U neka doba veceras ce ici upgrade foruma pa necete moci da pristupite.Ne bi trebalo da traje mnogo
Printable View
U neka doba veceras ce ici upgrade foruma pa necete moci da pristupite.Ne bi trebalo da traje mnogo
koji su noviteti?
Vidjecete.
hoce li biti neka opcija za lakse embedovanje youtube snimaka ?
Izvinjavate li se zbog teskoca?
Znači četvorka :D
Uhhh ne brinite necemo nocas...Ponedeljak vece.....
i kad cemo ? :D
Na vrijeme cemo vas obavijestiti...ne da cete imati neke promjene sa upgrade-om....neki nece ni primijetiti....
Ja posle 10 godina na forumu i najmanju promjenu osjetim... i moji doma isto... odma me pitaju je li se sto radilo oko foruma...
Ti si batko od specijalne fele....npr cujem da ti se dignu dlacice na vrat kada IRC server opali.........
Ovo me nešto podsjeti na Nadrealiste: Upgrejda nema, more biti bidne za pet dana, za pet mjeseci, pet godina ali upgrejda nema....: :p
Edit: Jeste li razmišljali o Version 4.0
Ihh 4.0.....4.1.1.
stereo
evo ga odmah ispod poslednjeg posta neki bookmark. jel to dio updatea?
da nece kakve nove teme bit?
Bolje da niste update-ovali :\
Zasto...puno vise funkcija.....to sto nije stari skin je sasvim druga stvar...
moracete logo prilagodjavat :) inace sigurno ima dosta skinova koje bi mogli da isprobate sa ovom novom verzijom...
It needs more <u> :)
LJudi 3 sata je ujutro...polako
Uf, koliko je preglednije bilo ranije sve... i što je s podvučenim tekstom?
napokon :D svaka cast
pitanje....slike josh uvijek nisu dozvoljene pretpostavljam da se ubacaju u signature....
da li bi ste razmotrili mogucnost dopustanja da se prave signature-ovi kao npr ovo :
Attachment 55016
nisu veliki i ne zauzimaju suvishe prostora,dakle neshto shto ne bi narushilo izgled foruma i preglednost...
Prije je bilo preglednije, no i na ovo cemo se navic
Ae,josh jedna stvar...
postoji li mogucnost da se se izbaci lista svih tih uprade-ova koje cemo u neko dogledno vrijeme da imamo...i mogucnosti...i jel ovo Xybrid u user browse ili sam se vratio 5godina unazad ????