijec a kamoli sto drugo kako je krenulo ja odo u njemacku jer je tamo bolje a to ja znam jer je meni brat u italiju a i nesto sam se smorio evo mi se igraju kanteri pa ojdo na server...ps volimo dobre igrice, cokoladice, kinder jaja, a i ona druga jaja, i ne znam bombice od keksa, zele zeke, buba mare, babe zabe, itd itd itd :PPP :D :D:D:D:D:D:D:D:D
Volim poklone :D Nešto korisno, što ću uvijek imati, po mogućnosti. Uglavnom tako nešto i dobijam.
Jarac sam u horoskopu :ghost:
volim slobodu.
a kad se radi o materijalnim stvarima, onda nesto sto je potpuno nesvakidasnje (africki nakit npr ) i ne mora imati nikakvu upotrebnu vrijednost, ili neka posveta koja dodje od srca.
Riba.
poklon u zube ne gledam, važno je da je od srca... al volim tako sitnice kao minđuše, sminku itd...
škorpija
Blizanac sam i da naglasim obožavam poklone!
Volim da dobijem cvijeće, knjigu, parfem, slatkiš, eventualno neki nakit koji, podrazumijeva se, dobijam samo od najbliskijih:)
Vodolija (Blizanac) :02.47-tranquillity:. Osoba koja meni kupuje poklon ne mora puno para potrošiti, ali boga mi, mora sebe iscijediti originalnošću i kreativnošću da bih pala na dupe..Mada sami dolazak osoba koje su mi drage mi je najveći i najljepši poklon, zaista - bez foliranja..
Ja 'padam' na :
zanimljiv telefonski razgovor
Knjige-enciklopedije
parfem (al mi zajebano potrefit 'ukus')
Karte za bioskop, muzej i sl.
Ponudu u obilaske pećina, groblja (gdje su sahranjeni poznati), mostova iz Rimskog doba (kod Nikšića) i sl..
oduševila bih se kad bi mi neko poklonio, na primjer, dvije zlatne ribice u onoj staklenoj kugli :)
neobični komad garderobe (na primjer šašave čarape, neku ludu kapu ili donji veš)
Bilo šta šašavo iz Sexy shopa
originalni detalj - ukras za kuću(plava, zelena ili ljubičasta boja)
ma najobičniji poklon koji mora biti upakovan na najopičeniji mogući način, primjera radi, prelijep šal umotan u kesu za smeće :D ..orhideje, narcis ili jorgovan (moje omiljeno cvijeće) upakovane u današnjim dnevnim novinama ...
Pare - blizanac
pare,garderobu,knjige -rak
volim kad mi neko pokloni ono što ja volim ili ono što me opisuje odnosno, više volim kad me neko dovoljno zna da pogodi šta treba da mi pokloni
ribe
Lav - daj što daš :D sitnice mi nešto lakše padaju, skupi pokloni nekako zadaju brigu :)
I ja sam bik,moguće da ima neke veze.Ja sam meni dragim osobama poklanjala srebrni nakit a sama ga toliko volim da niko ne moze da promaši sa time,volim posebno nakit sa dragim kamenima.Kazu da bik voli da je sve oko njega pravo pa se i raduje pravom nakitu ne bižuteriji i nije da to gledam ali bižuteriju mi koža nikako ne podnosi.Volim da se šalom ili maramom ogrnem,a obožavam duge pamučne čarape tipa pipi duge čarape,do butke malo blesave,(i one sexy varijante crnih :D ),zimi ih ne skidam.I opet mimo svega ovoga bilo koji poklon da je pa i obična čokolada moze da me obraduje samo ako znam da je od srca.Nikad nisam gledala na te poklone i više sam voljela da poklonim nego da mi je poklonjeno.
jarac - AV tehnika i sva druga ;)
Jarac - puno para
ribe - odjecu
Nakit i parfemi. naravno,ne radi se o biserima i dijamantima vec o nekim sitnicama simpaticnim i originalnim. :)
Bik.
samo da je korisno, da ima neku namjenu... ne volim poklon cisto da se kupi nesto,tipa kutijice za nakit i slicne gluposti...zato sto ja glupe stvari nikad nikome ne poklanjam, uvijek gledam da kupim nesto sto znam da mu/joj treba....a najvise volim poklone od kume moje :) ona nikad ne omasi... :)
eto...a jarac sam u horoskopu